Sevgilimden bu yüzden ayrılmak istiyorum?

sevgilimle 1 senedir ilişkimiz var, kızı seviyorum, dünya tatlısı birisi. hiçbir kötü davranışını, terbiyesizliğini görmedim, bana çok düşkün. kızın benden önce 1 sevgilisi olmuş, 2 sene sürmüş ve 1.5 sene önce ilişkileri bitmiş. Sadece onunla birliktelik yaşamış ama kim olduğunu bilmiyordum, sözünü etmek istememistim yani..

Geçenlerde halısahaya gittik ve sevgilim de izlemeye geldi, karşı grupta tanımadığım birileri vardı ama hepsi arkadaştı takımların, herkes tanıdıgını getiriyordu.
Maçın sonuna doğru karşı takımdan tanımadığım bazı kişiler sıkıntı çıkardı, kavgaya dönüştü, yumruk yumruğa girdik, sonra çocuklardan biri "senin manitayı ilk s*ken benim iyi yarmış mıyım" gibi bir şey dedi. Dondum kaldım, bir şey diyemedim, aşırı sinirlendim. Çocuğu öldürecektim. Arkadaşlar çocuğu uzaklaştırdı.

Kız arkadaşıma sordum, benden önceki sevgilisi o kişiymiş. ve bu durum beni kızdan çok soğuttu, çünkü arkadaşlarımın hepsi o sahadaydı ve hepsi duydu bu lafı. kızdan ayrılmak istiyorum cünkü arkadaşlarımın hepsinin gözü önünde küçük düşmüş gibi hissediyorum. Kıza cocugun böyle dediğini söylemedi kimse tabi ki. Ben de diyemedim. Bir bahane üretip ayrılsam mı?

Sevgilimden bu yüzden ayrılmak istiyorum?