+1 yılİdeal bir sevgili, sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturacak çeşitli özelliklere sahip olmalıdır. İdeal bir sevgili, öncelikle iletişim becerilerine sahip olmalıdır. Birlikte yaşanan zorlukları konuşabilen, sorunları çözmek için çaba gösteren ve karşılıklı olarak empati gösterebilen bir sevgili, sağlıklı bir ilişkinin anahtarıdır. Sevgi ve şefkat de ideal bir sevgilinin olmazsa olmaz özelliklerindendir, ideal bir sevgili, ilişkide sorumluluk alabilen bir kişilik sergilemelidir. Ortak kararlar alabilmeli, sorumlulukları paylaşabilmeli ve ilişkiyi geliştirmek için çaba gösterebilmelidir. Sorunların üstesinden birlikte gelebilen, ortak hedefler belirleyebilen ve ilişkide aktif rol alabilen bir sevgili, başarılı bir ilişkinin temelini oluşturur. Bu özelliklerin hepsi bir arada olduğunda, ideal bir sevgili, sağlıklı, mutlu ve tatmin edici bir ilişkinin anahtarını oluşturur. Herkesin beklentileri farklı olsa da, bu genel özellikler, sağlıklı bir ilişki için oldukça önemlidir. İdeal bir sevgili, partnerine karşı sevgi, saygı, anlayış, destek ve güven sağlayarak ilişkiyi güçlendirebilir. Birde aynı kültürden gelmek çok önemli
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİdeal sevgili tanımı, herkes için farklı olabilir. Bazı insanlar, sevgililerinin zeki, komik, çekici, sadık, anlayışlı, şefkatli, saygılı, empatik, iletişim becerileri yüksek, hayat arkadaşı gibi olmasını ister. Bazıları ise, sevgililerinin daha rahat, sakin, özgür, kıskanç, patavatsız, egolu, hedefli, pozitif, çalışkan olmasını tercih eder. Ancak, genel olarak, ideal bir sevgili, partnerine sevgi, saygı ve empati gösteren, onunla iletişim kurabilen, onun değerini ve fikirlerini takdir eden, onunla kaliteli zaman geçirebilen, ona güvenen ve güven veren birisidir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bu konuda herkesin beklentisi farklıdır, kafa yapısı uyumu, anlaşa bilmek birlikte aktiviteler yapabilmek aynı dili konuşa bilmek anlamak, anlaşılmak, birlikte kaliteli vakit geçirebilmek en önemliside aynı dili konuşa bilmek lazım tabi bunlar duygular oluştuktan sonraki iş önce his duygu olması lazım arada.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİdeal sevgili diye bir şey yok. :D bakacaz artık.
620 Yorumla- +1 yıl
Bak bak gözünü altı aç iki de benim için :D
- +1 yıl
Yok ben aramıyorum artık 😅
- +1 yıl
🤫🤫
- +1 yıl
Kime bakıyoruz 🙂
- +1 yıl
@Baydiyeceksiniz kimseye bakmıyoruz
- +1 yıl
Bakacaz artık yazmışsın onu sordum
- +1 yıl
Tamam da niye soruyorsun
- +1 yıl
Öylesine birşeyden değil maksat sohbet olsun
- +1 yıl
Çok takılma boş ver
- +1 yıl
Tamam bb ✌️
- +1 yıl
bb👋
- +1 yıl
Hayda.. aynen abicim.
- +1 yıl
Kraliçemi rahat bırakın tenor.com/tr/view/batman-gif-4439279616571508647
- +1 yıl
@FiqHtShoT kuzuş 😊😊
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılDengeleyici saygılı olmalı dürüst ve samimi de aynı zamanda.
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSaygılı herşeyi dozunda uygulayabilen.. sıcakkanlı sevecen..
41 Yorumla- +1 yıl
Ve sadık
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İdeal sanılanda hiç öyle çıkmıyor. Akışına bıraktım. Ne zaman ki kalbim delicesine çarpar işte o zaman derim ideal budur.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSaygı ve empati yapabiliyor olmak önemli ve sevi ...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu işin bir ideali yok.. Bugün ideal olan yarın olmayabiliyor..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki de güven her şeyden önce gelir benim için.. güvenmeliyim sonuna kadar ve kalbimi açmalıyım.. bir de kafa dengi olmalı ki sürekli tartışmayalım.. birbirimizi iyi anlayalım.. saygılı olalım ve karakterimiz için sevelim.. para ya da da tip için değil
30 Yorumla Dedem evlendiğinde hiç bir şeyi yokmuş. Sadece bir ablası varmış
Nenem hep yanında durmuş
Parasızlık ta, hastalık ta, hapse girdiğinde kavga dan
Bildiğim tek bir şey o yüzden
Her durumda yanımda olacak kilometrelerce uzakta olsak dahi
Elini yüreğine koyduğunda de sevgimi hissedecek sevgili lazım
Yoksa aşko kuşko
Erkeği borc batağına sokmak isteyen
3 saat düğün yaptırıp o düğünün parasını 4 yıl ödeten
Eş ya da sevgili lazım değil bana
Eşinin halinden anlayacak sevgili lazım gerekirse bir ekmek ve çay ile beraber karnını doyuracak eş lazım
Çok kişi hayatımda oldu
Gördüğüm hep çocukça tavırlar
Para odaklı kişiler10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönlüme olduğu kadar, mantığıma da hitap etmeli.
Aynı şeylerden zevk almalıyız. Aynı şeyleri sevmemeliyiz.
Kitap okumalı, her gece evlendiğimizde, belirli bir saatte loş abajur ışığında kitap okuyup sonra okudugumuz kitapları birbirimize anlatalım.
Gezmeyi çok sevmeli, ben bugüne kadar tek başına yurt dışı seyahati yaptım beraber yapalım isterim.
Kariyere önem veriyorum, mühendis olmalı. Ya da doktor. Bizim aile full bu şekilde ve mesleklerin insanın karakterine düşünce yapısına vs etki ettiğini düşünüyorum. Bu en net katı kriterim hatta.Fiziken ise, benden uzun oldugu sürece tamamım.
20 Yorumla
+1 yılGüvenilir olması gerek. Arkamda dağ gibi sevgilim var diyebilmemi sağlaması gerek ama bu demek değil maddi olarak. Duygusal olarak desteklemeli. Hem duygusal yönümü doyurmali hem arzularıma yetebilmeli ileriye yönelik geleceğe dair düşüncelerine beni katmaktan çekinmemeli birde işte başlangıçtaki şu ilk görüşte çekici gelsin eli yüzü düzgün olsun dinim uysun örf adetim uysun kafa dengi ve eğlenceli aynı zamanda ağır başlı olsun şimdilik aklıma gelenler bunlar 😂😂😂 okuduğunuz için teşekkürler 😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
Olsa bile peki bundan sanane
Ikili ilişkilerde en çok dikkat edilmeyen durum sadakattir, sırf bir insanın karakter ve kişiliğine bakmadan, yüz güzelliğini dikkat edebiliyorlar. burada önemli husus size her konuda saygısını belli edip kişiliğinizi olduğu gibi kabul ediyorsa, aradığınız ideal sevgili dost budur.
20 YorumlaBenimle rezone bir yol arkadaşı. Kısıtlanmışlık hissetmeden, kumrular gibi birlikte uçarak, çok güçlü duygu hissederek, ama bir o kadar da uzak olabilmek ihtimalini barındırarak, düşüncelerde ve değişimlerle hep uyumu yakalayarak, belki kısa bir ömürde kalıcı bir yol arkadaşı benim için ideal denebilir.
29 Yorumla- +1 yıl
Kısıtlanmışlık hissetmek istemiyorsun da siz kızlar herşeyin altında bir neden bir aldatma durumu arıyorsunuz hep bir şüpheci yaklaşımlarınız var hadi biz kısıtlamadık diyelim siz farklı yaklaşıyorsunuz o dengeyi nasıl ayarlıyacağız
- +1 yıl
@Baydiyeceksiniz Başta söylemek isterim ki ben genelin içinde değilim, genel yaklaşmakta hiç çözüm odaklı bir davranış değil. Herkesin seçme hakkı vardır ve kriter belirleyebilir ki sağlıklı, huzurlu güzel bir yaşantısı olsun. Buradaki saydığınız tüm şeyler toksik ilişki yani anlamsız bir birliktelik durumunu gösteriyor, kimseye tavsiye edeceğim türde bir ilişki de değil asla. Benim bu iki tarz yaklaşımımda yok ve kısıtlanma olarak farklı bir şey kasttetmiş olsam da elbette bu türlü bir ilişkiyide istemiyorum. Bir ayak bağı söz konusu bu dediğim kısıtlanmışlıkta, birlikte özgür hareket edebilmek. Her söylemde, her harekette kişi sanki kendisini yönetir gibi sevgilisini yönetmeye istemsizce bile davranması beni sıkıştıran bir durum. Ben bunu istemiyorum. Ben sevdiğimde ferahlık hissetmek istiyorum, rahatsızlık değil. Umarım güzelce anlatabilmişimdir. 😊
- +1 yıl
Ben zaten sizi kastedmedim benim gördüğüm tadığım kadarıyla kızlarda böyle bir şey var ben mesela bi erkek arkadaşımın yanına gidiyorum orada kim var kızmı var falan böyle şüpheci durumlar ortaya çıkıyor. Tamam kıskanmak kıskanılmak güzel bir şey ama işin içinde şüphe oldumu farklı durumlar ortaya çıkıyor.
- +1 yıl
Kalıcı bir yol arkadaşı konusunda hem fikirim
- +1 yıl
@Baydiyeceksiniz Gerçekten büyük bir sosyal problem bu, çok üzücü bir durum. Bizim yapabileceğimiz tek şey yolumuza devam edeceğimiz insanları iyi seçiyor olmak, problem olanları da mümkün olduğunca uzakta tutmak.
- +1 yıl
Evet karşımıza iyi karakterli insanlar çıkması umudu ile bekleyeceğiz başka çare yok.
- +1 yıl
Bu arada yaşına yeni dikkat ettim Allah nice uzun ömürler versin inşallah 😁
- +1 yıl
@Baydiyeceksiniz Teşekkür ederim sağolasın 😄
- +1 yıl
Rica ederim
Sadık olcak bu bir bana ve çevreme saygılı olcak ne olursa olsun asla o saygı bozulmayacak ağır konuşulmayacak ne olursa olsun... sahiplenecek kıskanacak abartmadan tabii kıskanırken de kıstlamıcak delikanlı olcak böyle eril enerjsii yüksek olması lazım kız ortamı olmucak bunlar olursa süper onun dışında beni sevsin mutlu etsin gezdirsin sürprizler yapsın ince ayrıntıları unutmasın özel günleri falan bunlarda olunca 190 boyunda 90 kilo olsun adı s... t olsun 😂 bide zengin olsun bu kadarr
10 YorumlaKlâsik tanımlamalar, klasik sevgiliye götürür. İdeal sevgili yoktur. İdeale karar verirsiniz ve onu kendi çerçevenize sokarsınız. Hayatın müzikalitesine benimle beraber eşlik edecek, yapıcı ve benim ruhuma dokunacak, samimi ve sınırsız, korkusuz bir ilişki. Onu ben yaratacağım. Heykeltraş gibi...
10 Yorumla
+1 yılİdeal sevgili tanımım yok. Şu an hoşlandığım biri var ve kalbimde hep o olacak, onun özelliklerini yazayım.. ata binmeli, piyano çalmalı, türkü dinlemeli, gözleri yeşilin binbir tonunu taşımalı...
20 Yorumla
+1 yıl1) İçki içmesin
2) Sigara içmesin
3) Tüm canlıları sevsin
4) Akıllı olması
5) Beni aldatmaması😥
6) Adının Tolga olmaması😥
7) Fazla hayal kurmaması
8) Beni başkalarına aşık zanetmemesi10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılİdeal sevgilide öncelikle saygı sevgi olmalı günümüzün aşklarına baktığınız zaman burada bile ilk zaman mıc mıc sevgilim soyle iyi aşkım söyle tatlı deyip ayrıldıklarında akabinde ilk paylaştıkları şarkı İsmail yk dan. Allah uzun ömür versin olmamalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılİdeal sevgili olmak için, olmadığın biri gibi davranman lazım buda zamanla yüzündeki maskeyi düşürüyor.
İdeal Sevgili yok, ideal ilişki var. Buda Saygıdan geçiyor20 Yorumla Bana tokat attığında gülümseyerek beni ne kadar çok sevdiğini kalbimde hissettiğim kişidir sevgili. Senin yüregine dokunmak isterdim diyen kişidir sevgili. Bizden geçti.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Bana devamlı aa burada böyle davranman çocukca akılsızca denesinden hoşlanmam. O şey neyse denemekten çekinmem, her an bir kadınla tanışabiliyorum. Her yer kadın dolu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılİdeal diye bişey olamaz ki. İnsanın içi uçuşur, kalbi akar, nefesi kesilir, adı geçince kalbinin ritmi bozulur, delirtir onun varlığı.. İdeal olsa aşk olmaz be Emre.. :D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Temiz kalpli temiz yürekli saygılı dürüst şefkatli ilgili değer veren tatlı, kaderimde ki insan için her namaz sonrası dua ediyorum en kısa zamanda inşAllah kavuşuruz birbirimize 😊
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karşılıklı olarak-beni her konuda anlamalı, bana güvenmeli, saygi duymalı , verdiğim kararlara ve her zaman yanimda olmalı. Bunlar yoksa ideal dihildir.
10 YorumlaSadık ve anlayış, gereksiz şeyler için karşı tarafa yüklenip ilişkiyi zedelememek.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİdealleri pek sevmeyiz ille bi yokuşlulara meylederiz. Zoru severiz en ideal olmayanı itina ile seçeriz akskdkdkfkflfl
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Akıl sahibi iki insanın birbirini idare edebildiği kelimedir ilişki. Diğerleri çelişkiler içerisinde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İdeal sevgili varmıdır bilemem , Leyla ve Mecnun, Kerem ve Aslı, Ferhat ve Şirin bulmak artık çok zor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben bilmiyorum zaten daha gencim ve hiç sevgilim olmadı yani olunca idagil koca nasil olunur soylerim😂😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılBilgili ukala olmayan, fit aşırı kilolu olmamasi, becerikli ve devamlı beni ilişki testlerinde bozmayan olabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İdeal sevgili yok, uyum varsa sevgili olunuyor devamında da saygıyı, ilgiyi eksik etmemekte fayda var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu gezegende yok öyle biri.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamasıdır tabi ki de dert yok tasa yok kafa rahat mis..
10 Yorumla
+1 yılseni önemseyen ilgili bir sevgili olmasıdır.
10 YorumlaSaygı başta gelir. Diğerleri onun vagonudur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDediğin gibi saygı ve anlayışlı. O kavgalar hep olacak.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin de dediğin gibi anlayış ve saygı en önemlisi
10 Yorumla Saygılı olsun ısrarcı olmasın gerisi hal olur
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı sevgi olunca her şeyin üstesinden gelinir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılBeklentilerimle yaşadıklarım pek uyuşmuyo o yüzden beklentim kalmadı 😅
10 Yorumla Sıkmayan, boğmayan, anlayışlı, saygılı, güzel iletişim kurulabilen biri olmalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Uyumlu olur iki gönül bir olunca samanlık seyran olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kültürlü, kisilkli, bakımlı, temiz ve samimi yürekli olmalı fiziki güzellik zahiridir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bı ideal adam ahrete bıraktım haklarimi
10 Yorumla
+1 yılİdeal sevgili demek hayali hayalindeki sevgili demek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşısındakini arkadaşı ve sevgilisi olarak görmekten çok ailesi olarak kabul etmis erkek... ve mümkünse yakın kız arkadaşı olmasın travmam var
35 Yorumla- +1 yıl
Ne travması
Cevap sahibi+1 yılHani arkadaşınla arana mesafe koy dedim tamam dedi ama sonra beni hayatından çıkarttı ve o kızla sürekli görüyorum onu sinirlerim bozuluyor
- +1 yıl
Anladım cidden boktan durum :( benimkini duysan ama ooo
Cevap sahibi+1 yılKüçük çocukta değiliz ama o çocuk gibi davranıyor ama bil bakalım ne çocuğu
- +1 yıl
Ne çocuğu canım
Şöyle elini tuttu mu bırakmayacak, yanında olacak savunacak arkamda duracak sadakatiyle önemli çıkacak beş dakika seni görmek için geldim dıyecek, en çirkin hissettiğin anda seni güzel hissettirecek. Hayal ama güzel
10 Yorumla
+1 yılEğlenceli olsun sadece beni sevsin peşimden sürünsün gebersin kavga edelim hep ama küsmesin trip attmasın nefret ederim benimle gezsin her yeri 7/24 yanımda olsun hep şey yapalım işte siz anladınız ve sadece benim benim benim olsun okay
10 YorumlaHerkes boş boş şeyler yazmış, ideal tip diye bir şey yoktur çünkü kime aşık olduğunuzu siz seçemezsiniz, gidip bir oc ada aşık olursunuz prensede
20 YorumlaBana göre seni olduğun gibi kabul eden kişi ideal kişidir. Kusurlarını ve seni değiştirmeye çalışmayan birisiyle bütün yolları aşarsın
20 Yorumlaİdeal ilişki olmasada.
Sayqı , samimiyyet , güven ve karşı tarafı gereksiz yere bıktırmamak lazım. Hep ilişki scak tutulmalı10 Yorumlaher şey uyumlu olmak zorunda değil zıt karakterler de çok ideal sevgili olabilir bunun İçin de saygılı anlayışlı biri olması bazen yeterlidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak sınırsızlıkta olan.
14 Yorumla- +1 yıl
Bildirim gelmesin.
- +1 yıl
Ne bildirmi 🙄
- +1 yıl
Güncelleme yapıyorsunuz. Yapmayın.
- +1 yıl
Sanki sürekli yapıyoruz
Günümüz çoğu ilişkilerinde sevgi olmadan sevgililik olduğu için, ben sevginin kuvvetli olması derim
21 Yorumla
+1 yılAnneci ve aileci olmamalı ailesine aşırı bağlı partner kendi kararlarını veeemiyor maaaaaleseff
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBeyin ütülemicek birde (akıllı) olsun en önemlisi
00 Yorumla
+1 yılSaygı olmalı empati olmalı ve her konuda tamamlamalı seni
10 YorumlaBence ilişkiye ne olursa olsun yalan girmemeli saf sevgi sırlarından bir tanesidir
10 YorumlaAnlayışlı azıcık sorun olunca bırakmayan saygılı sadakatlı
10 Yorumla
+1 yılSaygılı biraz Allah korkusu olanbiri ve neşeli olması tabi ki
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım