Güncellemeler
+1 yıl
Okunmuş yiyecekler bahsediyorum sa.. laklar
Güncellemeler
+1 yıl
Büyü yazmışım gibi davranmayın
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilime okunmuş şeyden yedirmeyi düşünüyorum haberi olmadan. Bu bana yaklaşması ya da sevmesi için vs değil normal bilindik güvenilir bir hocanın okuduğu kötülüklerden büyüden arındırma amaçlı şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hastalıklı bünyedir bence,
Neden demezsin herhalde
Neden
Sende haklısın, Sana nasip olanı değilde, hacı hocalarla büyü vs yaparak haramı istemek daha güzel değil mi?
Ben büyü yapmadım kimseye. Bunu hoca okudu ve musallat durumum üstüne muska artı okunmuş tuz verdi. Ben tuzu katmayı düşündüm bir kere tuz da koruyucu arindirici amaçlı. Okuma anlama problemin mi var acaba belirttim de soruda bana yakinlassin diye değil
Özür dilerim anlayamamışım hakkını hela et,
Sinirlenmiştim başka bir soruda bunuda tam okuyamamışım.
O zaman şöyle cevap vereyim, onu senin için verilmiş bir ilaç gibi düşün, başkasında aynı tepkiyi vermeyebilir. Onun için yapmazsan iyi olur diyeyim
Tekrardan kusura bakma.
Kusurlu durum yok saygı çerçevesinde yazdın günceli de üstüne alınma. Hoca gayet güvenilir bilindik hoca yani öyle büyücü hoca asla değil zaten. Benim sevgilimin dini inancı yok. Sırf bu yüzden aslında. Yani dedim belki bi yararı olur ama düşünüyorum da ama amacım kötülük etmek de değil öyle olsa düşünmeden atarım
Ha ben bu hoca işine de inanmıyorum ama sen bilirsin. Kulun kula duası hayırlıdır derler ama ben bu işi böyle ticari olarak yapan sözüm ona hocalara itimat etmiyorum, dinimizi temsil eden bir kişinin sözüm ona hocanın, yaptığı şeyin dinde yeri yoktur, haram kılınmıştır üstelik ama dediğim gibi sen bilirsin o senin inancın benimki de bu.
Dini inancı yok belki bir şey vardır da o yüzden bu yola girmiştir vs diye aklıma düştü belki faydası olur diye düşündüm
Allah hidayet nasip etsin, o arkadaşa
Birde şöyle bir şey diyeyim, Annelik duygunuz çok baskın muhtemelen ama şu da bir gerçek bu ilişkide sizde bir acıma annelik duygunuzun baskınlığı var yazık edersiniz kendinize, Allah izin vermediği sürece kişi kendisi tövbe etmediği sürece.
Amin En başta inançsız olduğunu bilmiyordum. Sonradan iş işten geçince öğrendim. İsterim ki doğru yolu bulsun. Sırf onun için de gitmedim dediğim gibi kendim için gittim tamamen. Beni rahatsız ediyorlar oldukça annemler de tanıdığın gittiği buyuyle falan uğraşmayan saf hocaya götürdü bakım yaptı işte onlardan korunmam amaçlı muska yazdı sonra bir de tuz okudu verdi annemlere siz de katabilirsiniz pisliklerden buyuden arınma korunma amaçlı dedi. Böyle yani işte benim de aklıma erkek arkadaşım geldi. Bi ihtimal dedim işte ama bilemedim yani
Bu mardinli ailesi inançlı insanlar yani ama bu nasıl böyle çıktı ben anlamadım. Amin der kader der konuşma esnasında kullanır hepsini inşallah der ama meğer hepsi ağız alışkanlığıymis.
İş işten geçti derken, anlaşamadık diyemeyeceğiniz bir şeymi?
İlkimi yaşadım ben bununla☺️ sonra öğrendim ki inancsizmis. Şimdi de yoldan dönemiyorum da
Sünnet olmuşmu 🤣
Mardinli aşiret bırakırlar mı sünnetsiz:)
İnançsız kalabilmiş ama 🤣
O kısma inan aşırı şaşkınım. Görsen o tip de yok yani. İnşallah maşallahları da kullanır. Hatta bizim ilk tanışmamıza kader demişti. Ben ilk inanmadığını söylediğinde 1 ay inanmadım
O zaman inançsız demeyelim, din adamlarına inanmıyor, bence o daha yakın gibi duruyor
Hayır dine inanmıyor direkt kurana falan inanmıyor saçmalık diyor
Bir yaratan varmıymış
Ateist
boş ver bence hiç gerek yok, kendin için dinini satma, o insanla olmaz
ne pisliksiniz. Almah korusun
Büyüden mi bahsediyorum m... k
günah
yapma bence