Önce erkeğe karşı çok sinirlenir sonra kendini ona birakir aşık olur. Böylemi olyor kızların aşkı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Aslinda basta karsidaki gicik gelir anlarsin hoslaniyorsun ama inat edip kabul etmemek icin kotu ozelliklerini bulup kendini sogutmaya calisirsin ondan olur sonra bakmissin ise yaramiyor :)
Böyle biri var acayip sinirlendi bana
Ama tabi tavrı degisti
Sonra
Olabilir bilemem
Aşık diyebilir miyiz yani
Belki de gerçekten senden nefret etmiştir aşık olduğunu söylemek için biraz daha bilgi lazım
Arkadaşım var diyordu istemiyorum diyordu
Bakışları değişmiş mesela bana karsi
O zaman aşık değildir
Aşık değil peki ama aşık oluyor mu yavaş yavaş yasanan sinirden sonra?
Şimdi şöyle diyeyim eğer sana başta hayatımda biri var tarzı şeyler söyleyerek seni reddettiyse ama bir süre sonra sen bakışlarında bir farklılık sezdiysen iki ihtimal vardır ya reddettiği insanın tepkisini hareketlerini merak ettiği için bakiyordur yani ego tatmini ya da bir süre sonra bir şeyler hissetmeye başlamıştır bu ayrıma dikkat et
Bir şeyler hissediyor gibi bakıyor ben anlarım çünkü onu
O zaman olabilir ama emin olma bazıları insanı yanıltır sana bir adım atana kadar ya da kesin belli edene kadar sen hiçbir şey yapma
Uzun zaman yürüyordum kıza daha sonra dedim o demişti arkadaşım var bende ona 1 hafta önce ona dedim sen ister benle görüş ister görüşme ama ben görüşmek istiyorum dedim. o da yazmadı engelledi daha sonra yazdığımda engel atmıyor şu an belkide öylesine engellemiyordur mana çıkarmak istemiyorum çünkü yanlış olur şu an bugün yazdım yine engel atmadı
Ben ona dedim bu iş zorla olmayacak sen istersen yaz demistim
Normalde hep yazardim enegllerdi kıza 5 gün yazmadım ondan sonra yazdım engellemedi
İşte kendini biraz ağırdan al cepte görmesin seni
3 hafta önce yanına habersiz gitmiştim Kendisi bana kötü kelime söyledi küfür gibi. Sinirden çünkü aglayacakti az daha. baya yaygara çıkardı
Sınırı geçiyor onun huyu öyle. bana sinirleniyor deli oluyor sonra eski haline donuyor
Bu kadar şey söyledikten sonra bence bir daha onunla muhatap olma yani olmuyorsa olmuyor sinirlenmiş engellemis daha neden böyle birisi için kafa yoruyorsun
Önceden engellerdi hep şu an Engellemiyor artık ama? Neden bir anlam çıkarılmalı mi sevgili var hemde. Seviyor olabilir mi beni
Senin bu yaptığın onları döven kocalarını "beni seviyor sadece sinirle yapıyor ben üzerine gidiyorum" diyerek savunan kadınların yaptığının aynısı. Ne olursa olsun sana hakaret ettiyse engellediyse demek ki o kadar da önemli değilsin onun için. Kendini onun gözünde iyice küçük düşürüp cepte gostermissin ondan sana yazmıyor sadece bakıyor çünkü biliyor sana ufak bir şey yapsa sen geleceksin
Belki ilgi görmek hoşuna gittiği için egosu tatmin olduğu için engellemiyor eğer sana karşı hisleri olsaydı emin ol çok daha farklı davranırdı
Son aylarda ağırdan aldım ama ben ona cepte göstermedim dedim sen yaz istersen. 5 gündür yazmadım ona sonra dayanamadim 1_2 defa yazdım
Bak ben senin hayatına müdahale edemem sana düşündüklerimi anlatan güzel bir paragraf yazicam sen ona göre karar verirsin senin bu kişiyi sevdiğin belli o da bundan yüzde yüz emin zaten ne kadar ağırdan alsan da bir kere onun kafasına "o gelir" düşüncesini sokmuşsun yoksa sana hâlâ böyle davranmaz ağırdan aldım demişsin ama 5 gün dayanmışsın sen önce iletişimini tamamen kes ve küçük şeylerden umut bağlama yok önceden engelliyordu şimdi engellemiyor deme sen kendi kendine iki kişinin yükünü yüklenme bak sen istersen yaz demişsin yazmamış sırf engellemedi diye seni istediğini nereden çıkardın? İstese yazardı demek seni istemiyor daha fazla onun peşinden gitme sana senin verdiğin değeri vermemiş
Üstelik sana hakaret etmiş yanına gitmişsin kovmaktan beter etmiş nasıl bunu kendi gururuna yedirip hâlâ ona yazıyorsun
Yani beni istese sevgilisini bile bırakır miydi?
Peki olumlu olma şansı hiç yok mu bundan sonra artık?
İstese elbet sana ulaşırdı sen onu ilgiye alıştırmışsın
Bundan sonrasını bilemem ama bak diyorsun sevgilisi var sevgilisi olan birisine daha fazla yazman sana yakışmaz ondan uzak dur başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz o sevgilisine de yazık değil mi sen sürekli kıza yanaşmaya çalışıyorsun
Ben ona geçen gün dedim sen kendin tıpış tıpış geleceksin bana ben rahatim sakın özür dileme dedim
Yani baya ağır yapiyom artık
Gelme şansı artık yok mu yani
Tamam bunu dediysen daha fazla yazma uzak dur ondan
Tamam tutcam kendimi daha yazmicam kaç hafta sonra yazıyım yoksa hiç mi yazmiyim
Sonrasında pişman olur yalnız kalır gelir onu ben bilemem şu andan bahsediyorum şu an yapman gereken hayatında başka birisi olan ve sana böyle davranan bir kızdan uzak durmak
Hiç yazma o sana yazana kadar ama sana tavsiyem onu unutmaya çalış yazmasını bekleme ama sen de kesinlikle yazma
Anladım acaba o bana yazar mı
Muhtemelen yazar çünkü alıştığı şeyi ondan alacaksın bundan sonra yazarsan görmem çıkış yapıyorum kendine dikkat et dediklerime dikkat et kendi değerini kimsenin önünde azaltma
Anladım zaten o yüzden 5 gün yazmayınca engel atmadı alıştı çünkü
Yazacaktır o beni bırakamaz kolay kolay bence