Arkadaşlar kız fake hesaptan yazdığı yetmezmiş gibi bir de trip atıp tersledi. Gıcıklığına başka kız ismi söyledim. İlgisiz gibi davransa da eski manitim diye uydurdum bu seferde banane o kız ne alaka ben senle takipleşmiyorum ayakları yaptı ama hikayelerime de bile baktı. Baktım engellemiş. Ben kafamdaki kız olduğunu düşünüyorum. Niye krize girdi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türk kızı=Hiç bi seekten memnun olmayan, kibir, kıskançlık dolu, iblisin bile solda sıfır kaldığı yaratık çeşiti demek olum zaten.
aynen öyle de kanka tanıdık mı sence
Anlamadım olayı nolmus nolmus
kanka fake hesaptan biri yazıyordu bir süre geçtikten sonra şu musun diye sordum ama başka kız ismi söyledim bayağı atarlandı
Başka kızla konuştuğunu düşündüğü için sinirlenmiş olabilir
kanka tanıdık mı sence hesabı açan kızın başka bir hesabı var ordan engellememiş o değil benim düşündüğüm kız
Kim olduğunu nerden biliyorsun ki? Reelde hoşlanıp cesaret edemeyen de olabilir oynatmak için yazan da olabilir. Biraz konuş anlarsın derdini ama kendine ait şeyleri paylaşma
fotoğrafı google da aradım biri çıktı da onun olduğunu düşünüyorum önceden reddeden bir kız var mesaj attığımda yazıp engelliyordu üstelik yeni hesap açmasın diye tüm engellemiş o yapıyordu küfür de ediyordu sanki o zaten tanıdık değilse sallamam dediğim gibi önceden uğraştı bu erkek hesabıyla istek attırdıydı
Bana kızacaksın ama az toplu yaz. Valla anlamıyorum
yok sorun değil bu fake hesap isimsiz fotoğrafsız bana istek attı kanka ben de sildim sonradan bir iki fotoğraf koydu bioya dikkat edici şeyler yazdı aradan vakit geçti ben tabi bu ara fotoğrafa googledan baktım linkedinden bir kız çıktı instadan araştırdım başka hesap çıktı o kız adına dedim o zaman bu istek atan hesap başkası neyse istek attım gt yaptı hikayelerime baktı geldi sorular sordu hangi dilleri biliyorsun diye ama konuşurken gülen emojisi attı ben de senin kim olduğunu biliyorum dedim engelledim bayağı bir vakit geçti bu seferde sen şu musun falan diye sordum normalde evet ya da hayır demesi lazım hemen bir sorguya çekti o kim falan sana ne yaptı ben de dedim beni terk etti falan güya herkes aynı tripteymiş ondan sormuş ben tabi uydurdum. Ondan sonra terk etti şundan falan deyince bu banane o kız nerden çıktı zaten takipleşmedik demeye başladı sonra sen yazdın ilk dedim hikayelerime tüm baktı yalan söylüyor ben yazınca engellemiş fake hesapla gözükmüyor. Birkaç kişiye sordum tanıdık dedi. Başkası olamaz dedi
öyle bir kız yok yani sadece uydurdum kız delirdi
O zaman ya seni reelde seven böyle anonim konuşmak isteyen biri ya da eskilerden biri varsa hala onu unuttun mu gibisinden sordu ya da oynuyor direkt.
mesela o kızsa diyelim ki geçen erkek hesabıyla istek atmış gidip direkt onun ismini sorsam bu seferde bir yerleri kalkacak bayağıdır iletişimi kestik ama böyle yapıyor
linkedindeki kız olma ihtimali yok dün iyi sinirlendi öbür hesaplardan da engellerdi
linkedindeki kız belki arkadaşıdır
Ya da bak diye koydu o fotoyu. Sen bir şey yazma. İsterse yazar zaten
dikkat çekmek için değil mi aynen öyle tripleri nedense o kızınkine benziyor o kızda küfür ediyor da sinirlenince vallaha eğer ankaradaki kızsa çok küfür ediyor
Oo küfür ediyorsa boş ver aman. Tanımam ben Ankaradaki kızı 😅
hahah
😀
neden atmasin
kanka tanıdık olmasa trip atar mı