Karısı onu ıslah edebilir mi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karısı onu ıslah edebilir mi
"Çapkın" terimi, kişinin ilişkilerde ve flörtte istikrarsız, bağlanmaktan kaçınan ve sık sık farklı ilişki yaşayan biri olarak tanımlanabilir. Birinin evlenmesi onun davranışlarını değiştireceği anlamına gelmez. Evlilik, kişinin kendini geliştirmesi ve değişmesi için birçok fırsat sunabilir, ancak çapkınlık gibi davranışlar genellikle daha derin psikolojik nedenlerden kaynaklanır.
Evliliğin bir kişinin davranışlarını değiştireceği umuduyla yapılması genellikle sağlıklı bir temele dayanmaz. Bu tür durumlar için, kişinin özür dilemesi, sorumluluk alması ve yardım alması gerekebilir. Eğer biri gerçekten çapkınlık davranışlarını değiştirmek istiyorsa, bu genellikle kendi içsel çalışmaları, terapi, danışmanlık gibi yardımlarla olur.
Her durum farklıdır, ancak esasen bir kişinin "düzelmek" istemesi ve bu konuda çaba sarf etmesi, ilişkilerde ve evlilikte sağlıklı değişimlerin gerçekleşmesi için çok önemlidir. Evlilik, kişinin olgunlaşması, büyümesi ve ilişkilerde daha sağlıklı bir şekilde davranış sergilemesi için bir fırsat olabilir, ancak bu süreç kişisel çaba ve kararlılık gerektirir.
Etmez olur mu ya Hadi benimle bir hiç kadın yüzü görmemiş doğru düzgün Ben bir kere ilişkiye girdim Hani o da üşütmesin sürdü sürmedi attırdım bıraktım kendime mesela yani benim gibi belki bilmiyorum ya Bazı kadınlar hep böyle hoşuma gidiyor ki 3 dakika Zaten ondan sonrası ömür boyu çıkma boynundan yani doyurur zaten bir kere gördüm çok rahatlar erkek yani eşim olacağını Bilin ben taparım ya
Cevap
45Cevap
Hayır düzelmez
Genel olarak Erkekler hep kadınının Temiz olmasnı hiç ilişkiye girmemesini diliyorlar Amma kendileri her boku yapsalarda sorun yok.
Size bir sır vereyim ben bu yaşma kadar hicbi kadınla ilişki yaşamadım kafama bir şey sokdum eğer evlənəcəyik kadinın temiz olmasnı dilyorumsa bunu istiyorumsa Sevgiliminde bunu istemesinde hak var.
Şu anda Sevgilim var Amma daha evlenmedim İnşallah 1 yıl kaldı evlenmemize. Amma Asıl konu bu ki Ben sevgilimden başka kadnı dilemiyorum çünki kendimi böyle egitdim ve çokda mutluyum o bana zamannı ayryor bundan baya mutlu bende ona ayryorum ve mutluluğun formülü bu olsa gerek
Bir şey daha var cinsel konuda çok şey biliyorum Onunla konuşduğumda yalnış alqı yaratdğmı düşnyorum. Ammakii asla yapmadğma kendim şahitdura bilirim.
Kimse değişmez bence bir süre sadık kalır belki sonra mavi boncuk dağıtmaya kaldığı yerden devam eder
Çapkın erkek mi
Tabi niye edemesin.
Ben bizzat şahit oldum,
Ortamın Playboyu dediğimiz adam, bildiğin ev Erkeği oldu, ihtimaller mutlaka oluyor.
Çapkın erkeğin genel görüşü şöyledir hep kadın çok kadın evlense de bu değişmez
Ama kızlar bile bile seviyor
Kusura bakmasın kimse ben o kızlardan değilim benim erkeğim sadece bana ait olmalıdır eğer olamayacaksa benim hayatımda olamaz bu kadar
Çapkını düzeltmeye uğraşacağınıza düzgünleriyle olun. Ne bu çapkın sevdanız 😏
Evet aga bu 1 gerçek kadınlar çapkın asi sever ve onu deiştirmeye ugraşır efendide sg derler
Biz kadınlar elinde değnek olan sihirli melekler değiliz
Çapkın erkekten ne köy olur ne kasaba ne de koca
değişir ama sadece yatak odası değişir onun için
Tabii ki de hayır. Bu kişiler sevgili olmaya bile layık değil bence.
Ama en çok sevgiliyi onlar yapıyor
Sen olsan sende seversin yakışıklı olması yeterli
Riskli. Evlenmeden önce kendine çeki düzen vermeli.
Yedisinde neyse yetmişinde de odur diye boşuna dememişler.
Dizisi bile var yalı çapkıni düzeliyor mu orada?
Evleneceği insana bağlı birde karaktere
#Hükümdar
Bence düzele bilir o evlenen kişiye bağılı biraz erkeğin herdediğin yapacak.
Sopayı @ma bulatmak çözüm değil beyinde bitiyor gerler
Milli piyango dan büyük ikramiyeyi kazanma olasılığınla aynı
capkinlik kotu birseymiki duzelecek olsun bende capkinim ama kimse icin vazgecmem ki ne alaka aq
İnsanlar değişmezler. Kendinizi kandırmayın
hayır düzelmez
Düzelmez canı çıkar huyu çıkmaz 🤞🏻
Huylu huyundan vazgeçer mi?
Severse düzelir niye düzelmesin.
Saygı duyarım.
Düzelmez. Nerden bildiğimi sormayın 😂
Kadın kadınlığını kullanırsa düzelir
Düzelmez çevremden biliyorum
O kadına ve o erkeğe göre değişir.
Hayır düzelmez evlendiği kadını bile aldatır
Düzelmez, bittecrübe sabit