Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır diyorum ama konuştuğum insan beni sevmeye çabalıyorsa ve bunu herşekilde göstermeye uğraşıyorsa güvenmeyi denerim... Peşin hükümlü olup da yaşanabilecek iyi bir ilişkiyi heba etmem... Birde ben hiç aldatmadım ama aldatıldım ve hiç aldatma kafasına da girmedim giremeyeceğim de
Ben kendime güveniyorum. 1 buçuk sene falan oldu. Zaten uzak mesafe buluşma olmamıştı. Ama sevgi vardı en azından benim tarafımdan. 1 mesaj 1 ses 1 iletişim kurmadım. Çok sövdüğüm için onunda gøtü Yemedi onunda iletişim kurmaya
9.5 sene konuştuk ama 10 değil
Eğer kısa bir süre önce bittiyse güvenmem. Ama çook uzun yıllar geçtiyse güvenirim. 10 yıllık ilişkisi bitmiş insan; artık ilişkide ne istediğini bilen, kararlı, neyi sevip sevmediğini çok iyi anlamış bir insan olur gözümde.
Cevap
17Cevap
Ben güvenirim tabi ki de.. önemli olan aşık olmamız.. bitmiş gitmiş şeyleri takmam ne kadar sürerse sürsün
Asla güvenmem sakın kimse başını yakmasın. Mutlaka, fake hesaptan o kişiyi takip eder izler, ortak arkadaşları vardır haber alır. Hergün bunları düşünerek kendimi heba etmem! Uzun ilişkiden çıkanlar, uzun ilişkiden ayrılanlara layık.. kimse kimsenin hakkına giremez, neler duyuyoruz neler.
5 yıllık ilişkim bitti o gün bugündür kimseyi almadım hayatıma güvenemiyorum.
İlişkisi bitmiş hâlâ eski sevgilisinin etrafında dolanana da güvenmem bunada güvenmem
muhtemelen sizi sadece yara bandı olarak kullanacaklar yol yakınken kaçın.
Hayır yeni ilişkisi bitmiş insan kafasında birşeyleri bitiremistir kendisi mutlu olmayan bir insan sizi mutlu edemez
@BELOTTI19 10 yıl bir ilişki süresi uzun bir süreç hemen unutması kolsy olmaz izlerini taşır kafası karışık olur o yüzden
10 yıllık ilişki hemen atlatılmaz, ben 4.5 yıllık ilişkim bittiğinde 1 yılda ancak geçti kalp sancılarım. Kimsenin yara bandı olmayın.
Tm ama mukemmel bir ilişki yokmuş, alışkanlık varmış sürekli didişmek, tartışmak, soğukluk olan bir ilişki diye yorumladim uzadıkça tadi kalmıyor
Psikolojisi ağır bozulmuş birisi olmasi muhtemeldir. Uzak durulması gerekir.
Zormuş bu zamanla belki ama sigara alkol tüketimi artabilir
10 yıl diyorsunuz şakamı ben 1 ayda güvenimi kaybediyorum yeni bi ilişkiden korkuyorum hshshshs
10 yıl sürdüyse sağlamdır ba
asla asla baktıgı her yerde onu görececk
Neden güvenmeyelim?
İlişkinin bitmesi kişiyi güvenilmez yapmaz
Yani ben evet diyorum
Yara bandı olmak isteyen varsa buyursun
Hayır güvenmem
Evlenmemiş neyine güvenelim
10. yıl ilişki mi olur evlenseymiş
Güvenmemem için bir sebep?
Ben ilişkisi 3 ay sürmüş kişiye de güvenmem
Güvenirim tabikide. Sonuçta bitmiş
Tabiki hayır ufacık fırsatta geri gidecektir.
Aklin varsa uzak dur
Hayır güvenmem.
O zor işte
Ne alaka
Asla.
Başına bela alırsın
Tutarsizdir
Olabilir
Güvenmem
Hayır
Hayır
#Hükümdar