nezaman tartissak herzaman konu ne olursa olsun kendini hakli goruyor beni herzaman sucluyor, ben ondan anlayis bekliyorum ve son zamanlar anlasilmadigim icin bagirmaya basladim sesim yukseliyor agliyorum sefkat gostermiyor yaklasmiyor, ayrilmak istediğimi soylemistim boyle devam etceksek babani aricam gelsin diyor her tartismada babami katiyor, sonra evden gidersen babani cagircam birbir anlatcam herseyi sonra ayrilcaz bende istemiyorum dicem diyor ama yemin ederim konusma kendini hakli cikarma kabiliyeti cok yuksek sanki butun bunlari tek basima yasiyormusum gibi, anlatcagi seyler benim sinirlendigimde bagirmam kendimi anlatiyorum bagirirken duygularimi anlasin artik diye , bavulumu toplamistim sinir krizi gecirmistim, icim çok yorgun kendimi yipranmis hissediyorum henuz 25 yasindayim cok uzuluyorum cok neseliydim ama nesemden eser kalmadi, benim huyumu biliyor artik ben birseyi cozmeden rahat edemem uzuldugumde bi sarilmasi yeter oysaki ama o dahada uzaklasiyor
evliligmizn ilk aylarinda benim gizli gizli altinlarimi alip kumarda yemisti ben ona ragmen gitmemistim yaninda kaldim ailem gel dedigi halde , bunlari yuzune dahi vurmuyorum ama o beni kirmak icin elinden geleni yapiyor sanki
yaninda agliyorum yuzume bakmiyor ,
napcam ben bilmiyorum cok kotuyum
evliligmizn ilk aylarinda benim gizli gizli altinlarimi alip kumarda yemisti ben ona ragmen gitmemistim yaninda kaldim ailem gel dedigi halde , bunlari yuzune dahi vurmuyorum ama o beni kirmak icin elinden geleni yapiyor sanki
yaninda agliyorum yuzume bakmiyor ,
napcam ben bilmiyorum cok kotuyum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar