Eşim
Annem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir erkeğin çıkıp ta kızlar eşiniz babanızla kavga etse kimi savunursunuz dediğini görmedim duymadım. Kadınlar neden fitne fesat çıkartıyor hep. Bence bu kadın terörü dür ve erkeğe şiddet tir
Yo hayır.. Çünkü bir kız babası damadına kötü davranmaz laf sokmaz ( istisna vardır ) ama erkek annesi oğlunu paylaşamıyor.
Dikkatini çekerim ki kız babası da bir erkek ve damadı ile baba oğul olmak varken kötü olmayı secmiyor. Keza aynı şekil damat ta kayın pederi ile baba oğul olmak varken küçük detaylara takılıp kötü olmak istemiyor. Erkekler çok anlayışlı kadınlara göre. Hiçbir erkek kayincosu baldızı bacanağı ile de kötü olmuyor.
Ama yine dikkatini çekerim ki oğlan anası da bir kadın dır
Gelinini ilk günden düşman olarak görür
Gelin de kaynanasını ilk günden düşman olarak görür
Gelin eşinin erkek kardeşinin eşi ile asla ama asla iyi olmaz bırak iyi olmayı eşi ile kardeşinin arasını açacak kadar düşman edecek kadar fitne yapar
Hangi ailede bir küslük varsa sebebi o ailenin kadınlarıdr bunu sende çok iyi biliyorsun.
Cevap
10Cevap
Sırf annem diye veya eşim diye haksız da olsa onu savunacak değilim. Kim haklıysa o an onu savunurum ki olması gereken bu zaten
Sanki futbol takımı
Ortada bir sorun varsa sorunu çözme odaklı hareket edilmelidir
Hiç bulaşmam valla, araya girersem suçlu ben olurum.
Bu sorunun cevabı yok ikisi sorununu kendi çözmeli ikisini de dinlerim haklı olanı seçerdim fakat dediğim gibi araya girmem
esimle ozel anlarimiz olur gonlunu alirim da annemin nasil gonlunu alcam. anneden sasmican.
Erkeğin eşisin diye erkek senin kölen değil.
Ya erkeğin annesi erkeğin karısına kötü davranıyorsa ve erkeğin karısının canına tak etmişse?
Kim haklıysa onu ikisinide atsan atılmaz satsan satılmaz
Desteklemem arayı bulurum
Annem 😍😍😍😍 ölümsüz aşkım
Haklı olan tarafı
ikisinide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?