Kızların dış görünüşe bakmıyoruz yalanına inanan kaldı mı?

Sınıfımda bir erkek, adamın özgüveni benden düşük. Daha az popüler, konuşması daha kötü, kızın peşinden gidiyordu ve fazla hevesli duruyordu. Özgüveninin çok iyi olmadığına dair bir sürü sinyaller veriyordu. Çok kötü de değildi özgüveni ama benden kesinlikle daha az bir özgüveni vardı. Buna yüzde 100 eminim. Ayrıca arkadaşlarım benim sempatik olduğumu da söylüyor. Buna rağmen onun sevgilisinin olduğunu gördüm. Tek özelliği yakışıklı olması ve parasının olması. Size yemin ediyorum başka hiçbir özelliği yok.

Bir başka arkadaşım. O da aynı. Özgüveni düşük, o da yakışıklı ve onun da parası var. Maddi durumu baya iyi. Onun da sevgilisi var.

Yani arkadaşlar size açık açık şunu söyleyeyim. Kızların sempatikliğe, komikliğe, karaktere vs önem verdiği tamamen bir palavra. Eskiden böyle olabilir ama şu anda böyle olmadığına yüzde 99 değil, yüzde 100 eminim.

Bunun nedenine gelirsek. Feminizm ile birlikte erkekler kadınsılaşmaya başladı. Ortada alfa erkek diye bir şey yok. İstediğiniz kadar dominant olun, bir kıza tokat atamazsınız, sokakta tartışıp bağıramazsınız eskisi gibi ama o sizi dövse, bağırsa toplum umursamaz. Çünkü feminizmle birlikte kadınların tanrı olduğu ve erkeklerden üstün olduğu görüşü ağırlık kazanmaya başladı. Bu sebepten dolayı kadınların korunma ihtiyacı yok oldu. Özgüven, özsaygı, karakter ve erkeksilik gibi şeylerin karizmatikliği, çekiciliği yok oldu. Şu anda ilişkiler sadece çıkara dayalı ve hava atmaya dayalı oldu. Sevgili yapmak sadece bir statü ve instagramda, sosyal medyada paylaşmak için bir araç oldu.

Buna neden olan da f*minizm isimli toksik ideoloji. Eserinizle gurur duyun (!)

Güncellemeler
+1 yıl
Red Pill teorisine göre, erkekler başarıları, özgüveni, sohbeti, sempatikliği ve karakteri ile öne çıkar. Kadınlar ise güzelliği, itaatkarlığı ve seksiliği ile öne çıkar. Bence insanlar olarak doğamızı kaybetmemeliyiz. Feminizm gibi barbar ideolojiler erkek-kadın ilişkilerine zarar veriyor. Lütfen bunun farkına varın.
Kızların dış görünüşe bakmıyoruz yalanına inanan kaldı mı?