Arkadaşlar dokuz aydır biriyle konuşuyorum konuştğum günden beri çok fazla ilgisiz ve sürekli zamanla olucak sabır diyor bir hafta öncesine kadr artık rahatız olduğumu söyledim ya hastalığını bahane ediyor sürekli bahane uyduruyor ben ilgili olmak istiyorum ama göstermiyorum diyor bana bide çok anlayışsızsın diyor seviyorum ama ne yapmalıyım sizce?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Detay fazla okumadım. Ama Allah herkese senin sabrından versin.
Sevmiyor dur emin ol. Seven ilgisini sonuna kadar belli eder. Sevdiğini söyleyen e değil gösterene bakacaksın.
Bide yemin ediyor sürekli seviyorum diye
Aynısını yaşadım seni sevdiğini hissetmiyorsan yol ver
Tamam
Senden seks istiyor ve smacı sadece seks olabilir onun dışında kadını hayatında önemli bir yere koymaya müsait değil demek ki
Sizin her zaman ki yanlıs secimleriniz
Ne erkeklerin yanında ve altında kız oluyor ama sevmeye sevilmeye sekse lsyık erkekler öyle sap gibi geziyor
Evet tüm gün boyunca aramıyor akşam saatlerinde arayıp özel konulara girmeye çalışıyor
Tamam işte yakında bıkar senden he seksi bol bol versen bile bedeninden sıkılıcak
Yani ciddi düşünüyorum diye kandırıp ihtiyaçlarını giderip tekmeyi basan tiplerden hadi geçmiş olsun
Gerçekten sevseydi aynı evin içinde yüzüne bakmaya doyamadı
Doyamazdı
Asla benle beraber olmadı çok eve çağırdı en asla gitmedim okdr canım değilim istediğini hiçbir zaman vermedim
Tamam o zaman bı ihtimal deniyor işte eminim iltifatlar , sonra şiir benzeri şeyler döylüyodur
Neyse hıyar bı tipmiş
Benim gibi birini dneyebilirsin sevgililik için sevgiyi , değerli hissetme duygusu için , yanında sana eşlik edicek birini istiyorsan diycem ama erkek olarak bile görmüyorsundur biraz daha kalıp olsam kaslı olsam böyle yumuşak bı mizaca sahip olmasaydım hayvan olsaydım olurdu neyse hadi iyi akşamlar
Düşün kadın olarak ilk hediyeyi ona aldım o kaç ay geçmiş bir kere bile bir hediye alayım demedi paranı git kumarda harca git eskortlara ver desen herşeyini verir oysaki ki
Afedersin ama ooohaaa
Yuhhh
Neyse modum kaçtı sen yaz sonra cevaplıycam çünkü aşırı sinirlendim
Bı kız bana hediye alıcak var ya...
Nasıl bı his acaba sevgiyi şefkati haketmiyen kadın ruhunu haketmeyip hediye slınması vayy bere gidip duş alıcam
Cidden insanlar gülüyor sen böyle bir kız değilsin diyorlar okdr adam var seni istiyor vazgeç diyorlar cidden yazarken bende çok sinirliyorum kendime değişik bir piskolaji yemin ederim çıkamıyorum
Böyle bir ülke işte demek ki pislik olmak gerekiyor kadını önemsemeyince onlar peşinden koşuyor böyle erkek olmak lazım
Ben bu nedenle bakirim ve yalnızım 24 yaşıma giricem Ağustos'ta
Bu ülke cehennem
Resmen kadın düşmanlığı başlıycak bende
Ne kadar kisli düşüncesiz odun tipler varsa onlar mutlu özellikle kekolar ve dağ ayıları
Vallaha artık sokakta katledilen bı kadın görsem yardım etmiycem o zaman
Ona değer veren bir kadını kaybedecek sessizce çekip gitmeyi düşündüğüm için bide buraya yazayım dedim gaza geldim🙄
Sende söyledin bu psikolojiden kurtulamiyorum diye demek ki bu degişmiycek neyse duşa giriyorum şimdi
Şimdi senin kalbinde yorulmustur 1 ya da 2 yıl kendini erkeklere de kapatirsın ohh sefasını ayılar çeksin cefasını biz
Neyse geçmiş olsun diyim🌹
Teşekkür ederim fikrin için
🖕
Ayrıl engelle
Sevmiyor diyorsun yani
Evet
Şöyle diyim ben eğitimli biriyim onunla yan yana olurken herkes imrenerek bakar hatta sana yazık değil mi diyen bile oluyor yaptığı şeyleri sineye çekmeme rağmen kendisine gelen o özgüveni keşke görseniz benim gibi bir kadının onunla nasıl halls devam ettiğine şaşırırsınnız ama bir türlü kopamıyorum ayrılıyorum yazıyor kıyamıyorum çok saçma bir şekilde beni çok kötü bir piskolajiye sokmuş
Senin suçun herkese hak ettiği değeri vereceksin
Hiçbir şey demeden seszice çekip gidicem
ayrıl