Esimle 7aylik evliyiz. Esimin ailesi yurt dışına gitti orada yaşıyor evleri yıkıldığı icin. Biz de gorumcem ben ayrı ayrı yan yana Koytenrde kalıyoruz. Evimize gecmeyi planlıyorduk, görümcem tek kalıyor. Görümcem de bizle gelmek istiyor. Ailesinin yanina gorumcem asla gitmek istemiyor, annesi herseye karistigi icin, surekli is yaptirdigi icin gitmek istemiyor. Annesi de mecbur geliceksin nerde kalicaksin diyor. Gorumcem de bizle kalmak istiyor. Gorumcem annesi ile kavga ediyor gitmem diye. Anneside yaza kadar sansin var atandin atandin atanamadin gelcen napican yoksa diyor. Kiz asla gitmeyi dusunmuyor. Esim de bana belli etmese de oda ee kiz kalsa araba yok koytenrde tek napicak, nasil kalicak, araba olmucak elinde, ailem birakmaz Diyo. Sonra bende diyorum ki, bizle kalsin tamam yazik diyorum ama ne kadar kalcagi belli degil diyorum. Ailesi Turkiyeye gelmesi icin buradan parsel alip ev yaptirmalari lazim falan sehrin duzelmesi lazim 5 6 yili bulur. Ee 5 6 yil beraber nasil yasayalim ya. Esimde diyoki 5 6 yil ne malum o kadar kalcagi ne malum, belki atandi , belki evlendi diyor, kalabilir diyor.. ihtimal uzerine konusuyor. 30yasinda kiz evlilik asla dusunmuyorum diyor bu nasil olsun 😀4 yil kalmaz asla hayatim diyor abi nasil kalmasin evlilik yok ortada, atanma yok, ailesinin donme suresi de belli. Neye gore esim olucak insan o kadar kalmaz diye emin konusuyor.
Koytenrde kalsin diyeceksiniz esim tek diyor, araba yok altinda diyor biz 15km falan uzak olcaz diyo. Bizle kalsa 4yil kalcak degil ya diyor. Ayni evde nasil yasayalim ki
Koytenrde kalsin diyeceksiniz esim tek diyor, araba yok altinda diyor biz 15km falan uzak olcaz diyo. Bizle kalsa 4yil kalcak degil ya diyor. Ayni evde nasil yasayalim ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onca evı yıkılan olen ınsanları gormus olsam kı sız canlı sahıdısınız bu dunyanın derdını bu kadar umursamazdım
Yaa mecbur umursaniyi gecim zor hersey zor
Ölen degil kalan yaniyor bu dunyada. Hayat devam ediyor cunku anladin mi
Esınız evın bı odasını ayırabılmek ıcın onun da maddı destek saglaması gerektıgını belırtebılır bu normal cunku ıkı kısılık aıleden uc e terfı etmıs olacaksınız maddı konuda zorlanmamanız ıcın. Ek olarak aılesıne gıtmeme konusunda kesın kararlı ıse zaten sızınle degıl bellı sure sonra ayrı eve cıkar kendı de ıster kı oyle olmalıda benım bahsetmek ıstedgım sey sadece bu kadar umursamayın ortada ev bıle kalmadı cogu sehırde. Abısı olarak kardesını yanında ısteyecektır ama beraber yasamanın sartlarını kurallarınıda konusun
Maddi nasil calismiyor? Calismadan nasil yardim etsin ayrica suanda bile surekli biz yemek ismarliyoruz ediyoruz hep bizden geciniyor ee bi yemek adam basi 200 toplasam 3kisi 600 yani zor zor
Kendisi ayri eve nasil ciksin lutfen mantikli yorumlar yapin kiz calismiyor ev kiralari 20bin deprme bolgesinde. Ve esya cart curt baya masraf olur kendi duzen kurmak icin ailesi asla asla asla yardim etmez her ay kira mi oducez der. Sizde kalsin beles der
Beraber yasamak zir, esimle kavga ederim annesine illa soyler
Allahım sabır ya, sıze sızınle beraber oturacaksa sartlarınızı soyleyın boyle dıyorum zora gelemezse ya kendı gıder ya aılesıne gıder , sız hala mantıklı yorum yapın dıyosunuz, calısmayaacgını bız ne bılelım? aılesının yardım etmeyecegını? Sızde madem zora gelemıyosa sart koyun dıyoruz etmezse zaten hır gur le ayrıcaksınız
Yahu diyorum ya calismiyor hani yorumu duzgun ayik kafayla okutsan calisan insani ailesi niye gotursun? Hadi ben yazdim ya hani, ailesi diyor burada durmanin bi anlami yooooookkk , isi yok hani yooooookkkk. Sende benim ne demek istedigimi anlamiyorsun yav sart koyamayiz koyamayiz ailesi sicar agzimiza anliyor musun) sart koymak yerine ha direkt git demisim ha sort koymusum ayni sey bunu idrak edemiyor musun
Farkindaysan ne demisim annesi atandin atandin atanamadin gelceksin diyor dedim😂 bunu anla. Atanmamis yani
Böyle konularda direkt olmak gerekir ama kötü de olmamak gerekir.
ben o varken senle sevişemem rahat edemem de. Ama sensizliğe de dayanamam aşığım saba kocişim de ghhgggjh
Yavvvvv diyorki niye sevisemeyiz odamiz yok mu diyor allahim
Ben bapırırım de yapamam sevişemeyiz net! Ev tutalım ona de ! Yapacak bşrley yok ev tutacağız ozaman de…
Para dan ödün veririz ama sevişmeden olmaz de…
En güzel günlerimiz de…
Ben çok planlarım var seninle ilgili de…..
Ya ev tutamayiz ki esimin maasi asgari zaten
Ailesi öder
Yahuuuuu ailesi biz varken niye odesin kizin esyasi mi var ya kiza masraf cok olur bizde beles kalmak varken niye ev tutulsun ya rica ediyorum guzel yorumlad yapin
Bunlar senin problemin değil sen kızın evde kalmasının bundan bile daha imkansız olduğunu izah etmek için bunu diceksin.
İnan yatak hayatınıza uzun vadede negatif etki ederse
İmkansiz olduğunu direkt soyluyorum zaten yani ama yine de mecbur
Olacak iş değil ya… ben duvarla ses geçirmeyen duvar kağıdı döşetir evime misafir bile almaz … belki misafir için özelmişse bahçe evindalan düzen olarak kurardım
…
Ev mahrem ve size özel kalmalı hem yeni evlisiniz
Yaşanmaz bizde baldızım kaldı 2 sene neler geldi başımıza.
Ne geldi anlatir misin rica ediyorum
Açıyorum gizliliği.
Kapatıyorum
Tabi anlatırım.
Orada mısınız
Burdayim acin
Açtım
Zor bir durum dertleşmek istersen dinlerim seni
Dert degil yorum istiyorum abi
Yorum kişiye göre değişir. Öncelikle sağlıklı düşünmelisin. Bu kişiyle sen yaşayacaksın