Bence bir defa asik oluruz tum saf duygularimizi bir kiside harcariz baskasi icin ikinci defa boyle duygular yasamayiz.

Bence bir defa asik oluruz tum saf duygularimizi bir kiside harcariz baskasi icin ikinci defa boyle duygular yasamayiz.

Çok derin bi konu ya bu. Bi defa olduğunu düşünürdüm bende ama şimdi şöyle bi durum var. Ben aşkın beynimiz tarafından uydurulan bi yalan olduğuna inanıyorum. Bi insana sonsuza dek aşık kalabilmiş biri yok bak bana vereceğiniz her örnekte birbirine "sevgi ve saygı" ile bağlı kalmış insanlar olarak görüyorum ben o yaşlandığı halde birbirinden kopmamis çiftleri..
Aşk dediğimiz şey zaten vücuda iyi gelen bisey değil. Midemizde kelebeklerin uçuşması aslında beynimizin ruhumuzun bize gönderdiği bi mesaj.."bak kendi kontrolünü kaybediyorsun, kendini görmezden geliyorsun" mesajına da "Aşk belirtisi" manası yüklemek aşırı tehlikeli bi durum.
Ya Aşk olsaydı Leyla ile Mecnun kavuşurdu.. Mecnun kendini dağlara vurmak zorunda kalmazdı.. Ama işte yok ve biz insanlar bazen birine takılı kalıp ondaki bi özellik, bi kara kaş, bi boy, bi pos bi endama "Aaaaşşkk" diyoruz. Sonra noluyo aşığım dediğimiz insanlarla en üzücü en b*ktan şeyler yaşıyoruz.
Beyninizin oyunlarına alet olmadan karşınızdaki kişiyi de "Aşk" oyununa alet etmeden bakarsanız belki sonsuz sevgiyi yasayabileceginiz bi çift olursunuz. Ama Aşk yok. Kandirmayalim birbirimizi. Hepsi bi oyun hepsi bi yalan, bi dalavere.
kişi aşkı bulana kadar ve aşkına karşılık alana kadar aşkı arar
bulduktan sonra aşkını yaşar ve bir kere aşık olmuş sayılır
aşk tek kişinin aşık olması demek değildir yani
aşk eğer karşılık varsa aşktır
karşılığını bulursun ve o kişiye sımsıkı sarılırsın
Cevap
15Cevap
İnsan bir kaç kez aşık olabilir
Bence insanlarin ask dedigi sey sadece 1 kez yasanabilir. Seninde yazdigin gibi aslinda ilk sevdigin kisideki saflik ve masumiyet baska bir kiside ayni olmayabilir.
Benim dusuncem su sekilde , insanlarin tek bir tane kalbi vardir , bir kez onu birine verir veya kaptirirlarsa geri almanin neredeyse imkansiz olacagini dusunuyorum.
Aşkın zamanı vakti adeti yoktur ama insan gerçekten 1 kez aşık olur yıllarca unutamaz
Hayır unuttukça olabilirsin, yani ne yaşadığına bağlı şey. 1 kişiye aşık olup, 10 senede silemeyen var, 5 sene silemeyen var. Bunun için tutarlı cevap vermek mantıksızca, sonuçta duygulardan bahsediyoruz..
artık yeni bir elbise görünce aşık olmak yok ama ona göre
Aşk diye bir şey yok bir gaz uçup gidiyor ikinciside aynı
Kimse vazgeçilmez değildir aşk sevgi çıkarlar doğrultusunda vardır
En son lisede oldum. Deli gibi seviyordum. sonra hevesim kırıldı şimdi kimseyle konuşmuyorum
Bence defalarca aşık olunabilir
Maalesef öyle o da yanlış kişi olur
1 defa aşık oluruz
Bence bir defa
Duygusal hissettigin yoğunluğa bagli.
Aşk bir defa olur da, tutkuyu bilemem:)
Sınırsız
Sende ki kalp değil 150 binislik abonman bileti
Önüne gelene vercen yani
@yanlızvesane hshshshshs dalga da geçemiyoruz yaa bi salınn
@Çapkınzeus38 yok bee bir kişiye verdik kalbimizi girişler kapalı şaka yapıyom ben
Eyvallah
Kalbi 1 kişiye bermişsin ama girişlerde zorluyo gibi onlarıda vermek istiyo gibisin
@Çapkınzeus38 🤗🤗
❤️
@yanlızvesane konuşmak için konuşuyorsun 👍🏻
herkes öyle degilmi bu saatte burada memeleketi kurtarcak halimiz yok açık oturummu yapalım yani
@yanlızvesane valla herkesi kendimiz gibi görmesek daha iyi bir dünya da yaşardık emin ol. Eğlenceme bakıyorum ben sen de öyle yap
Bende eglenşyorum zaten ciddi oldugumu düşünmüyosun degilmi
@yanlızvesane 👍🏻👍🏻
bir defa ikizler burcuysan 100 defa
hahahah basak burcuyum ben en sadakatli burçtanim
kaç sevgilin oldu peki
hic olmadi ama bir kez asik oldum ve unutamıyorum tanistgim herkeste onu arıyorum tam beş yıl oldu
senle evlenen yandı üzüldün
1 defa
birkaç defa oluruz sanırım
1 kez
3 defa oldum
Gerçek aşk bir kere
Sınır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?