Belki daha önceden de sormuşumdur yine aklıma geldi 😅
Mesela sevgili olmak istedikleri kızla mı arkadaş olurlar? Ya da çevrelerindeki kız arkadaşlarının tipindeki kızlarla mı sevgili olmak isterler? Ya da tam tersi midir?
Belki daha önceden de sormuşumdur yine aklıma geldi 😅
Mesela sevgili olmak istedikleri kızla mı arkadaş olurlar? Ya da çevrelerindeki kız arkadaşlarının tipindeki kızlarla mı sevgili olmak isterler? Ya da tam tersi midir?
Şimdi şöyle bir durum var. Bazı erkekler hoşlandığı kıza duygularını direkt gösteremiyor arkadaş olayım sohbet edelim sonra söylerim gibisinden yapıyor fakat bu yanlış bu genelde ilişki oyunlarını beceremeyen erkeklerin tercihi. İkinci olarak ise erkek veya kadın gerçekten birbirlerini arkadaş olarak görüyordur farklı bir amaçları yoktur fakat birlikte zaman geçirdikleri için sorunlarına çözüm buldukları için dertleştikleri için vs vs aralarında bir duygusal bağ gelişebiliyor bundan dolayı, en az bir taraf için geçerli bu durum.
Erkekle kız arasında çekim var içi sana ısınırsa sana takılır sohbet eder senin sınırlarına kadar girer çekim çekiyorsa daha fazlasını ister işte o zaman karşılıklı sevgi saygı aşk sınırlarını zorlar
benim kimseyle olmuyor bu. niye acaba insanlar beni asosyal olarak falan mı görüyor acaba. asosyal de değilim gidiyorum sohbet ediyorum insanlarla. sadece yalnız kalmayı da seviyorum. mesela ofiste yalnız oturuyorum, işten vakit olunca sohbet etmek yerine bilgisayarda başka işlerimi yapıyorum ya da kitap okuyorum
Dairedeki kişilerin zeka düzeyleri farklı farklıdır bizim toplumumuzda insanlar kafa yorucu şeylerle kafa yormaz gırgır şamata dedikoduya önem verir senin kafa yapin ileri toplum yapısında ve bu durum o kafalara ters geldiğinden onlar gününü gün edip gırgır şamata dedi konuya yöneliyor sende aralarında farklı dünyanın insanı muamelesi görüyorsun bu alınan eğitimle ilgilidir. Birazda onların seviyesine inip özünü kaybetmeden diyalog kurmaya çalış cunki toplumda dön yıllarda acayip değişim dönüşüm oldu sen 30 yıl önce aranan biriyken şu an onların gözünde farklı biri oldun buda din eksenli toplumun getirdiği kolayciliktwn kaynakli
artık aranan biri değil miymiş yani boş konuşmayı sevmeyenler
diyalog kurmaya çalışıyorum zaten ama sürekliliği olmuyor
sağol evet ya rahat ve kendin olmak en iyisi. bir de çok can atmamak lazım insan ilişkilerine. bu sefer de tek seçeneğin kendileri olduğunu sanıyorlar
Bizimkisi Türk filmlerindeki gibiydi Etrafıma baktığımda kişilerin ne yaptığını neler düşündüğünü pek kestiremez oldum çünkü herkes doğaçlama bir şeyler yapıyor ve bunu kendileri bile bilmiyor.
Yüz yıl yaşasamda seni unutmam mümkün değil diyebileceğin birisi yoksa hayatında boşuna yaşamışsın demektir.
Belki sorunun cvbı değil ama asıl konu bu.
katılmıyorum. insan sadece başkası için mi yaşar ki boşa yaşamış olsun. kimse unutulmaz değil ustelik..
Tabi bu kişiden kişiye değişir duygularının sahibi sensin, insan bir kişi için yaşar ve ömrünün sonuna kadar gözlerinin içine bakabilmeli konuşmadan duymak sıkılmadan dinlemek.
Cevap
12Cevap
Bazı ezikler ilk arkadaş kanka olur sonra yaaa ben senden hoşlanıyorum der. Kız da ali ama ben seni arkadaş olarak görüyorum der.🤣🤣🤣
ezikler 😅😅😅
Ahahahahahaaahaha🤣
Belli olmuyor valla ama ben genelde arkadaşıma yazmıyorum 😅
peki arkadaşının tipindeki kızları mı beğenirsin?
Yani ben genelde tipini beğenmedigim kızlarla arkadaş oluyorum çünkü ev arkadaşı ya da başka bi arkadaşı olursa ayarla demek için 🤣ama bu sefer onlar adım atıyor.
ahahhahaha demek ki kızlar beğendikleri tip erkekle arkadaş oluyormuş
Yani olabilir kendimde çok iyi tipte değilim ama bize de düşüyor bir şeyler işte ama ben ciddi ilişki İsteyen biriyim o yüzden beğenmedigim biriyle takılmiyorum bide ayak seviyom valla işim Zor 🤣
Birini sevmek için onu tanımak gerekir. Önce arkadaş olunur diye düşünüyorum. İlişki daha sonra gelir (bence tabii). Labadanak sevgili olmak çok tuhaf. Haliyle evet arkadaşlarından da hoşlanabilirler.
Arkadaş ortaminda tanıştıkları kızla önce arkadaş olarak takilirlar ki kıza daha yakın olabilsinler. Kıza kendini iyice tanıttıktan sonra ve kızı da iyice tanıdıktan sonra yürümeye başlarlar.
Genel olarak erkekler hoşlandıkları tipini beğendikleriyle arkadaş olurlar.
Yok be arkadaş olurken önce karakterine bakıyoruz 😅
Hoşlandığın bir arkadaşım olursa o benim sevgilim olur kesin
Bu arada ilk başta arkadaş oluyosunuz ama o seni arkadaş değil sevgili gibi görüyor. Ama tabi senden hoşlanıyorsa
Sevgili olmak istediğimiz kız için pusuya yatarız
avını bekleyen bir kaplan 😅
Arkadaş olalım mı 😀😀
yok 😆
Dişi kaplan kalmadı ya
bulursun bulursun
Yok yaş 27 yine yok
ben napim yaş 30 hahaha
Kızlar rahat bulur ben kız olsam açarım dm kutumu seçerim
ahahah öyle sanal şeyler olmuyor. gerçek hayatta dm kutusu olsa açacağım
Deneyelim
Bende olmaz da diğerlerini bilemem
Evet kankalarindan daha çok
Bu çok karışık bir problem
Hoslandigim kişi ile arkadaşlık yaparım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?