Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kriterlerini değiştir. Demek ki senin sevgili olmak istediklerin seni hayatlarında istememişler. Gözünüzü en tepeye dikiyorsunuz aynaya bakmadan sonra hayatımda kimse olmadı diyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılAynaya bakmadan derken
En İyi Cevaplar
Eğer ki üstdüzey bir seçiciliği varsa cidden kendine partner bulma konusunda zorlanırsın ve bulamazsın ama standartların altına bakarsan ne kadar kolay olduğunu görürsün ama şöyle bir sıkıntı var kız olmana rağmen nasıl sevgilin olmadı düşündürüyor ya da bahtın kapalı :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılSen kızsın kız. Kafede tek birinin yanında otursan sevgilin bile olur. Bir el sallasan sana da el sallayan çıkar. Kızların her yaşta sevgilisi olabilir şanslıyız o konuda.
Acaba anlamadım bunca yıl sen istemedin de mi sevgilin olmadı yoksa isteyip de mi olmadı?243 Yorumla- +1 yıl
Kız nasıl oluyor o anlatsana biraz 🤣
- +1 yıl
Güzel yorum
- +1 yıl
Bildiğin öyle. Dışarıya çıksa ortamlara girse onun mu sevgilisi olmayacak? Senin mi?
- +1 yıl
Ya velhasıl doğada dişi seçiyor. Erkek seçilen oluyor kadın seçici oluyor.
- +1 yıl
Valla ben en güzel halimle gidiyorum kafeye tek başıma oturuyorum kimse yanıma gelmiyor 🤣
- +1 yıl
Kartonhelva cok guzelsen sevgilin var diye gelmiyorlardir😂
- +1 yıl
@Kartonhelva erkeklerin çoğu ilk adımı zor atar çünkü yanlış anlaşılmaktan korkar, reddedilmekten korkar. Sen birilerine pas vermelisin ki onlar da sana pas versin.
- +1 yıl
Bu arada orası sanal ortam değil ya atacakları her adım riskli gelir. Ondan yaklaşmaktan çekinirler. Dm kutun açıksa erkekler yazıyordur bak onlar robot hesap mı değil. Gerçek hayattan insanlar yazıyor.
- +1 yıl
Nasıl pas vereceksin mesela evliyse ya da sevgilisi varsa korkusu olur bende
- +1 yıl
Olabilir. Onun yanında bir de sapık sanmandan da korkabilir.
- +1 yıl
Gözlemleyeceksin işte. Tekse gelen yoksa parmağında yüzük yoksa gençse hele ki yanına oturabilir miyim diyeceksin.
- +1 yıl
Hic tanimadigi bir adamin yanina oturmak pasif ve eksi duruma dusurur olmaz oyle en guzel sosyal medyadan biriyle tanisip bir date yapmak daha mantikli
- +1 yıl
Kızın basini yakacan taktiklerinle 😂
- +1 yıl
İyi misin? Sosyal medya en tehlikeli yer. Sosyal medyada sevgili arayan erkek aşırı asosyaldir.
- +1 yıl
O taktikleri ben de yaptım ama sevgili bulmak için değil.
- +1 yıl
Sosyal medya yüzünden başıma çok şey geldi. Çok şey..
- +1 yıl
Sosyal medyadaki adamda sarı çizmeli mehmet ağa. Görmediğin birisiyle konuşacağına benim taktik daha iyi.
- +1 yıl
En azindan kimdir nedir bir fikrin olur her kafeye gelen iyi sosyal mi?
- +1 yıl
Ahahha sen çok safsın biliyor musun? Sanalda herkes her şeyini yalan söylüyor. Ohooo real en iyisi real.
- +1 yıl
Sende kleopatrasin sanki isin ozeti nasipin kismetin nerde bulacagi belli olmaz :)
- +1 yıl
Kafeye giden topluma karışıyor. Tüm gün oturduğu yerden kız düşürmüyor.
- +1 yıl
Sanaldaki erkekleri hepsi toplu mesaj atıyor tüm kızlara hangisi düşerse ağaçtan elma misali. Onunla konuşuyor.
- +1 yıl
Ben kendimi hiçbir açıdan övmedim. Kleopatra ne alaka?
- +1 yıl
Senin psikolojin bozulmus her erkegi ayni zannediyorsun 😂
- +1 yıl
Benim psikolojim bozuk değil. Ahahaha. Test bile oldum yakın zamanda. Ben sanaldaki tüm erkeklerin aynı olduğunu düşünüyorum. Dünyadaki hepsinin değil.
- +1 yıl
Ve bir daha psikolojime laf söylersen kalp kırıcı konuşmaya başlayacağım.
- +1 yıl
Yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis ☺cok guzel bir atasozu sosyal medya kullanan tum insanlari a sosyal ve kotu yaptin hemen
- +1 yıl
Ben açıkçası sanaldan ilişki arayanla işim olmaz. Çok kötü olmalı ki buraya düşmeli.
- +1 yıl
Sosyal medya kullanan tüm insanlar mı dedim ahahaha
- +1 yıl
Yanlis insanlari secmen senin tecrubesizligin ve secimlerin ufaklik :)
- +1 yıl
Sen olayı cımbızlama yaparak değerlendir
- +1 yıl
Yanlışı doğruyu bilecek birisi değilsin. Tanrı mısın sen?
- +1 yıl
Sosyal medyadan sevgili arayan tipler ya evli olur ya nişanlı olur yedek arar ya da çok kötüdür acayip kötü kimse beğenmiyordur. Böyledir.
- +1 yıl
Sosyal medyadan tanissin sadece bir kahve icsin hemen sevgilimi olsun siz zaten turk kizlari selam yazilsa hemen benimle evlensin diyorsunuz😂
- +1 yıl
Kısacası sorunlu.
- +1 yıl
Sosyal medyadan tanışmak aşırı riskli. Acayip riskli. Pazardan karpuz seçsen daha iyi.
- +1 yıl
Konumuz hemen benimle evlensin değil. Konumuz sanaldakilerin sahte hayatları olması.
- +1 yıl
herkesin vardir bir dengi zamanla guzellik yakisiklilik geride kalir yasin ufak biraz bunlari idrak edemezsin Şu an sen :)
- +1 yıl
Bir de sanaldan aşırı yaşlı insanlar ilişki yapmaz ister. Kısacası normal bir insan sanaldan sevgili yapmaz.
- +1 yıl
Konumuzla örtüşmüyor meslek lisesi mezunu abim be.
- +1 yıl
Benim dediklerimin cevabını vermiyorsun. Okuduğunu anlamanda sorun var. O yüzden daha fazla dikkate almayacağım seni.
- +1 yıl
Kardesim guzel insanlar hayatimizin her yerinde denk gelebilir bunu kafe sosyal medya diye ayrim yapmak yanlis olur merhamet vicdan olsun anlayis saygi olsun gerisi hallolur :)
- +1 yıl
Ben her realdeki doğru demedim? Ama sanal aşırı tehlikeli. Ailelerin çocuğunun sanaldan ilişki istememesi çok doğal.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Belirli bir yaştan sonra seçicilik başlıyor, ya da isteksizlik, ama şöylede bir durum var 25, 35 yaş arası seçici olmazsan geçici oluyorsun. Önemli olan iyi anlaşabileceğin ve güveneceğin biri olması. Bende ayrılalı 3 yıl oldu, ama güvenilecek veya anlaşabileceğim birini bulamadım.
24 Yorumla- +1 yıl
Bir şey dicem bu sana hakaret edeni ben de engellemişim ya da engellenmişim
- +1 yıl
Peki hislerin kayboldu mu 3 senede? Yeni biri çıksa ona aşık olur bu kizi unuturmusun
- +1 yıl
@hayatcokzoraglarim boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende 29um
senle aynı durumdayım
yüksek ihtimal yalnız öleceğiz24 Yorumla- +1 yıl
@Heracloss Hayir çok istedim ama bitürlü olmadi
- +1 yıl
@Heracloss Tesekkürler 😇
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir de derler ki gezip tozup milletle takılan kızlar 30 yaşından sonra birini beklemesin asıl öyle kızlar en iyisini bulurken bir de en iyi muameleyi görürken bizler yalnız kalıyoruz 🤣
10 Yorumla Abla sana orta parmak ve yüzük parmağı yolu göründü gibi geliyor bana da hayırlısı hakkında :)
00 Yorumla
+1 yılBöyle kadın en iyi kadındır duyguları istekleri aşırı fazla
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
29 sene hiçbişe yapmamış biri
Soran+1 yılYapmadım lafı geçmedi ki cümlede
- +1 yıl
Sevgilin olmadıysa nasıl yaptın
Soran+1 yılEski iş arkadaşım ve patronumla yapmıştım oda gerçi 4 sene önceydi
- +1 yıl
Libidona nasıl hakim oldun 4 sene helal
Soran+1 yılTövbe ettim artık evlenmeden olmaz diye
- +1 yıl
İsteksizsin yani artık anladım
+1 yılBenimde 29. Ailemden dolayi evlenemiyorum. Kriterlerine uymuyor
10 Yorumla
+1 yılKendini arşta görmekten vazgeçtiğin zaman mutlu olabilirsin belki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Nasip kısmet ama biraz da o nasip kısmete kapı açıp açmamab senin gayretine bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Hiç dert etme sorun olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Al sana taktik = seçici olma! Seç ve evlen. Bu kadar basit. Bunuda yapamazsan ne diyim 🤣
00 Yorumla
+1 yılÖnce psikolojik destek al bence çünkü normal değilsin
01 Yorumla- +1 yıl
@hayatcokzoraglarim dur seni engelleyeyim iftira atacak kadar c@hil birisine cevap bile vermem.
Hayat kendi planını yapıyordur bir yandan. Hiç belli olmaz bu işler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Buna sen Karar verirsin. böyle diyorsan biz ölelim be
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşa kadar nasıl olmadı cidden şaşırdım bence sevgili olayına girme hiç evlilik düşün. Yalnız hem kimseyi tanımak istemiyorsun hem evlenmek istiyorsun o nasıl olacak bilmiyorum bilemedim 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDengin olması için neler olması lazım karşıda mesela?
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeylerden hoşlanmalıyız benim kadar olmalı işte zeka, güzellik , maddi vs olarak
Cevap sahibi+1 yılZekan ne kadar zeka ama? Yani bi profesör kadar zekalı mısın? Ya da bir dünya güzeli misin ki dünya yakışıklısı istiyorsun? Çok mu zenginsin ki zengin olsun. ? Bunun bir sınırı yok mu sende? Doyum noktan ne kadar mesela?
Soran+1 yılDenk ne demek bilmiyor musun en güzeli tabii ki değilim ya da çok zengin benim aylık kazancım 50 bin ve o civarda biri istiyorum, 1.70 boy 50 kiloyum bu civarlarda bir erkek istiyorum ortalama ıq sahibim buna göre biri istiyorum ne yani olamaz mı anlamadım abes olan ne?
Cevap sahibi+1 yılDenk ne demek biliyorum, ayrıca çok her şeye takilirsan hayatını da yalnız buruşarak geçirirsin, hayat sadece maddi ve somut şeylerle ilgili yaşanacak kadar en değerli değil..
Biraz derinden yaşamaya bak. Seninle daha düşük seviye olup ama yine de seni "sevecek" birisi olursa da bırisinj bul. Siz kadınlara çalışma ve sosyal haklar verildi diye kendinizi üstte görmeyin bu kadar ya : ))
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 23 yaşındayım sadece 1 kere oldu. 29 yaşına gelince ben de senin gibi olacağım sanırım.
00 Yorumla
+1 yılBn 29 yasindayim nasip şimdi seçicilik var hiç evlenemiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaş ilerledikçe seçici oluyorsun
- +1 yıl
Nasip bu işler uğraşmıyorum bnde artık
Benimde olmadı 22 yaşındayım hep tipimden dolayı kaybettim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kimseyi tanımak istemiyorsan evde kalırsın
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Kimseyi tanımak istemiyorsan evde kaldon zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
+1 yılSenin sevgilin olmaz mümlün değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmadın ama sınırdasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme bütün Türkiye evde kaldı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Artık evliliğin bir yaşı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılYani uğraşmaya gerek yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de olmadı bana da verin
00 Yorumla
+1 yılBende 31 olmadı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGörüsü üsülü ile evlen.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. kimseyi tanımak istemiyorsan zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalma belgeni gel yarın al
00 Yorumla
+1 yılBu ne Yaman bir çelişki 👀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Akışına bırak güzelim
00 Yorumlaolur olur kafaya takma çok sosyalleş biraz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAileden kaynaklımı bu olayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle aynı iş yerinde çalışabilir miyiz
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBelki bana da verirsin
Soran+1 yılNereden çıkardın bunu?
Cevap sahibi+1 yılİş yerinde vermediğin kalmamış
Soran+1 yılBen 30 yaşıma kadar 2 kişi ile beraber oldum iftira atıyorsun şu an
Cevap sahibi+1 yılNiye oldun daha sevgili bile olmadan veriyormuşsun millete :D
Soran+1 yılSen eğer ki sütten çıkmış ak kaşık isen bana hakaret etme özelliğin olabilir eğer değilsen boşuna yazma
Cevap sahibi+1 yılİş yerinde işe başlamam gerek sıra ben de
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeklifler geliyormu
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok geliyor ama dengim olmuyor
Cevap sahibi+1 yılSecicisin yani
Cevap sahibi+1 yılTaktik istemişsin kelin ilacı olsa kendi başına sürer
Soran+1 yılsağol 😄
Bu libidonuz size nasıl hakim oluyor 😂
32 Yorumla
Soran+1 yılNe
Neden istemedin ki bu yaşa kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten burada mı arıyorsun evleneceğin kişiyi
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslanmıyorsan boş ver evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 29 yasindayim galiba kaldik evde :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde olmadi olacgi varsa oluyo
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü evlilik olur hayırlı olsun 😅
00 Yorumla Evlenirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılZor gibi
- +1 yıl
Yoo zor değil tabi yaş ilerledikçe zorlukları olabilir sosyal ve cinsellik olarak
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Benimle hiç sevgilim olmadı nasıl birisin
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi biriyim
Soran+1 yılErkekler için 50 de olsa bile evlenebiliyorlar ama kadınlar için aynı şey geçerli değil
Evlenip nabıcan ewlenlerin hali ortada hep bi dert
02 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle diyip beni avutuyorlar
Olabilir tabi
00 YorumlaEvet olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kaldın
00 Yorumla
+1 yılOlmas
00 Yorumla
+1 yılOlur tabikiiii
00 Yorumlaolmaz.
00 Yorumla
+1 yılHayattan ümit kesilmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. daha gençsin.
00 YorumlaGoruselim seninle beraber yasariz
01 Yorumla- +1 yıl
Kanka bu yorumların altında sohbet ettiğin kim onu da engellemişim ya da engellenmişim o tarafından
+1 yılNasip küsme ama bi bskmalıyız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur biraz sirit
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kaldım artıkk
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem