Aşk İlişkileri Çavreşamın ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çavreşamın ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Karagözlüm bak karagöz degil 0 3 Yorumla Soran 10 ay Güzel hitap mi oluyo Yorumla Yaban00 10 ay İnsan sevdigi birine söyler. Güzel. Yorumla Soran 10 ay ☺️☺️ Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Karagözlüm demek.. 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 75% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çevren aykol demek demek 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 30 , eic 92% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kürtçe Kara gözlü demek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay kara gözlüm demek internete yazınca çikiyor zaten 1 1 Yorumla Soran 10 ay vay be yeni öğrendim 😊
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 96% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kürt mü buldun 0 9 Yorumla Soran 10 ay O buldu da bseyler söyledi anlamadım bı bu kelime kaldı aklımda Yorumla Freedown54 10 ay Sacmala yaa uzak dur Yorumla Soran 10 ay Neden Yorumla Freedown54 10 ay Bak kendine hayrı olmayan insanların sana nasıl bir faydası olabilir Yorumla Soran 10 ay Ne yönden Yorumla Freedown54 10 ay Bak sacma sapan sana kurtce seyler söyleyip kafanı bulandırıyor tek yaptığı şey bu başka ne özelliği var swnin ixin Yorumla Soran 10 ay Türk 'üm evet Kürtçe bilmiyorum ama ogrensem bile bana ne zararı olacak? Konuşurken arada bı Kürtçe şarkı söylüyor ardından çeviriyor zaten Yorumla Freedown54 10 ay Dikkatini çeken bu zaten dimi Yorumla Freedown54 10 ay Degisik geliyor sana Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karagözlum 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 100% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kara gözlü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Karagözlüm bak karagöz degil
Güzel hitap mi oluyo
İnsan sevdigi birine söyler. Güzel.
☺️☺️
Karagözlüm demek..
Çevren aykol demek demek
Kürtçe Kara gözlü demek
kara gözlüm demek internete yazınca çikiyor zaten
vay be yeni öğrendim 😊
Kürt mü buldun
O buldu da bseyler söyledi anlamadım bı bu kelime kaldı aklımda
Sacmala yaa uzak dur
Neden
Bak kendine hayrı olmayan insanların sana nasıl bir faydası olabilir
Ne yönden
Bak sacma sapan sana kurtce seyler söyleyip kafanı bulandırıyor tek yaptığı şey bu başka ne özelliği var swnin ixin
Türk 'üm evet Kürtçe bilmiyorum ama ogrensem bile bana ne zararı olacak? Konuşurken arada bı Kürtçe şarkı söylüyor ardından çeviriyor zaten
Dikkatini çeken bu zaten dimi
Degisik geliyor sana
kara gözlüm
Karagözlum
Kara gözlü
Kara gözlüm
Hiç bilmiyorum
Kara gözlü