Günaydın. Evli bir erkek karısı çok güzel. ama bu adam karısını aldatıyor. Yapmadığı yavşaklık yok. Ve karısıda çok güzel. Tamam yaparsın ama herkese asılmazsın. Bu kimi götürürse. Evinde mutlu olan adam böyle bir şey yapar mı?
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. Genelde akilli bir kadin erkegini isvesi cilvesi , disiligi muhabbeti ve zekasiyla evine baglar.. ve tabi yataktaki tarziyla.. bazisi vardir , karisi olmadan yasayamaz ama yine de kacamaklar yapar.. kimisi vardir , o cok guzel dediginiz kadin adami memnun etmiyordur ya da dort duvar arasinda problemli bir evlilik vardir.. kimi adam vardir , karisinin kiymetini bilmez gozu actir ve her yere saldirir.. ve yine kimi adam vardir , sadiktir esine ama disi bir yaratik ona kafayi takar , bastan cikartir , kirk yilin basi seytana uyup bir kacamak yapar onu da eline yuzune bulastirir.. ama sonuc sudur ki , uc degisken vardir burada.. adamin karakteri ve iradesi , kadinin kocasina olan muhabbeti ve dişiliği ve o evliliğin iç yuzu.. bu dedigin adam muhtemelen ac gozlu ve akli uckurunda olan doyumsuz zibidilerdendir.. bu adami kessen de degismeyecektir.. bunun guzellikle bir ilgisi yok emin ol.. bu derece azgin olmasi , problrmin adamda oldugunu gosterir.. evinde mutlull olmayan bir adam olsaydi bu , gizli bir sevgilisi olurdu ve duygusal acligini onunla giderirdi..
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. Çok güzel ifade etmişsiniz..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu benim ilk gizli paylaşımım bu arada. Evimde mutlu bir erkeğimgüzel eşim 2 de çocuk var. mali durumum iyi 11 senelik evliyim. Cinsel isteğim çok fazla ben isterim 2 günde bir sevişmek eşim ister 2 ayda bir sevişmek ona kalsa 1 ayda 2 ancayapabilşyorum. Sevişmeye bile razı değil. Romantizim desen sıfır. Cinselliğe çekecem diye ödü kopuyor en son gel bir jakuzuli otel odası tutayım şöminenin karşısında sevişiriz dedim ama istemedi. İlk evlendiğimizds vajinusmusdu. Zar zor onu bu dertten kurtardım ama halen istediğim seviyeye getiremedim. Yatakda ne gacalik giyer nede evde kısa etek giydirebilirim. Zorlayınca kavga çıkıyor aramızdaki saygı sınırları aşılıyor. Aklımdan onu aldatma düşünceleri geçmeye başladı. Daha ne kadar yaşayacak alet. Bu gidişle eşim muradına erecek ben eremeyecem. Boşanmakda çözüm değil. şimdi ben ne yapayım arkadaşım. Uzun süre boşalmadan sevişsem canım yanıyor der keser ilişkiiyi.. Eminim başka kadın olsa beni baş tacı eder. Sebebbu ve sanırım benbu gidişle eşimi aldatıcam ilk fırsatta. :-(
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTemelsiz bir zemine yapmışım evliliği. Diyorum Allak beni testmi ediyor acaba? cinsellikde ben tavşanım o kaplumbağa. Millet acından savaşdan ölür ben burada şey derdindeyim :-) Benim yaramda buradan napayım yazdım gitti.
Soran+1 yılAldatmayı kendine yakıştırıyorsan yap arkadaşım ama bence boşan derim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bir adamla tanıştım adam inşaat mühendisi bana asıldı seni öpim falan yemege gidelim dedi kabul etmedim yanındayken karısından mesaj gelirdi oda cevap yazardı aşkım bilmem ne falan
ona dedim evlisin oda dedi benim eşimin her türlü hayat standardını karşılıyorum o bana karışamaz dedi düşünn evli oldugunuda açık açık söyledi bana
evli bile olsa başka heycan eglence arıyor ama karısı her zaman cepte karısından vazgeçmez böyle erkek işte
bide o adam çok yakışıklıydı hani evli olmasa ben evlenmeyi düşünürdüm ayartırdım
evlenmeden tabi kendi teslim edemem16 Yorumla- +1 yıl
Werseydin adama niluck... Mal bide welenmeden werseydin
Cevap sahibi+1 yılben böyle bir şey yapmam
evlilik dışı birliktelige karşıyım
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle biirinin evinin yıkılmasına sebeb olmam boşanmasına sebeb olmam
iş için o addamın yanındaydım
evlenecegim adam ilkim olur bende onun ilki olurum hiç bir erkegin eglencesi olmam
evlilik dışı birliktelige karşıyım
Adam karaktersiz olabailir maymun iştahlı kadın yüzü güzele bir gün huyu güzele her gün hesabı huysuz olabilir bahane ne olursa olsun aldatmak kabul edilir birşey değil ama erkeğin yaradılışında var zaafları çok fazla bu yüzden kadına görev düşüyor Adriana aldatıldı cabası var mı? Yüz değil mesele hizmet saygı sevgi tatlı dil adamlar kanıyor bunlara hemen karısı da evde bunları yapmazsa isterse on numara beş yıldız hatun olsun dil güzel olacak önce 😉
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
117Cevap
Herkes kolpayı bıraksın herkes kendi düşünüyor kişinin karakteri ne ise odur siz popon de yırtsanız elinizde tutsanız zorla tutarsınız en ufak bir boşlukta yine zarar görürsün çünkü karşınızdaki karaktersizdir erkek de olsa kadın da olsa ahlak sadakat vesaire gibi şeyler kişinin kendi karakteriyle ilgilidir bütün dünyayı fethetseniz de karşınızdaki size aşık değilse hiçbir şeyin önemi yoktur dolayısıyla bahane uydurmayı bırakın yok kadın cilveli olacak yok erkek erkek gibi olacak bunlar yalan anladın herkese söylüyorum herkes okusun bunu bunlar yalan kendi pisliğini kendi canım Kendi şerefsizliğini kendi kendini kandırarak insanları aldatmaya yönelik hareketler kardeşimsin o çocuğusunuz emin olun krndinizde arayın kahbeliği
20 YorumlaKarısının süper olması o adamın seks hayatının da süper olduğu anlamına gelmez. Bir erkek seks fantazilerini eşi ile paylaşıyor ve karşılık bulamıyorsa bu fantazileri başkalarında arayabilir. Bunun tam tersi de olabilir tabi. Genelde erkek ve kadınlarda ki aldatma olayları eşlerin seks hayatının düzgün olmamasından kaynaklanır. seks hayatı düzgün olmayan çiftler farkında olmadan birbirlerini yıpratırlar. Böyle sorun yaşayan eşlerin bu sorunu konuşarak veya birbirlerine arzularindan bahsederek aşabilirler. Tabi kadınlar son zamanlarda erkekler üzerinde çok fazla giyim ve kuşamları ile Seksi çağrıştırmakta. Zaman kötü. ...
00 YorumlaSenin güzellik anlayışın değil , adamın güzellik anlayışını sormak lazım.
Bazıları maymun iştahlıdır , elde ettiğini artık bir mücadele olarak görmez ve hemen sıkılır. Ne kadar güzel olur sa olsun , bu tür kişilere hayır diyen , daha ulaşılmaz olan daha çekicidir. Bu yüzden sürekli arayıştadırlar , yeni kandırdıklarında da yoktur aradıkları.
Burada terbiye ve ahlak, eğitim ön plana çıkıyor, adam bu kusurunu bilip kendini eğitmez ise, ona gönül veren kadının aslında en değerli şey olduğunu ve o kadını mutlu tutabilmenin bile başlı başına bir mücadele olduğunu anlamaz ise. Başkasının yapabileceği pek birşey kalmaz. Hayat çeşitli dersler verir o adama , hepsi kötü bir ağız tadı bırakır.
Tahminim , böyle birşeyi yapan erkeği direk bırakmak en uygunu , çünkü o seni zaten gözden çıkarmıştır :)00 Yorumlaguzellık hıc bır sey degıldır oyle olsa ıdı dunyanın en guzel kadınları aldatılıyor olmazdı, kadın kadın oldugu an erkek ondan baskasını gormez, burada aldatan haklı sonucu cıkmasın.. ama ısteyen kadın erkegı elınde tutar parmaklarının arasından kaymasına ızın vermez
30 YorumlaBir erkeğe aldatmak için bahane çooooookkkk... eşi hamile olur, güzeldir karısı adam eziklik hisseder aldatır, kadın dört dörtlüktük yine eziklik hisseder aldatır, hastadır aldatır ve en önemli bahanesi çok kullandıkları bir kelime var her gün pilav yenirmi derler. Yani bahane çok gözleri hep dışarda! !!!
10 YorumlaBenim anlayamadığım konu şu neden kadınlar erkekleri erkeklerde kadınları aldatma konusunda ayrı ayrı kıyaslar bir erkeğin aldatmasın için bir başka kadını ayartmaya bir kadının aldatması içinse başka bir erkeğe kıvırmasına gerek duyduğu halde bunuda içine sindirebilen insan görünümünde olan mahlukatlar varken bu çark dönmeye devam eder mutluluksa sadece cümlelerimizde kullana bileceğimiz birşey olarak kalır
00 YorumlaHastalık bu yapacak bir şey yok alışmış kudurmuştan beterdir. Burada olay sende bitiyor eğer adam seni ihmal etmiyorsa mutlu ediyorsa saygı gösteriyor değer veriyorsa devam edersin. Yok her türlü seni aç bırakıyorsa ayrılırsın. Bende şahsen pek rahat durmam kadınlara karşı zaafım var ama evde hissettirmem el bebek gül bebek idare ederim.
01 Yorumla
+1 yılKarısı güzel olduğu için aldatmaz diye bir kural yok ki karısı güzel diye de mutlu olacak bir kuralda yok bence evimde mutluyum diyorsa bile yalandır mutlu değildir ki dışarıda arıyor. Bir kadın yanlış görmeden garip görmeden tamamen geniş düşünceli olup eşini mutlu ederse ve elinde tutarsa o erkeğin aldatma olasılığı çok düşük o düşük olasılık da dışarıdan kaynaklıdır onu aldatmaya çeken kadın veya arkadaş ortamıdır. bu benim görüşüm tabi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılevinde mutlu olması karısının güzelliği ile eşdeğer sanıyorsan yanılıyorsun
110 Yorumla
+1 yılkarisi güzel ama huyu berbatsa..
yani adama hayati zindan ediyorsa
bence.. aldatmak yerine ayrilsin ya
hicbir kadin aldaitmayi hak etmez
gecimsiz katnem olsa bile40 Yorumla
+1 yılYapmaz erkekte kadinda esinden hissedemedigi bir duygu bir eksiklik oldugunda disarda aramaya baslar. Ama anlattigin kisinin mayasi bozuk birazda kisilik meselesi ben karsiyim abi evli ve onun kimligi altindayken aldatmalara git ayril ondan sonra ne halt yersen ye
08 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu anlamıyorum. Ve bunun karısı bunu deli gibi seviyor. Bunu hak etmiyor...
- +1 yıl
Deli gibi sevdigi icin zaten cok yüz bulmustur. Valla bu konunun konusulmasi bile sinirimi bozuyor. Allah bizi mayasi bozuk insanlardan uzak tutsun
Soran+1 yılve karısı bunun kaç kere onu aldattığını yakaladı. Ve nasıl tahammül ediyor anlamıyorum
- +1 yıl
O kadin gercekten mukemmel bir kadinmis sevgisi herseyin önüne geçiyor sindiriyor demekki
Soran+1 yılya sevgi olur. tama bir yere kadar. ben düşünüyorum. evlendiğiö erkek beni aldatacak. ve ben ona bakamam ya. kadında bence gurur murur yok. bu kadar olmaz abi ya
- +1 yıl
Onunda kaldiriyor artik demekki midesi
Soran+1 yılbilmiyorum neyse teşekkür ederim yorumlarınız için..
- +1 yıl
Rica ederim eig olabildimmi :)
+1 yıl. Eşinin çirkin ya da güzel olması mesele değil. Çirkin buluyorsan evlenmeyeceksin kardeşim.
Evinde her yönden mutluysa. Bu şartlarda adam aldatıyorsa onun insanlığından şüphe ederim. Demişsinki (tamam yaparsın ama herkese asılmazsın.) Hayır kardeşim evindeki mutluluğunu düşünerek kimseye asılmayacaksın.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşağıda yazıklarını gördüm de... niye oraya mutlu diye ekledin anlamadım... adam zorla evlenmiş, aldatmayıp ne yapacak? Güzellikle ne ilgisi var bunun?
00 Yorumla
+1 yılburada önemli olan kadının güzelliği ya da evin huzuru değildir. Önemli olan o adamın karakterli olmasıdır. Adam karakterli olursa karısı da ona hoş gelir, evi derme çatma bile olsa huzurlu gelir. Böyle adamlarla devam etmeyin yolunuza.
10 YorumlaAdamın ruhu aç. Ruhu doyamadan durmayacaktır. Asıl konu adamın açlığının temeli. Karsının güzeliği evdeki mutluluğu bir noktaya kadar acaba gece olanlar adamı tatmin ediyormu. Adam beklentilerini dile getirip sonuç alabiliyormu.
Bunların hepsi olumlu ise adam serefsiz00 YorumlaAile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı. Bizim mahallede öyle bir adam vardı, karısı güzeldi hatta karısından ben bile hoşlanıyordum :D, ama herif gidip yamuk yumuk kadınlarla takılıyordu, anlam veremiyordum.
00 YorumlaYa erkek yapisi geregi Cabuk sıkılıyor. asik bile olsa evlendikten 1 Ay sonra esinden sıkılıyor. onunla iliskiye girmek zevk vermemeye basliyor. Baska kapilara yoneliyor.
10 Yorumlamutlu adam karisindan baskasina yavsamaz. lakin kadin erkegini kendinden sogutmamali. bu her iki cins icinde gecerli bence. kadin erkegine seksi olmayip disari cikinca cekici giniyirse ozaman oda erkegini birsekil aldatmis olur. yani esler evde birbirine seksi olmali disardakileri aratmamalidir, ozaman her ikisininde gozu disari kaymaz, aldatma olmaz.
00 YorumlaÇok zor gibi görünmesine ragmen..
Mümkündür..
Bunun sebebi birazda kisinin Cibiliyeti (tohumun sağlam ya da bozuk olmasi ) Ve sürekli Haram. ile beslenmesi ve kötü isler ile haşır neşir olmasi o kişiyi bozabilir..01 Yorumlamutluluk içerde insanın kalbinde gönlünde.. o olmayınca dünyadakı bütün herseyi yapsa zevkleri yaşasa yinede tatmin olamaz insan demiş atalarımız :) katılıyorum..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı. Kocasini aldatan kadin yataktayken adam sorar:
-Nasil. ben mi iyi ediyorum yoksa kocan mi?
Kadin cevap verir:
-Aslina bakarsan kocam seni de beni de ustuste koyar eder de bakma benimki bir ahlaksizlik...20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılkarısı güzel ve cinsel hayatı iyiyse neden yapsın?
ama bunu evlenmeden öncede düşünecektin
adam kişiliğini göstermiş olabilir sana09 Yorumla
Soran+1 yıl3 kere görmüş karısını. ve karısı intihar etmiş. Onun için evlenmiş bununla.
- +1 yıl
kimle evlenmiş ne diyorsun sen?
Soran+1 yılya adam 3 kere gördüğü karıyla evlenmiş bunu demek istiyorum.
- +1 yıl
hee öyle de ozaman
iyi bir şey olmamış o güzel kadına yazık olmuş ama
o 3 kere gördüğü karıyla evlenen erkek o kadından hayır gelmeyeceğinide bilmesi lazım
kadın bilmiyormu eski karsınını intihar ettiğini?
Soran+1 yılolay şöyle;bu adam nişanlı ve adam nişanlısı ailesinin istemediği biri ile nişanlanıyor ve nişanlıyken şuanki karısıyla görüşüyor ve tabi bir süre sonra karıya nişanlıyım diyor. karısıda bunu duyunca intihar ediyor. buda bak biz seninle evlenirsek düğün müğün olmayacak diyor. yani kadında buna razı ve evleniyorlar olay bu
- +1 yıl
o karı kaşarın tekiymiş söyliym sana
ve mutlu olamayacaklar...
Soran+1 yıl10 yıllık evliller...
- +1 yıl
nasıllar ama bu önemli..
Soran+1 yılInisli cikislilar
+1 yılBak bak canım benim. evinde mutlu ya da mutsuzlukla alakası yok. KARAKTERİ BOZUK ADAM HER TÜRLÜ ALDATIR. NOKTO !
10 YorumlaAldatma nın hiç bir sebebi olmaz.
Mutlu mutsuz önemli değil
Adam olan Adam aldatmaz.
Aldatan adam değildir, hatta insanda değildir.10 YorumlaHersey güzellik degildir ki adam aldatıyor ama bir sor niye aldatıyor?
Belki eşi mutlu edemiyordur da mutlulugu aysede fatmada buluyodr dmi :)00 Yorumlapardonda bacım sanane... seni ilgilendirmez. onlar evli zoraki kimse evlenmez seni iyi keklemiş adam..
00 YorumlaYapmaz, arada ne sevgi ne de saygı kalmamıştır.. eğer kadın eş vazifesini hakkıyla yapıyorsa ve buna rağmen aldatılıyorsa erkek uçkur düşkünüdür
00 YorumlaMutlu mutsuz degilde karaktersiz adam aldatir... bence insan kendine yapilmasini istemedigini karsisinada yapmamali her acidan bu boyle... kadin aldatsa ne hisseder acaba o serefsizler...
10 Yorumla
+1 yılıntıhar uzerıne kurulan mutluluk curuk yapılan bır bınaya benzer bır gun anıden baslarına yıkılır benım gorusum
00 YorumlaHiçbir alakası yok zaten aldatıyorsa belli etmemek için mutlu oluyormuş numaradı yapar yani evinde mutlu olmuş gibi davranan aslında aldatandır
00 YorumlaYapar niye yapmasın... Adam maymun iştahlıdır, karaktersizdir, yavşaktır yapar. huy meselesi bu adamlıkla alakalı bir durum...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı. karısı güzel olabilir ama belki ilgisi alakası yoktur, yinede seven adam karısını aldatmaz, inanç meselesi diyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. eşini cok seven evine baglı ve kişilikli kişi yapmaz asla kendini bilmeyen kişiliksiz karaktersiz insan eşine de dışarıyada yalan söyler her dala her yüze bürünür bence
00 YorumlaKarısının değerini bilmiyordur. Bir gün anlar ama iş işten geçer. Neyazık ki, güzel karısı olduğu halde aldatmıştır. O adam kendine olan özgüveni yoktur bence.
10 Yorumla
+1 yılevinde karnı iyi doyan adam aldatmaz bence, ama karnı doymuyorsa kesin dısarda doyuracaktır ;) tabi evde doyuyor die dısarda tatlı yemicek anlamınada gelmiyor tatlı severlerde olabilir ;)
00 YorumlaVardır adamın bir derdi ama yukarıda ki gibi herşey toz pembeyse adamda bir doyumsuzluk var demektir. Doyumsuzluğun kaynağına inmeli. Bide güzellik görecelidir, kadın kime göre güzel, bunu bilmek gerek.
00 Yorumla
+1 yılYapmaya Hakkı Yok Bir Kadının Gururu İncinirse Hayatına Bile Kıyabilir. Çocuğu Varsa Psikolojikmen Çocuğa Yansır Sizin Yapmanız Gereken En Güzel Şey Karısına Fazla Üzülmeyecek Şekilde Konuşmak Olacaktır !
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu o kadına yapamam
aldatmak sadece bir eylem değildir. aldatmak tamamen bir karakterdir.
00 YorumlaFırsatı verilsin yeter, mutlu mutsuz fark etmez her şekilde aldatır bir erkek
00 Yorumla
+1 yılAldatmaz ancak mutsuz olursa mutlulugu disarda arar
00 Yorumla
+1 yılKadın erkeğin tüm ihtiyaçlarını eksiksiz karşılarsa o adam asla aldatmaz. Haaa kadın erkeğine herşeyi tam ve eksiksiz yapıyorsa kadın yine aldatılıyorsa o adam tam bir o... çocuğudur kusurabakma.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Artık insanların genişliği arttı değer kültür saygı vs. Bunlar önemli değil.. Sen ne kadar mutlu etmek için çabalarsan çabala karşında ki o rahatlığı o genişliği benimsemişse yapacak birşey yok
00 Yorumlabence adamda b sorun var ya da ilişkide bir eksiklik
00 Yorumla
+1 yılÇalma Elin Kapısını Tak Tak İle, Çalarlar Kapını Tokmak İle..
20 Yorumla
+1 yılkarekterı bozuksa yapar. bu kadınla ılgılı bır durum değil. doyumsuzluk
20 Yorumla
+1 yılYapar tabi zaten becerebileceğini bilse tüm türk erkekleri yapar bunu
04 Yorumla- +1 yıl
@dıpss bunu karakterle çok alakası olduğunu düşünmüyorum belli bir yıldan sonra her türk erkeğini becerebildiği an fırsatı kaçırmaz.
- +1 yıl
@dıpss hayallerde yaşamaya devam et sen. hadi iyi günler.
karaktersizse yapar niye yapmasın. gerçi siz yapmayana da yapar muamelesi yaparsınız ya neyse.
00 YorumlaAdam in ne aradigina bagli , kimi cinsellik , kimi yuzu guzel olsun ister kimi ise huzur olsun ister, aradigini bulamazsada kendi capinda takilir.
00 Yorumla
+1 yılgüzel kadın mutlu ev demek değildir.
evinde mutlu olmak da aldatmamanın koşulu değil.
aldatmak ahlaki bir durum.00 YorumlaAdam bir nevi evlenmeye mecbur kalmış sanırım yanlış mı anladım? Eğer anladığım gibiyse bu adamın aldatması çok normal
00 Yorumla
+1 yılBir problem her zaman iki taraflıdır - demek ki ikisinde bir sıkıntı var, bence.
00 Yorumla
+1 yılNiye yapmasin. Hepimizde hayvani duygular yok mu, var
00 Yorumlamutsuzsa bıle mutlulugu bulmak ıcın ne yapmalı ona baksın
00 Yorumlabir bayan yatakta ve mutfakta iyise erkek dışarıda bir şey aramaz derdi eskiler
20 Yorumla
+1 yılilim insanın cehlini alır
varsa hamurunda eşeklik baki kalır demiz atalarımız :)00 YorumlaAile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı. bir kere alıştıysa dışarda yemeye karısı ne yaparsa yapsın boş
00 Yorumla
+1 yılŞerefsiz değilse Allahtan belasını aramıyorsa yapmaz her günahın bir cezası var
20 Yorumla
+1 yıldediğn gibi adam yavşak sen vermiyomusun adama o işi yapmıyonuz mu
00 Yorumla
+1 yılmutluysa yapmaz yapmaması gerek yapıyorsa hastalıktır
00 Yorumla
+1 yılaldatmak yalnızca evdeki huzurla alakalı değildir. bazen hiç bir nedeni yokken de aldatır insan. normal midir hayır ama olabilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem