Arkadaslar esim sabrimi deniyot napicam?

Esimle 7aylik evliyiz. Esimin ailesi yurt dışına gitti orada yaşıyor evleri yıkıldığı icin. Biz de gorumcem ben ayrı ayrı yan yana Koytenrde kalıyoruz. Evimize gecmeyi planlıyorduk, görümcem tek kalıyor. Görümcem de bizle gelmek istiyor. Ailesinin yanina gorumcem asla gitmek istemiyor, annesi herseye karistigi icin, surekli is yaptirdigi icin gitmek istemiyor. Annesi de mecbur geliceksin nerde kalicaksin diyor. Gorumcem de bizle kalmak istiyor. Gorumcem annesi ile kavga ediyor gitmem diye. Anneside yaza kadar sansin var atandin atandin atanamadin gelcen napican yoksa diyor. Kiz asla gitmeyi dusunmuyor. Esim de bana belli etmese de oda ee kiz kalsa araba yok koytenrde tek napicak, nasil kalicak, araba olmucak elinde, ailem birakmaz Diyo. Sonra bende diyorum ki, bizle kalsin tamam yazik diyorum ama ne kadar kalcagi belli degil diyorum. Ailesi Turkiyeye gelmesi icin buradan parsel alip ev yaptirmalari lazim falan sehrin duzelmesi lazim 5 6 yili bulur. Ee 5 6 yil beraber nasil yasayalim ya. Esimde diyoki 5 6 yil ne malum o kadar kalcagi ne malum, belki atandi , belki evlendi diyor, kalabilir diyor.. ihtimal uzerine konusuyor. 30yasinda kiz evlilik asla dusunmuyorum diyor bu nasil olsun 😀4 yil kalmaz asla hayatim diyor abi nasil kalmasin evlilik yok ortada, atanma yok, ailesinin donme suresi de belli. Neye gore esim olucak insan o kadar kalmaz diye emin konusuyor.

Koytenrde kalsin diyeceksiniz esim tek diyor, araba yok altinda diyor biz 15km falan uzak olcaz diyo. Bizle kalsa 4yil kalcak degil ya diyor. Ayni evde nasil yasayalim ki
Arkadaslar esim sabrimi deniyot napicam?