Ben bilmem eşim bilirciler her zaman önde midir?
#doludolu

Ben bilmem eşim bilirciler her zaman önde midir?
#doludolu

Evet tabi ki de yani öyle olması gerekiyor normal de.. ama bu ülkede hanımcı erkekler değer görmezken daha çok tam tersi olan maçolar değer görür.. bunun nedeni de basit kadınlar çünkü hanımcı erkeği zayıf olarak görürler ama ilgisi yok.. hanımcıysak bu eşimiz ya da sevgilimizin mutlu olması içindir.. onun dediklerini yapmak içindir. ama kadınlar bundan hoşlanmazlar
Sen hanımcı olacaksın barış onu biliyorum 😅
@doludoludolu Teşekkür ederim hislerin güçlüdür 😅
Hancı derken şunu bilmek gerekiyor bence olay kadını mutlu etmek
yani aslında erkek dediğin kadını mutlu etmeli. kadın mutluysa zaten hem seni hem evini yuvanı mutluluk merkezi yapar seni eder.
bu şu demek değil enerjiyi düşük tutmak değil tam tersi. Erkek erkek olmalı ama kadının mutluluğu için yaşam düzeni olur.
evde düşünürken daha çok kadının istediği şekilde düşünür dizaynı rengi her şey çünkü aslı kadın maksat kadını mutlu etmektir kadın mutluysa erkek zaten mutlu olur.
bir erkeğin en büyük mutsuzluğu da kadını mutlu edememesidir.
Evet hanımcı erkek her zaman kazanır annecilere ölüm 😅
Teşekkürler☺️
Yerine göre değilse kafasız mı diye sorgulanır.
Ooo matmazel hoş geldiniz, teşekkürler.
Cevap
14Cevap
Beni ilgisiyle, sevgisiyle sarıp sarmalasın yeter ki, bu tarz erkek hanımcı mıdır bilmiyorum ama o benim yancım olsun da ben de onun yancısı olurum her türlü gerçekten.. Çok severim böyle eşini seven değerini bilen adam gibi adamı, bulsam kesinlikle bilirim değerini daima..
Hayır. Hanımcı erkeğin uyumlu olması, sürekli eşinin isteklerine göre davranması kaçınılmaz olarak bir süre sonra kadın tarafından istismar edilir. Zamanla kadının gözünde değersiz olurlar, kadın da kontrolü ele alan, kadına söz geçirebilen, daha baskın karakterli erkek arayışına girer. Hanımcı erkek de, kocamcı kadın da iyi değildir.
Hanımcıyız ama evin de erkeğiyiz. Dışarı mı çıkacağız mesela "dışarı çıkmama izin vermeni emrediyorum" diyerek izin isterim. Çoğulcu demokrasiyi de savunurum ama %51 benim oyum:))
Oo süpermiş😅
Evet bence mutlu kılar.. ama bu zamanda hanımcı erkek dediğin zaman aşağılama var
hayır basit bir bağlamda kadınlar her denileni kabul eden ve onaylayan kişiyi değil daha sağlayıcı ve güven verici erkekleri tercih ederler. Hanımcı erkekler genelde, çekiciliğini belli bir yerden sonra kaybederler.
Tabii ki , herzaman. Hanımcı olmak köle olmak diyil bir kere, önce bunun ayrımını yapsınlar olmam diyenler. Hanımcı olmak sevdiği kadini mutlu etmekdir.
Hayır yerine göre davranmalı.. Azıcık didişmek ilişkiye heyecan katar..
Hayır yeri geldiğinde erkeğini kontrol altında tutmasını bilmeli
Evet hanımcı olmayan erkek biraz şeydir, bana tapmayan erkeği koca diye almam s. s
Kadın karşısında erkek gibi erkek ister. Yalaka tavırlar hiç bir erkeğe yakışmaz
Hanımcı erkek vurduruyordur net
Ne alakası var sizi hanımızın olunca görücez efenim😂
Değer versin yeterli çok hanımcı olmasına gerek yok
Köle gibi o ne öyle! Hanımcılık değil efendi olsun
Hayır herkesin bir görüşü olmalı.
Rahat etmek istiyorsa evet. Hanımcılık şart 🤣
İtaat et rahat et 😅 😁😅
Evet tabii sjxns
Kadınların istediği bu
Evet dkglhk
hayır
Sevdiği kadını mutlu etmek için tabiki