Sevgilim benden habersiz evde kız arkadaşıyla buluşmuş, ne yapmalıyım?

5 yıllık ayrıl barış bir ilişkimiz var. Ayrıldığımız dönemde de bu arkadaşı (benim de arkadaşımdı bir zamanlar) sevgilime destek olmuş psikolojik olarak. Ancak kızdan hoşlanmıyorum çünkü flörtöz ve insan kullanmayı seven bir kız gibi geliyor bana. Bu arkadaşıyla da görüşmesini istemiyorum. Ancak bana babam ve kuzenimle evde oturucaz dediği günün akşamında bu kızla evde buluşmuş. Birlikte bira içmişler takılmışlar fotoğraf çekinmişler. Ben de telefonu kurcalamak istedim öyle öğrendim. Kendisi söylemedi yani, hatta içime bi his doğdu, kızla sevgilimi rüyamda görüp bi anda telefona bakma isteği gelince buldum bu gerçeği. Fotoğraflarda bir şey yoktu öyle ancak ben sinirlendim ve o gün en azından babası ve kuzeniyle buluşup buluşmadığını anlamak için mesajlaşmalarını ve arama geçmişine bakmak istedim. Bana tepki gösterdi telefonunu kurcalamamam için. Mesajlarını okumamı saygısızlık olarak adlandırdı ve telefonu elimden almak istedi. O güne dair arama kayıtları olsa da emin değilim gerçekten dediği gibi mi oldu. Çünkü kız sürekli yazıyormuş buluşalım bi gün özledim diye. Her neyse, şimdi son zamanlarda öyle görüşmüyorlardı ancak o zamanda olanlar ve tepkisi benim güvenimi çok sarstı. Sevgilim de dediğine göre bu durum beni sinirlendirir diye söylememiş bana. Neden dışarda değil evde, neden sakladı bu durumu diye şüphelerim var. Şimdi ne yapmalıyım?

Sevgilime güvenmeli miyim?
Sevgilime güvenmemeli miyim?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevgilim benden habersiz evde kız arkadaşıyla buluşmuş, ne yapmalıyım?