Ciddi ilişkiyi aileme nasıl söylerim?

Bizim 3 yıllık ilişkimiz var iliskimizin ilk yıllarında ben o zamanlar 12. sjniftim anneme soyledim ama hiç adı ne kim nedir diye sormadı sonra ilk başta tamam dedi okulun bitsin sonra ne olacaksa olsun yapalim dedi ertesi gün ayrıl bırak konuşma felan bidaha görürsem abine derim o telefonunu elinden aldırırim dedi bende mecburen tamam dedim ama biz konuşmaya devam ettik 4 5 ay sonra erkek arkadaşım annemle konuşmak istedi telefonda aradı işte konuştu etti annem ona bağırdı çağırdı yok dedi bir sürü laf saydı bana da ona da sonra kapattiktan sonra beni yine tehdit etti bidaha görürsem abine derim söyle yapar böyle yapar diye 2 yıl geçti aradan erkek arkadaşım abimi aradı bu yaz konuştu ben kardeşin esilayla evlenmek istiyorum demiş abim direk yok demiş yani hiç çocuğu arastirmadan sormadan sorusturmadan esila okuyacak felan demis erkek arkadaşımda zaten okuyacak ben hemen evlenelim demiyorum sadece tanışalım bi oturalim bi sorun beni arastirin sadece adı konsun nişan olsun seneye de esilanın okulu bitiyor bitince de hayirlisiyla düğün yapalim demiş abimde yok demiş esika kimseyle evlenemez ben kimseye vermem demis Sevgilim. Niyetinin ciddi olduğunu belirtmiş ama yok demis. Abim geldi bana da kızdı bağırdı çağırdı sonra elimden telefonumu aldı eğer dedi öyle birsey varsa (çok afedersiniz) sktr git bu evden dedi ben seni bu evde 1 saniye bile tutmam dedi al ben yiyemiyorum sen ye diye birjne vermem dedi yani. Niyetli paraymis belli oldu sevgilim abimle konuşalı neler çekiyorum bana cok kötü davraniyorum ne dışarı cikabiliyorum ne bisey yapabiliyorum odama bile gidemiyorum ona da laf ediyolat 20 yaşıma gelmişim telefonu almak ne bilmiyorum çok ağır çok gereksiz tepki verdiler ne yapacagiz bilmiyorum. Erkek arkadaşım da diyor bana hiç açık. kapi bırakmadilar en azından ben seni arastiriyim gelin bi tanjsalim konuşalım deseler amenna ama yok diyor başka bisey demiyolar diyor üniversite açılana kadar vermediler.
Devamı aşağıda
Güncellemeler
+1 yıl
telefonu sevgilim gizlice telefon verdi bana camdan bu yaz 6. Ayda uni bitiyor bitince nişan olsun istiyoruz artık 3 yıl oldu adı konsun istiyoruz ama ne yapacagiz bilmiyorumBen her zaman ailemi düşündüm yok işte üzülmesinler başlarını öne eğmeyim her şey usulünce olsun gelinligimle mutlu mutlu çıkayım bu evden dedim ama hiç bir zaman onlar benim mutluluğumu düşünmedi 😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
Ben şu an yurttayim 6. ayda tamamen bitiyor üniversitem o zaman eve gideceğim annemle konuşmayı düşünmüyorum sizce neler demeliyimDüşünmekten kafayı yemek üzereyim artık yardımcı olun lütfen
Ciddi ilişkiyi aileme nasıl söylerim?