Biz bir sene sanaldan konuştuk aramızda seksting vardı. Hiç yüzyüze gelmedik ve benden küçük daha. 5 yaş kadar dkdm 21 ben 26.
En son kötü bitti ayrıldık beni engelledi her yerden birey dkdmdm sonra üç hafta geçti yazdı yılbaşında bahanelerle geldi işte geleceğimiz yokmuşta yaş farkımız varmışta e dedim tamam biliyorum kabullendim saldım seni dedim. Aradı açmadım sonra yazdım niye aradın ki? Geri dönmedi ozamandan beri sesi sedası çıkmıyor ama rehberine de eklemiş profili görünüyor çünkü wp den. E şimdi bunun olayı nedir ya
En son kötü bitti ayrıldık beni engelledi her yerden birey dkdmdm sonra üç hafta geçti yazdı yılbaşında bahanelerle geldi işte geleceğimiz yokmuşta yaş farkımız varmışta e dedim tamam biliyorum kabullendim saldım seni dedim. Aradı açmadım sonra yazdım niye aradın ki? Geri dönmedi ozamandan beri sesi sedası çıkmıyor ama rehberine de eklemiş profili görünüyor çünkü wp den. E şimdi bunun olayı nedir ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ya kardeş biz erkeklerin 13-25 yaşa kadar düzensiz hareketleri olabiliyor max 26 ve sonrası mantıklı oluyor tani zeka seviyesi ve deneyime bağlı erken yaşta mantıklı olmaya baslayanlar var
cinsel yokluk başına vurmuş, o yüzden başka ne olacak ki.
Bence kendi kaybetmiş, böyle 26 yaşında bulmuş daha ne isterki ben olsam yanına gelirdim
konuşmalarınıza benimle devam edebilirsiniz yardımcı olmak babında
Sence seviyo mudur ondan mı geri ekledi? Amacı seksting olsa şimdiye kadar çoktann yazardı eminim tanıyorum
Eğer seviyor olsaydı bir sene boyunca sanaldan konuşmazdı. Yüz yüze görüşmek için çabalardı. Büyük ihtimalle cinsellik için kullandı sonrasında sıkıldı ve çıkardı. Sevme ihtimali olduğunu pek sanmıyorum.
Sanmıyorum ya sadece cinsellik için olduğunu. Cesaretsiz biri. Hani sıkılsa niye geri gelir ki? Niye arar? Bitirirsi direkt zaten engellemişti önüne bakardı. Sexting için geldiğini sanmıyorum öyle olsa yazardı çoktan şimdiye kadar.
Sen çok mu sevdin bu çocuğu bu kadar inanmak istemiyorsun. O sevse 1 yıl seni oyalamazdı buluşma ayarlamaya çalışırdı. Belki sıkıldı sonra bir süre sonra tekrar cinsellik istedi bilemezsin. Ama sevmediği aşikâr.
Sevdim evet ama çokta değil. Sadece hislerime güveniyorum.
Aslında olanların farkındayım. Daha ergen birinden ciddi bişeyler beklemiş olmak beni inciten kendi verdiğim sevgiye ve değere üzülüyorum
Kaç yaşında kadınsın çık dışarı gez eğlen tanış barış sev sevil. İnternetten taşındığın biri içinde bu kadar düşünme.
Ya tanışıyorum karşı cinsle ama çekici gelmiyoşar yani kanım ısınmıyor bunla da konuştum ya bir sene alışkanlık oldu hani daha heyecanlıydı ya dışardakilere göre kafamda birini yaratmıştım
Kafalar illaki birisiyle uyuşur. Sen kendini şartlama hayatını olduğu gibi yaşa. Öyle olsa çoğu kişi yalnız kalırdı.
Yok yok uzun süre kimseyle bişey konuşup yaşamak istemiyorum soğudum
Ben olsam simdiye kadar yüz yüze gelirdim ya madem yanan bir a m var sulamayan cocuk m a l dir ki zateb
Mal işte knka ksmsmsms
Bencede. Tercih senin ama ben sanaldanda olsa taş patlasa 2/3 ayda öper koklarim birini cok uzarsa bu iş zevk vermez..
Bence dkdmdm Bu yüzden dkdmdm Olabilir
Anlamadım knk
Aaaa bak sen şu işe nasıl olur 🤭
Bence yedekte tutuyor
Benım ne sucum var be ksksksk
seksting detayı güzelmiş
Evet gördük 'kadınlar
narsist galiba
Nedenm
Bunun olayı mal olması
Çocuk.
Dengesisiz