+1 yılHayatım boyunca birini gerçek anlamda sevmedim Sevemedim daha doğrusu Sevgi basit görünür ama aslında öyle değildir insanlar kendinde olmayan özellikleri sever kendi gibi birine bazen tutulur Sevgi basit bir şey olarak görür ama aslında hiç öyle değildir sevmeyi gerçek anlamda hak eden pek nadiren bulunur..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın Volkan😄
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir yorumunu gördüm görüşün birine ve katılıyorum sana. Birini seversin onun da sevdiğini zannedersin ama olmaz üzülürsün ne bileyim ters gider her şey zamanla başkasını sevebilirsin ki sevelim de zaten. Değmeyecek birinin yıllarca yasını neden tutalım. Değecek biriyse de yıllarca yas tutturup bekletmez zaten.
13 Yorumla
Soran+1 yılKendilerini koşullandırıyorlar yetmiyor kendileri gibi olmayanları dışlıyorlar.
- +1 yıl
Bu sözü yaz bence kenara. O kadar o kadar doğru ki
Soran+1 yılİşte bu kafaları değiştirdiğimiz zaman güneşli günler görücez🌅
insan hiç sevmeyebilir de çok kez sevebilir de karşımıza çıkacak insanlar kaderimizde yazılı belki 10 kişi belki 0 kişidir seveceğimiz insan sayısı bunu bilemeyiz ama evet insan çok kes sevebilir
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.instagram.com/reel/C15AAXJoIZl/?igsh=MXI5NWlzMHYxZjExcQ==
Gitmek ayaklarla yapılmıyor her zaman
14 Yorumla
Soran+1 yılEde'lere kim ne etmiş ki?
- +1 yıl
Bilmem, belki kendi eliyle düşmüştür ark’a
- +1 yıl
Günooo, teşekkürler
Soran+1 yılRicalar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir kere sevdim, başkalarını bilemem...
10 Yorumla İnsan bir kez sever, öncesi aldanış sonrası arayıştır.
17 Yorumla
Soran+1 yılBir kere sevdin ama olmadı diyelim. Ömür boyu olmayan sevginin yasını mı tutacaksın?
Soran+1 yılÖncesi aldanış olabilir. Ama sonrası arayış olmamalı. Başka insanlarda o'nu aramak insanı içten içe yakar tüketir.
Soran+1 yılFazla derin düşündüğümüz için çıkamıyoruz belki de bazı şeylerin içinden
Soran+1 yılNasıl oldun
+1 yılRuhu yollu olan her gün saat başı birilerini sever, gerçek seven bir kere sever.
05 Yorumla
Soran+1 yılBir kere sevdin ama olmadı diyelim. Ömür boyu olmayan sevginin yasını mı tutacaksın?
- +1 yıl
Onun kadar sevebilecek mi? Aklındakiyle ölürsün demiyorlar boşa, seviyorsundur ama o ilki kadar değildir. Hayat devam ediyor, bir ölünün arkasından bile yeterince yas tutulmuyorsa ölen sevginin aynı şekil tutulmaz
Soran+1 yılİşte yanında olmayan birine aklında da yer vermemek lazım. Sevgi neydi emekti😄
Sevgini haketmeyeni aklında, kalbinde tutmamalısın. Bu kendine yapacağın en büyük kötülük olur.- +1 yıl
İnsanların hak ettiği kadar sevgi verilmesi lazım, bir karşılığı yoksa uzayıp gideceksin. o bir kere sevme tüm kendini ortaya koyma diğerlerini seversin ama yoğurdu üfleye üfleye yemek gibi asjsj
Soran+1 yılİlki virüs gibi😄sonrasında bağışıklık kazanıyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı tüyü yeni aşıklar ne der bilmiyorum ama defalarca sevebilir biri
134 Yorumla
Soran+1 yılSinekler ne der acaba 😄
Cevap sahibi+1 yılSinek inanılmaz bir canlıdır. Tanrı veya Allah kim nasıl telafüz eder bilmiyorum ama gerek evrim gerekse tanrı kodlarının en olsğan üstü halidir ve bizden çok daha mükemmeldirler
Soran+1 yılAhaha bi olağanüstülük seziyordum zaten de bu kadarını bilmiyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılWikiden basit bir alıntı verim. Sadece gözlerini incele.
Karasineğin başındaki altı göz, ortalama 400 bin ommatidden (gözcük) meydana gelen gelişmiş bir görme sistemidir. Her bir gözcük ayrı bir noktayı gördüğünden, görüntü beyinde bir araya getirildikten sonra bir mânâ çıkartılır. Yani her gözcük bir gözün bütün özelliklerine sahiptir
Soran+1 yılKeçiler ne alemde?
Cevap sahibi+1 yıl68 tane öldü
Cevap sahibi+1 yılKurtardık
Soran+1 yılSebep neymiş?
Cevap sahibi+1 yılŞarbon denilen bir bakteri. İlk biyolojik silah olarak üretilmiş. Benim bir hobi çiftliği var. Çok değerli az miktarda keçi ve bir de normal sürü. Hobi çiftliğindeki afrika menşeeli keçilerin maddi değeri ora dursun bulamıyosun almak istesen bile. Tabikii normal sürü candır ve bu bakteri ciddi bir biyolojik silah. Ağır acılarla ölüyordu oğlaklar ve şahit oluyorken psikolojimiz bozuldu. Çoban kardeşlerimiz keçi seven insanlar. Anlamsız gülüyorlardı artık. Beyinağır travmalarda kendini korumak için güldürüyor mağduru. Yoksa yokolacak. Ağır bombardıman yapıp çocuk öldüren pilotlarda çok görülür bu olay. Çoban tüm hayvanları tanıyor ve cidden seviyordu. Ölüm durdu ama psikoloji bozuldu. Düşünsene hayvanda olsa hergün tanıdıklarının acı içinde bağırtı tonunda meleyip öldüğüne tanık olmaya
Soran+1 yılBen bu yüzden mi çok gülüyorum acaba 😄
Cevap sahibi+1 yılİhtiyacın varsa en gerekmedik yer de gülersin. Bu senin iraden dışında gelişir.
İzlemeni tavsiye ederim. Kadını propsganda malzemesi ettiler ama bu videoda ki gülme aşırı bir travmanın eseri.
x.com/trhaber_com/status/1737065236820303985?s=20
Cevap sahibi+1 yılVideonun orjinalini bulamıyorum. Bulsam eklerim
Soran+1 yılOy oy sinekden ne ara buralara geldik arkadaş 🤦♀️
İsrail'de askerlik kadınlar için de zorunlu diye biliyorum. Yani bunu yapmak zorundalar. Başka türlüsü doğanın kanunlarına aykırı. Hiç bi canlının dişisi yavruyu öldürmez, erkeği öldürür farklı sebeplerle. Doğuştan anaç dürtüleri vardır her dişinin.
Cevap sahibi+1 yılÖldürürse anlamsız bir şekilde güler ve anlamsız gülmenin veya çok gülmenin veya veya gülme isteminin beynin savunma mekanizması olduğunu öğrendik. Di mi?
Cevap sahibi+1 yılKadınlar varoluşsal olarak yokedici değil üreticidir.
Soran+1 yılBen bunu biliyordum zaten.
Soran+1 yılBak şimdi😄yaratılış mı varoluş mu😅
Cevap sahibi+1 yılYaratılış mı veya varoluş mu binyıllardır işsiz felsefesicelerin bile çözemediği bir olgu iken sence bu sitede bizim bunu tartışmamız bir sonuca bağlar mı bixi😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılBizi*
Soran+1 yılVaroluş terimini tesadüfen kullandığını hiç sanmıyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılTesadüfen kullandım demedim ki zaten. Mistisizm büyük bir bataklıktır ve bu bataklık inanç ötesi korkunç bir bataklıktır beyin için. Kadınbeyni çözülemiyor çünkü mistisizmden kurtulamıyor. En ateisti uzaylılara inanıyor ve bu istediğim bir şey değil😀
Genel ruh hastalıkları freudvari olursa anlaşılmaz boyutta olur ve çok daha iyi
Soran+1 yılNe yani uzaylılar gelip bizi götürmicek mi🤣
Cevap sahibi+1 yılSekiz bira içtim. Lütfen üzerime fazla gelme😀😀😀
Soran+1 yılAhaha peki😄
Cevap sahibi+1 yılşu an ki fenomenlerden biri, tarihçiydi. Site de tanınmak istiyorken ona soru ve benceler yazıyordum. Bir bence yazmıştım ona. Kadınlar sever böyle yazıları. Bak buydu bencesi. 😀😀😀😀
Oku keyif alırsın.
SÜMERLERİN ANTİK TANRILARI GERÇEKTE BİRER ASTRONOT MUYDU?
Gökten İnen Elliler:ANUNNAKİLER
Uzmanlar çivi yazısını çözmeye çalışırken Asur ve Babil dışında çok gelişmiş, daha eski bir uygarlığın izlerine rastlamışlardı.
Bu büyük gelişme bilim dünyasını oldukça heyecanlandırmıştı.
Bundan 6000 yıl önce antik Mezopotamya'da çok gelişmiş bir uygarlık hüküm sürüyordu.
Bu uygarlık adeta dünya'da ki tüm medeniyetlerin temelini atmıştı. Yazının bulunuşundan tekerleğe, Astronomiden Tıp bilimine bir çok alanda oldukça gelişmiş olan bu uygarlık Sümer Medeniyetiydi.
Sümer uygarlığına ait binlerce tablet bulunmuş çivi yazısının çözülmesiyle birlikte hızlıca okunmaya başlanmıştı.
Uzmanlar araştırdıkça derin şaşkınlıklar yaşıyordu çünkü yeni çözülen bu dil ile bilinen hiç bir dil arasında akrabalık bağına rastlanamıyor, uygarlığın bugün Irak ve Suriye olarak bilinen bölgeye nerden geldikleri tespit edilemiyor, köken araştırmaları hiç bir sekilde sonuç vermiyordu.
Tabletler okundukça mitolojinin kökenlerine iniliyor, günümüz inançlarını bile şekillendiren bazı mitolojik saptamalar yapılıyor, tarih bilimi adeta yeniden şekilleniyordu.
Yaratılış destanları bir bir ortaya çıkıyor ve ivedilikle okunuyor tahlil ediliyordu.
Efsaneye göre tanrılar tarlalarda ve günlük işlerde çalışmaktan bıkmış ve bir isyan gerçekleşmişti.
Büyük tanrılar çözüm olarak kendi yerlerine çalıştırabilecekleri ölümlü bir canlı yaratma konusunda hem fikirlerdi. Yaratıcı tanrılar topraktan bir canlı yaratmışlar, Bir kaç denemeden sonra başarılı olmuş ve dünyada ki tüm işleri bu yeni canliya, insana devretmislerdi.
Gördüğünüz gibi yukarıda ki orjinal mitte altından da bahsedilmez genetik çalışmalardanda.
Cevap sahibi+1 yılYazı tümüyle gelmedi. Yorumlarda karekter sınırı varmış. Eksik aldı
Soran+1 yılOlmadı şimdi😄nerde o yasaklı elma? Hz. Adem'in de başını yakan Hz Havva😅Hz yazmayınca linçliyolarda🤦♀️
Cevap sahibi+1 yılYasaklı elma mevzusu çok farklı. Yasaklı meyva nedir kimse bilmez ve sadece hristiyanlar bu meyvanın elma olduğu konusunda ısrarcıdırlar
Soran+1 yılHani içmiyodun sen artık 🙄
Cevap sahibi+1 yılGeçen içmeyi bırakmıştım ve hayvanlar karşı çıktı. Teke kapıyı yerinden çıkardı ve yemliği devirip bin beşuyüz tl yemi yere döktü. Keçiler yerden bir şey yememek bir yana kokusunu begenmedikleri yiyeceği bile yemeyecek kadar titizlik manyağı hayvanlar. Keçim mecit ile birlikte içtik bugün😀😀😀
Soran+1 yılGrup terapisi lazım size 😄
Cevap sahibi+1 yılBen bir kanyonun zirvesinde nehirden ve insanlardan 1036 metre yüksekteyim.
Şehir de ki agresifliğim hiç yok. Mecitle içiyoz ve bir de karısı var mecitin. Sözverdim karısına. Normalde bunlar banko ikiz doğurur ve arada üçüz doğurur. Üçüz olursa karısına doğum hediyesi altın piercing takacam. Üçüz çıkan yere
Cevap sahibi+1 yılTerapi zaten biziz anlayacağın
Soran+1 yılMecitle karısı😄
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek sevgi 1 defa bence diğerleri de sevgi olabilir ama tüm benini vermezsin sevgi uğruna her hücrenle bağlanmasın yani
04 Yorumla
Soran+1 yılSevginin gerçeği sahtesi mi olur ki?
Bir ilişkiyi bitirdiğinde aklında, kalbinde, benliğinde de tamamen bitirmeden başka birini hayatına almak hatadır.- +1 yıl
Bu devirde sahte sevgi çok son dediğin örnekte çok bariyer ilişki falan var
Soran+1 yılŞükür devrin insanı değilim..
- +1 yıl
Bende değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirçok kez sevebilir..
10 Yorumla Bazısı bir kez bazısı ise birden fazla hep farklı şekilde.
00 Yorumla
+1 yılO nu kimin ne kadar sevdiğiyle de ilgili bir durum.
Çok kez sevebilir.
00 Yorumla
+1 yılBunun sınırı olmaz bence. Kim tek sefer demişse yalan demiş
00 Yorumla
+1 yılBunun sayısı var mı ki
16 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyo ben
- +1 yıl
Seviyoruz sonra olmuyor ayrılıyoruz sonra başkasını buluyoruz yine seviyoruz. Bi daha olmazsa yine başkası oluyor öyle yani o yüzden sayısı yok
Soran+1 yılPeki bi gün biteceğini, ayrılacağını bilerek mi seviyorsun?
- +1 yıl
Hayır bir gün ayrılırız diye sevmiyorum. Ama olmuyorsa ayrılıyoruz doğru mu?
Soran+1 yılAyrıldıktan ne kadar sonra başka birini tanıma isteği oluşuyor?
- +1 yıl
Biten ilişkinin izleri silinince
+1 yılBir insan sadece bir defa sevebilir, gerisi sadece heyecandir
032 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Aileni dusun, anne ya da baban? Onlarin yerine birini koyabilirmisin
Soran+1 yılAilemizi seçemiyoruz. Ama seveceğimiz kişiyi seçebiliyoruz. Yeniden neden başka birini seçemeyelim?
- +1 yıl
Cunku ayni hisleri bir kisiye karsi yasayabiliyorsunuz, aileni secemesende onlari seviyorsun ve onlari kaybettiginde oylesine yaniyor ki canin, ayakta durmaya dahi zorlaniyorsun, sececegin kisiye gelince, evet secim yapabiliyorsun ama ne kadar secim yaparsan yap, onunla ayni evde yasamadigin surece seciminin dogru ya da yanlis oldugunu anlayamazsin,
- +1 yıl
Ki suda var, hic asik oldunmu bilmiyorum ama gercekten asik oldugun birinden kopmussan eger, yerine baskasini koyamiyorsun, guvenemiyorsun hicbir sekilde, belki ayni acilari yeniden yasayacagin korkusundan belkide baska seyler
Soran+1 yılİşte ondan bahsediyorum. Aileni değiştiremezsin. Ama hayatına aldığın insanı işler sürekli ters giderse değiştirebilirsin. Kendini mezara kadar düşüncesiyle şartlandırmadıysan tabi..
- +1 yıl
Bu neye benziyor solim mi, bi kiyafet ya da aksesuari cok begenirsin, alirsin, ileride daha iyisini daha cok hosuna gidenini gorursun ve ona sahip olmayi arzularsin, oyle bisey bu senin dedigin
Soran+1 yılSana sadece acı ve üzüntü vermişse senin için doğru kişi değildir zaten yanlış seçimdir o. Bu şekilde düşünmek yaşananları kişisel algılamamak gerekir.
- +1 yıl
Ama deneme yanilma yontemide olmamali bence, goruyorum burada her onune gelenle her sevgilisiyle cinsellik yasayan kizlarin paylasimlarini, buda sacma geliyor bana, hadi cok sevmissindir bir kere kanmissindir, onun olmak istemissindir olmussundur ama hayatina her giren kisiyle bitliktelik yasiyorsan senin aradigin ask ya da dogru kisi degildir bana gore
Soran+1 yılİnsanlar eşya değildir kullanmak amacıyla yaklaşmamalıyız kimseye. Söz konusu olan biricik hayatını paylaşmak. Onu da en güzel şekilde karşılık verecek biriyle paylaşmak hakettiğin şey.
- +1 yıl
Peki kac kisi senin gibi dusunuyor bunu?
Soran+1 yılO sürekli sevgili değiştirenler zaten kendi benliğini yitirmiş veya hiç bulamamış olanlar. Onlara ben de üzülüyorum. İllaki farkına varacaklar bu durumun acizliğinin ama vakti gelince.
- +1 yıl
Ama vakti gelinceye kadar da yasayacak bir heyecanlari kalmayacak, cunku herseyi yasamis olacaklar
Soran+1 yılBunun önüne geçmek o kadar kolay değil. Taa aileden yetiştirmeden önlem alıp dikkat etmek gerekiyor.
- +1 yıl
Bence bunun asil sebebi tvlerde ki filmler diziler, cevre, en onemliside merak
Soran+1 yılİşte çocuğun zihnini gerekli şeylerle meşgul eder, güzel uğraşlar edindirir, belirli bi zihinsel, duygusal olgunluğa ulaşmasını, empati kurmasını sağlarsan çok daha farklı olacaktır her şey.
- +1 yıl
Sen istedigin seyi yap ama teknoloji bu kadar ilerlemisken cok zor bu seoylediklerini asilamak, dusun elinin altinda internet var, istedigin seye ulasabiliyorsun
Soran+1 yılBelli bi yaşa kadar kontrol altında tutmak İnternetin olası zararlarını anlatmak gerekiyor. Ne kadar geç dijital aleme dalarlarsa o kadar iyi.
- +1 yıl
Bizim zamanimizda hersey cok daha guzeldi bence, en azindan samimiyet vardi, heyecan vardi
Soran+1 yılDün gördüm 14 yaşında 2 kız çocuğu intihar etmiş. Çok üzüldüm. Anne baba çalışıyor çocuklar sürekli yalnız kalıyor. Bizden önceki nesilde 14 yaşında evleniyordu insanlar. Gelinen nokta düşündürücü. Çok hızlı şekilde dijitalleşti toplum. Bunun insana özellikle çocuklara çok büyük zararı dokunuyor. Aileler çok çok dikkat etmeli çocuklarına.
- +1 yıl
Hayat giderek oylesine zorlasiyor ki, eski tatlar eski zevkler eski samimiyet sicaklik kalmadi, insanlar artik guven sorunu yasamaya basladilar ve buda insanlari birbirinden uzaklastirmaya basladi, asil sorun bence bu
Soran+1 yılHerkes herşeyi sosyal medyada beğeni malzemesi yapmaya başladı. Bu ortamda kime güvenebilirsin?
- +1 yıl
Cunku gecim sartlari hergecen gun dahada zorlasiyor ve artik insanlarda farkli yontemlerle para kazanmanin derdine dustu, belki yanlis belki dogru tercihler bunlar ama daha kotu gunler bekliyor bizleri
Soran+1 yılHerkesin elinde iPhone var. Marka mağazaların önü kuyruk. Geçim algısı bozuldu insanların. Sürekli birbiriyle yarış, gösteriş halindeler.
- +1 yıl
Allah tan bende oyle bi merak yok :-) isim icin gerekli olmasa valla tuslu tel kullanicam
Soran+1 yılOkul için gerekli olmasa ben de😄
- +1 yıl
Ogretmenmisin sen? Peki tuslu telefon kullansan kndini boslukta hissetmezmisin
Soran+1 yılYok veliyim. Öğretmenle sürekli iletişim halindeyiz mecburen. Boşlukta hissetmeyecek aktivitelerle geçiririm zamanımı.
- +1 yıl
Bana bikac tane bu aktivitelerden onerirmisin rica etsem
Soran+1 yılİlgi alanlarına göre belirleyebilirsin😄
- +1 yıl
Bana normalden mesaj atma sansin var mı
Soran+1 yılYok burası yeterli
+1 yılValla benim kalbim geniş, gelsinler 50sinide seveyim ;)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir insan sevebilir mi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere sever insan şansınızı boşa harcamayın.
10 Yorumla Gerçekten insan bir kere sevebilir
10 Yorumla
+1 yılBelli olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Sendeki cevabı ne
Soran+1 yılBelli olmaz
- +1 yıl
Hadi bakalim hayirlisi ise
+1 yılYengeç olarak kolaylıkla
00 YorumlaSayısı yoktur
00 YorumlaSevmenin sınıri mi var ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.
+1 yılGönül bu belli olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKonar diyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. 2 kere
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsınırsız
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 1 kez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYüreğinin yettiğince
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne