Ben 19 yaşımda fabrikadayım bi süre sonra çıkacağım.
Zaten evli çocuklu adamların sevgilisi olduğunu görünce dünyam başıma yıkıldı. Hayatta bi erkeğe güvenipte evlenmem bu devirde çok zor
Ben 19 yaşımda fabrikadayım bi süre sonra çıkacağım.
Zaten evli çocuklu adamların sevgilisi olduğunu görünce dünyam başıma yıkıldı. Hayatta bi erkeğe güvenipte evlenmem bu devirde çok zor
Bu zihniyetteki insanlar gerçekten çok fazla ama sapık dayıları geç kendi yaşına uygun hayatını karakterini bildiğin sana güven duygusunu verebilen biri bulmak zor olsa da imkansız değil
Karakter meselesi, insanlar şu anki dönemde pek bağlılıktır, aşk, dürüstlük vs gibi konulara uğraşmıyor ne yazık ki, o yüzden hem evet hem de hayır, düzgün insan var illaki sadece bulması zor :)
Cevap
8Cevap
Şerefsiz çok fazla maalesef çok tanık oldum başıma da geldi, kesinlikle çok sivri ol asla samimi olma
Hemcinslerim kasarlasmasa, erkeklerde gozune nefsine sahip ciksa ulke o kadar da berbat bi ulke degil..
O kafada değilim
Ah tatlı dünyayla yeni tanisiyorsun
Ordaki kaşar kişiler yüzünden öyledie
Alakası yok. Bi insan kadın veya erkek evliyse karşı cins ne kadar kaş. ar olursa olsun kendisi mesafesini bilmeli
Bi ka. şsr yüzünden bozuluyorsa kendisi de en az onun kadar ka. şardır
Vereni siqeceksin. Kural bu.
Si. keni de öldüreceksin
İyi siqince Allah razı olsun diyorsunuz.
Ağla
Niye ağlayacağım. Benim qm yaladığım kadar sen şeftali yememişsşndir
Ezik olduğun için hayatın qmdan ibaret. Kim bilir anan baban bile seni insan yerine koyup sevmemiştir. O yüzden zavallısın ona ağla
Asgarî ücret 17.002 oldu hadi sevin sen. Ezik fakir.
Benim seçeneğim çok hayatımı kurtabileceğim bi sürü seçeneğim var daha yolun başındayım. Para her zaman bulunur. Bence sen boşa giden ömrüne yan biraz. Toz tanesinin değeri kadar bu dünyadaki varlığın senin gibilerin
A 101 de kasiyer olmak mı 😂
Aynen dayı aynen
Seni siqmiyorlar diye çemkiriyorsun sen.
Evlat olsan sevilmezsin
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
Evlenme ya raksiz yapamiyon mu
Ben yaparım da sen her gün yiyosun belli
verırlerse scerlr
Verirseler s*ikeriz
Konuşma dayı mezar ayarla
Sus sen konuşma seni de s*ikerim rrrrspu
Herkes öyle değil
Sanırsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?