Erkek görüntülü konuşurken farklı şeyler ister aldığında da soğuk davranır?

Arkadaşlar ciddi düşündüğüm birisi var 4 aydır birlikteyiz ailesi falan beni tanıyor ve istiyorlarda. Kendisi şehir dışında görüntülü konuşuyoruz her gün, görüntülü konuştuğumuzun ilk zamanları daha doğrusu çok güzel sohbetler ediyorduk lakin bir gün böyle konuşurken konu farklı yere kaydı göğslerimi açmamı istedi, ilk başta olmayacağını söyledim daha sonra ise beni çok zorladı sürekli belirterek işte zor durumdayım vs. Ben de açtım, sonra aramızı soğukluk girdi ve oda fark etti pişman oldu onun bana o şekilde baktığını düşüneceğimi aynı zamanda zorladığı için kendisini kötü hissettiğini vs. söyledi o geçeli 3 hafta falan oldu. Bu hafta yine aynı oldu ve ben yine yaptım açtım göğslermi ama kendimi kötü hissettim sonrası soğuk davranışlar, konuşacak hiçbir şey bulamıyorum o da aynı şekilde uzatmıyor da bana eskisi gibi yazmıyor ve soğuk davranıyor iki gün oldu yine aynı ve ben neden böyle olduğunu anlamıyorum bugün aradı konuyu oraya getirdi bende çevirmeye çalıştım eskisi gibi candan kapatmıyor kendimi çok değersiz hissettim lütfen bana açıklayıcı bir şekilde yazarsanız sevinirim çünkü güzel bir ilişki ve bitsin de istemiyorum

Erkek görüntülü konuşurken farklı şeyler ister aldığında da soğuk davranır?