Giden çok uzun zaman sonra geri dönse bi kıymeti kalır mı? Aynı heyecan, aynı tutku, aynı heves olur mu?
Aşkla meşkle işim olmasa da şu an böyle bi soru sorasım geldi ahdjdjsdmsm
Giden çok uzun zaman sonra geri dönse bi kıymeti kalır mı? Aynı heyecan, aynı tutku, aynı heves olur mu?
Aşkla meşkle işim olmasa da şu an böyle bi soru sorasım geldi ahdjdjsdmsm
Her giden gelir mutlaka.. Bazen aklına gelir, bazın yanı başına, bazen yalnız.. Bazen ruhen gelir, bazen fiziken. Bazen kalben gelir bazense zihnen. Mutlaka gelir, ama ne geldiğini bulabilir ne de kendini.
Her ne olursa olsun, bir kere giderse eğer geri döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi olmaz, ne bıraktığı aynı yerdedir ne de kendisi, lafın kısası giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sözü çok büyük bir haklılığa sahiptir
Cevap
7Cevap
Köpeklerr gibi gelecek ama asla bulamayacak
giden gitsin bir daha da gelmesin.
İz biraktiysam gelir. He ben bıraktığı yerde miyim orasi tartışılır
Senin pastalarin hepsinden guzel❤
Giden gittikten sonra geri gelmesinin bir gram önemi yok
Gitmesi icin hakli sebepleri varsa geldiginde eskisi gibi olabilir... Peki hakli oldugunu zannediyor ama ozunde haksizsa... O zaman arkada biraktigi kirik kalbi tamir etmek epeyce zor olur.
Vala giden geri geliyor ama ne kalan eskisi gibi oluyor ne de giden eskisi gibi geliyor yani olmuyor olmayacak 😇
Aman aman bir süre dükkan kapalı 😂😂
2 sene sonra dönen de var. :D zamanla zaten his kalmiyo. Başkası da girmişse hayatımıza unutuluyor
Hiç bir gelen gittiği gibi gelmez. Eksilerek gelir
Giden gittiği yerde kalsın 🤣
Bıraktığı kişi gururunu hiçe sayacak kadar aşık ise çok rahat bulur giden gitti zaman bitmiştir gerisi zaman kaybı seven gitmez
Giden geri gelsede aynı yerde bulamaz.
Aşk varsa bulur bence
Yedigim pasta geri geliyor mu
Eee Nesli zamaninda cook boyle cevaplar verirdik unuttun djdjdj
Sen pastacı oldun ben Wehrmacht topçusu, köprünün altından çok meyvesuları geçti führerim 🐓
Hayırdır kanki?
i*t gibi donwr
Gelmez
Hayal satmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?