Seviyorum be, yardımmmm 😞?

Aşık olduğum kıza (yüz yüze 2-3 defa görüştük) whatsapp'dan da Instagram'dan da yazarken, nazik ama sohbeti ilerletmeyecek cevaplar alıyordum. Yani anca ben sorunca, yazınca cevap veriyordu. Belli ki kırmamak için yazıyordu. En son gece yazdığım mesajı 7-8 gün sonra kusura bakma telefonum, Instagram'ım vs. bozuk diyerek cevaplamıştı. Ben de kimseyi zorlamamak ve saygı duymak gerektiğini düşünerek, sadece sorun değil diyerek bıraktım. O zamandan beri yazmıyorum. Ama abi, unutamıyorum. Nereye gitsem, neye baksam o var. Metroda benzettiğim insanlara yaklaşıp o mu diye bakıyorum. Bir gün dayak yiyeceğim bundan ötürü. Yetmiyor, rüyalarımda her gece ziyaret ediyor beni. Bir yandan unutmanın en doğrusu olacağını düşünürken, bir yandan da neden, kolay kolay yaşayamayacağım bu duyguyu raflara kaldırmalıyım diye yakınıyorum. Yüz yüze görme ihtimalim yok, ama sosyal medyadan da bir hareket yok. Acaba iyi mi, ne halde diye içim içimi yiyor. Sadece nasılsın, iyi misin diye yazmamak için zor tutuyorum ellerimi. Ne yapmalı, ne etmeli be...

Seviyorum be, yardımmmm 😞?