Erkek arkadaşım çok pis, 10 gün yıkanmıyor. Ayrılırken tüm şikayetçi olduğum konuları söylemeli miyim?

Erkek arkadaşım ve annesi çok pis. Erkek arkadaşım bazen 10 gün boyunca yıkanmıyor. Ve benimle s*vişmek istiyor. Ben istemiyorum ama ısrar ediyor. O nun yüzünden mikrop kapmak istemiyorum. Kendisini uyardığım zaman bana bağırıyor. Benim de aklıma gece aniden geliyor söylemek bu yüzden yersizlik yapıyorum kabul ediyorum ama bana bağırması ve beni bazen bir şeylere zorlaması farkındayım kurtulmam gereken şeyler. Kendimi düzgünce ifade edemiyorum. Ayrılırken tüm şikayetçi olduğum konuları söylemeli miyim? Söylersem çok şikayetçi gibi gözükür müyüm? Yoksa sadece ayrılmak istiyprum diyip ilişkimi bitirmeli miyim? Bu sefer nedenini soracaklar illaki. İstemiyorum diyip kesitirp atayım mı? Yoksa sen şöylesin böylesin diye şikayetçi olduğum konuları söyliyim mi? Bir de ben ayrılırken sadece sevgilimle değil, annesiyle de ayrılmış oluyorum. Annesine karşı da saygısız. Ve ben biliyorum ki bana da böyle davranacak ve şimdiden başladı. Bunu söylediğimde hayır sana böyle daveanmaz diyo annesi ve oğlunj bana yamıyor ama yarın oğlu beni dövebilir veya zarar verebilir. Kadının bu tür cahilce yaklaşması benim sinirimi bozuyor. Çünkü annesi çingene mahallesinde yaşamış bir dönem ve çingeneler gibi pislik içinde yaşıyor. Ben de bi çok kez bir sürü şey söyleyip oğlunu terk ettim ama sanki beni duymuyorlar. Sözlerim bla bla gibi duyuluyor. Öyle ki annesi bana kaçak gelin diye lakap taktı. Benim kaçmama laf ediyor ama kaçma sebebimi görmezden geliyor. Geçen gün bana sen de çok titiz değilsin ki bizle yaşıyosun dedi. Açıkcası sağlıklı bir aile ilişkim olmadığı için aile evimden ayrıldım ve kiralar da çok yüksek. Ayrı bir evim var ama yalnız kalmayı sevmiyorum. O yüzden erkek arkadaşımla kalıyorum. O da benim evimde kalmak istemiyor. O yüzden annesiyle birlikte kalıyoruz. Burdan işe gidip gelmem sıkıntı oluyor çünkü işim ve evim Taksim de ama erkek arkadaşım evi Beylikdüzünde. Onunla nasıl sağlıklı iletişim kurabilirim. Ve eğer gerekirse sağlıklı nasıl ayrılabilirim sizce?

Kestirip at.
Rahatsız olduğun her şeyi söyle.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
E ayrıl knk gibi cevaplar verince yardımcı olmuyorsunuz. Düzgünce yorumlar yapın.
Erkek arkadaşım çok pis, 10 gün yıkanmıyor. Ayrılırken tüm şikayetçi olduğum konuları söylemeli miyim?