Güncellemeler
+1 yıl
Ne zaman
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Beni seven çıkmaz
Çıkmasın be reis vallahi çıkmasın, bak iki ay sonra 30 olacağım bu saatten sonra seven çıkmasın. Bugüne kadar kendi ayaklarım üzerinde gelmişim bu saatten sonra kimseye minnet etmem uleeeyn
Abi ama sende Can gibisin. Az kibar ol ki seven çıksın. Ki aşkta sevgide minnet gibi bir şey yok ki. Kibar ol biraz kaç kez yanıt verdin bana belki bilmeden belki bilerek üzdün beni.
@Papatiam ok
Efendi doğru düzgün erkeği hiç bir kız sevmiyor
Aynen öyle reis bi sevilmedik bee
Kayseri de milliyetci, reis vibe ıyla da kız bulamadıysan, zoru başarmışsın aslanım sen.
Hepsi senin gibi tipleri istiyor zaten.
Nasıl zoru başardımissin derken sanki kapıda dizili benim gibi tipler ne oluyor
Çevrem yok öyle fazla ortam felan
Senin gibi tipleri seviyor buranın kızları genel olarak. Örneğin benim saçlar uzun, it besliyom, gitar çalıyor yalnız takılıyom diye gay sanıyorlar.
Senin gibi ağır abileri daha erkeksi buluyorlar. Gözüne kestirdiğin kızı yanına çağır üstünlük kurarak iletişim kur.
Gel kız buraya, numaranı ver, yemeğe çıkalım haydi çabuk vs. Ricalı minnetli tipler iş yapmaz bu şehirde.
Yok be kral ayağımıza cagirsak egolu derler ama çevrem yok nasıl bulabilirim kizi
Lan diyoz işte. Ben bile Forum'a gezmeye gittiğim de, D&R da 4 kızla kitap muhabbeti yapıyom 3 ünden numara alıyom.
Miskinliği bırak bakan, bakıştığın kadınların yanına git, heyecanını yen, güzelsin tanımak istiyorum yanlış anlamazsanız diye ver veriştir.
Çıkar be reis takma kafana
Zamanın da güzel her şey iste
çıkar tanı neden cıkmasın
Çıkar inşallah
Bu kafayla hayır
Çıkacak elbet
Cikmaz beni seven
Niye öyle dedin
Çok cocuksuymusum
Bu kötü bir şey değilki benim aradığım bir kriter aslında
Niye öyle diyorsun elbet sever senide birisi