Aşk İlişkileri Ne yapalım diye sorunca eve gidelim diyen sevgiliden olur mu? perlamare Takip Et Master Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sevgilime ne zaman fikir danışmak isteyip ne yapalım diye sorsam eve gidelim diyor. Bu kızın amacı nedir ya? Ne yapmak istemekte, nereye varmak istemektedir? Ne yapalım diye sorunca eve gidelim diyen sevgiliden olur mu? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sen git, ben gezeceğim denir 1 8 Yorumla perlamare +1 yıl Bir kadın olarak cevap mantıklı da bir erkek olarak bilemedim şimdi hshshs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Cinsiyetcilik mi yapıyorsun sen 😬 Yorumla perlamare +1 yıl Heeeee ondan sonra gelsin burada soru açsın. Erkek arkadaşıma eve gidelim dedim Sen git Ben gezerim dedi. Yoksa beni isteyecek kadar sevmiyor mu? Hshs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Diğer türlüsü de soru konusu oluyor, gördüğünüz üzere djdj Yorumla perlamare +1 yıl Valla ben bilmem, bu konuda cinsiyetçilik yaparım. Hshshs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Fırsatçısın sdjjs Yorumla perlamare +1 yıl Taninan Fırsatları değerlendirmek lâzim tabii, hayat insana her zaman tanımlayabilir. Hshshs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bırak şimdi burada mağaza reklamı yapmıyoruz djsja Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Evet olur tabi ki de 1 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Napsın kız evde ayaklarını uzatıp oturmak daha hosuna gidiyor demekki 😄 1 1 Yorumla perlamare +1 yıl 😂😂😂 Yani, düşündüklerimden utandım 🙈 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Asıl ondan olur. Evine bağlı , evcimen bir arkadaş demek ki kurban olurum 😂 1 3 Yorumla perlamare +1 yıl De mi? Hshshs Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl De 😂 Yorumla perlamare +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı. Bazen olur bazen olmaz. kaoidan girince tüm aileyle göz göze gelenleri biliyorum. 1 0 Yorumla
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Abi iffetine göz koymuş. Kilit sistemli külot kullanıp anahtarı evde tut 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olur. Gidelim der dağılırızhdbdjdn 1 4 Yorumla perlamare +1 yıl Nereye dağılıyoruz ya? Daha karpuz kesecektik jxjxjxj Yorumla FeshiMüna +1 yıl Idndixnxjdn bizde de var herkes kendi evinde yesin 👌😂 uslu bir kız olup sadece kendi evime gidiyorumn Yorumla perlamare +1 yıl Kışın karpuz mu olur ya zaten hshshsEvli evine köylü köyüne o zaman gsgsgs Yorumla FeshiMüna +1 yıl Bizde var daha dün yedik djdndj En sevdiğim atasözü 👌😂 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evcil biri işte ne güzel tam sana göre 😀 1 2 Yorumla perlamare +1 yıl De mi? Ben de seviyorum zaten evde olmayı, oh mis 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl 😀😀 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Masrafsız kız, ne güzel işte 😄😄 1 3 Yorumla perlamare +1 yıl Evde de cips istiyor ama hshs Yorumla flaneurx +1 yıl Cips den nolcak bee , ben disarda kahve istiyorum genelde 😄😄 Yorumla perlamare +1 yıl Oooo, baya masrafliymissin 😂 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Lisede misiniz? Normaldir 😂😂 1 3 Yorumla perlamare +1 yıl Hem de lise 2 daha ya 😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Bu yaşlarda normaldir evladım devam 😄 Yorumla perlamare +1 yıl Haaa, tamam o zaman. Tavsiye için teşekkür ederim teyze 😂 Yorumla
haklısıınvolkan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hormonal bozukluğu olan kız olabilir.:D 1 1 Yorumla perlamare +1 yıl Hormonlar? 😳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen git, ben gezeceğim denir
Bir kadın olarak cevap mantıklı da bir erkek olarak bilemedim şimdi hshshs
Cinsiyetcilik mi yapıyorsun sen 😬
Heeeee ondan sonra gelsin burada soru açsın. Erkek arkadaşıma eve gidelim dedim Sen git Ben gezerim dedi. Yoksa beni isteyecek kadar sevmiyor mu? Hshs
Diğer türlüsü de soru konusu oluyor, gördüğünüz üzere djdj
Valla ben bilmem, bu konuda cinsiyetçilik yaparım. Hshshs
Fırsatçısın sdjjs
Taninan Fırsatları değerlendirmek lâzim tabii, hayat insana her zaman tanımlayabilir. Hshshs
Bırak şimdi burada mağaza reklamı yapmıyoruz djsja
Evet olur tabi ki de
Napsın kız evde ayaklarını uzatıp oturmak daha hosuna gidiyor demekki 😄
😂😂😂 Yani, düşündüklerimden utandım 🙈
Asıl ondan olur. Evine bağlı , evcimen bir arkadaş demek ki kurban olurum 😂
De mi? Hshshs
De 😂
😂😂😂
Bazen olur bazen olmaz. kaoidan girince tüm aileyle göz göze gelenleri biliyorum.
Abi iffetine göz koymuş. Kilit sistemli külot kullanıp anahtarı evde tut
Olur. Gidelim der dağılırızhdbdjdn
Nereye dağılıyoruz ya? Daha karpuz kesecektik jxjxjxj
Idndixnxjdn bizde de var herkes kendi evinde yesin 👌😂 uslu bir kız olup sadece kendi evime gidiyorumn
Kışın karpuz mu olur ya zaten hshshs
Evli evine köylü köyüne o zaman gsgsgs
Bizde var daha dün yedik djdndj
En sevdiğim atasözü 👌😂
Evcil biri işte ne güzel tam sana göre 😀
De mi? Ben de seviyorum zaten evde olmayı, oh mis 😂
😀😀
Masrafsız kız, ne güzel işte 😄😄
Evde de cips istiyor ama hshs
Cips den nolcak bee , ben disarda kahve istiyorum genelde 😄😄
Oooo, baya masrafliymissin 😂
Lisede misiniz? Normaldir 😂😂