Biriyle sevgili olduktan kaç yıl sonra evlenmek mantıklı? Siz şu an biriyle sevgili olsanız ne kadar süre sonra evlenmek isterdiniz?

Biriyle sevgili olduktan kaç yıl sonra evlenmek mantıklı? Siz şu an biriyle sevgili olsanız ne kadar süre sonra evlenmek isterdiniz?
Evlenmek mantıksız şu zamanda.. Evlenmek istemem.. Zaten muhtemelen sevgililik sürecinde kalır o iş, evliliğe kadar bir prüz çıkar.. Çünkü nadir insan evliliği hak edecek yapıda şu an..
Bu çok değişken bir süre. Evlenmek için temelde karşıdaki insanı iyi tanımak, bunun da ötesinde kendini tanımak ve ne istediğini iyi bilmek önemlidir. Bu faktörler ise kişiye göre değişir. Sevgilin daha içe kapanık biriyse mesela onu tanımak nispeten daha zordur.
Ama gene de tüm ölçekler hesaba katıldığında bile en az süre 1 yıl diye düşünüyorum.
buna kişiler karar verir ne zaman hazır hissederlerse. maddi ve manevi açıdan.. benim açımdan en fazla 1 yıl beklenmeli. eğer okul ya da o tür bir şey varsa uzayabilir elbette.. yaşları da önemli burada.
1 yıldan önce evlenmemenin çok daha sağlıklı olduğunu söyleyebilirim. Onun haricinde kişilerin karar alması, belki hazır hissetmesiyle birlikte evlenilebilir. Benim sağlıklı bulduğum bu şekilde.
Cevap
3Cevap
1-2 sene net tanınmalı. Sonrasına da bakılır ortak kararla.
Bence Bir yıl iyidir ya ama iyice tanımak lazım tabi
Belirli bir yıl vermeyelim. İki tarafta Ruh ve kafa olarak hazır hissettiğinde evlenilir. Bu çok zaman da alabilir. 1 ay da alabilir.
Evlenmek mantıksız
1 -1.5 yıl sonra evlenilebilir
Tanimak paylasmak lazim
1 yıl 👉👈
en az 1.5 yıl
30 yıl sonra.
Bir veya Üç yıl arası mantıklıdır
en az 3 yıl
1yıl diyorun
En az bir yıl
Bir yıl
dort ideal gibi