Tanisma uygulamasinda bir cocukla konustum, guzel anlasma olmustu fakat gec cevap vermeye baslayinca sinirlendim ve onu blokladim.. psiman oldum gidip sosyal medyadanntekrar bulup yazdim, ve olumlu cevap verdi ama sonra tekrar gec cevap vermeye basladi ama ozur diledi.. fakat ben konusmayi kesmek istedigimi yazdim bir haftadir mesaji gormedi.. sildim mesajimi bende, ama tekrar yazmak istiyorum ona numarami yollayip ordan konusmak istiyorum ( ilk basta sormustu ama reddetmistim cok pisman oldum), bir daha uygulamadada onun gibi biriyle tanismadim, surekli o var aklimda kafayi yicem
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ablacım 8 milyar insandan bi tek o mu kaldı ne bu ısrar ulaşamadığının deliliği
Ya yemin ederim sanki bir tek o var.. ondan sonra en az 10 kisiyle konustum ama olmuyor onun enerjisi cok hosuma gitti
Enerjisi değil seninle ilgilenmemesi hoşuna gitti.
O sitedeki insanlardan da sana hayır gelmez.
Ama baska ilgilenmeyenlerde oldu, bir tek o aklimda idealize ettim bende kendimi anlamiyorum
Benzer şeyi ben de yaşadım bence fazla üsteleme unut gitsin
Unutamiyorum ya, kafamda o kadar idealize etmisimki olmuyor
Ben de öyle her gün yazasım geliyor rüyalarıma gidiyor ama artık olmaz hayırlısı değilmiş
Bence sende bir dene, diyorumki ne kaybedebilirimki? Boyle icim icimi yiyecegine o dusunsun 😅 olmuyorsada en azindan pisman olman cunku su anbpismanim
Denedim denemedim mi sanıyorsun soğuk yaptı görüldü attı 14 saat sonra cevap veriyordu falan ben de üstelemedim değersiz bk gibi hissettim kendimi
Tabii denemekten zarar gelmez ama erkek dediğin peşinden koşturmaz koşar
Ben onunla konuşurken ilişkide ki erkeğin ben olduğumu hissediyordum açıkcası kendimi kız gibi hissetmedim çünkü tripli nazlı olan oydu erkek olmasına rağmen. Bu kişiler için üzülmeye değmez bırak artık sevme
Bende oyle hissediyorum.. sanki erkek benmisim gibi.. mesaj attim numarami verdim , aninda yazdi bana sonra nasilsin dedim kayboldu gerizelali
Böyle biri için kendini üzmeye değmez
Kendı kendıne yazıp oynuyosun sen
Ama o da surekli. sonradan cevap verip ozur diliyor, hastaymis ilkinde sonra gormemis felan
E sende anla dınle bı nıye hemen kendı kendıne trıplere gırıyosun olamazmı durmadan yazması mı gerekıyo, sevglın degıl esın degıl flort degıl daha tanısma asamasında boyle trıplere ben olsam geleemzdım konusmazdım bı sakın ol
Ama ben nerden biliyim 3 gun boyunca yazmadiii
Ama bıseyın degıl askım? tanısıyosunuz sadece mesajlasıyosunuz? hayatının merkeznde olamazsın sen de onu oraya koyamazsın beklentınle orantılı bı tanısma duygu yok ortada
Cok haklisin dediklerinde birden cok umut ettim saniirm😐 ama simdi tekrar yazip numarami versem olurmuki.. icimde buyuk bir pismanlik hissi var konusmak istemiyorum dedigim icin
Bu sekılde de pesındne kosan olacaksın yıne ortusmeyen davranıs sergıleyeceksın bıraz bekle ust uste , yıne de ılla yazıcam dıyosan en azından pek ıyı degıldım kafam karısıktı baska seylerle alakalı sana da yansıttım gbı bı mesaj at barı
Su an tam bir hafta gecti ona yazip sileli en son, ve cevap alamadim bir daha..
Ne kadar beklemeliyim sence?
Geç cevap vermek mi iyyyyy
Evet iyyyyy
Değerimiz bilinmiyor
Hangi uygulama bu ben de kullanmak istiyorum
Once soruma cevp verin lutfen..
Eğer gerçekten hoşlandıysan numaranı ver konuşun. Yine bir pişmanlık yaşamamak için iyi düşün.
Cok istiyorum son bir konusmayi ama bir hayir bir evet dedim cocuk beni dengesiz sanacak ya.. normalde boyle degilim. Gozunde degerim dusmezmi?
Yok güvenini tazelersin. Geç yazarsa hemen engelleme. Onun da işleri olabiliyo. Konuşun yetişkin insanlarsınız.
Ona konusmak istemedigimi soyledikten sonra, tekrar ne yazabilirim?😅
Rüyamda seni gördüm diye gir konuya😅
Uygulama adı neydi acaba
Hahah aklima. geldim desem daha mantikli
Olabilir😅
Kanka uygulamayı merak ettim ya ya.. zsana sana zahmet
Ozelden yazsam daha iyi burdan engellenebilir gibi
Bekliyorum
Ta.. kip atar mısın
onu bloklamadan önce düşünmeliydin.
Hangi uygulama bro?
Once soruma cvp lutfen..
Eğer sürekli aynı şeyi yapıyorsa sal gitsin. Huylu huyundan vazgeçmez kanka.
Nasil kafamdan atarim ya onu cikmiyor off
Sanal birisini neden bu kadar ciddiye alıyosun?
Gozume ilk defa ideal kisi olarak gorundu, hatta orgak arkadaslarimiz falan varmis baktim.. bilmiyorum niye takildim bu kadar hic olmazdi
Oha uygulamadan tanıştığın kişiyle ortak arkadaşın mı varmış? Bu nasıl tesadüf...
Evet.. ilk defa boyle birsey yasadim etkiledi beni ya
Ben olsam biraz daha uğraşır olmuyosa bırakırdım. Ölene dek aklımda tutacak değilim ya?
Bende son birnkez numarami yazip yollasammi diyorum.. ama o kadar gel git yaptiktan sonra simdi nenyaziyim tekrar bilmiyorum
Böyle yapmaya devam ederse numara falan yollama. Bu arada uygulamanın adı?
Burdan yazabilirmiyim emin degilim.. M ile baslyor
Tamam kanka, ben gizliden çıkıyorum gizliden yaz bari.