Arkadaslar kaynanam yurt disinda gorumcem de bizle kaliyor. Annesi ile kalmak yorucu oluyormus iş mis yaptirip duruyormus herseye karisiyormus ediyormus. Belli bi yastan sonra cekilmiyor falanmis bu yuzden benimle kaliyor gitmektense bizle kalmayi tercih ediyor. Ya ben yeni evliyim ister ailenle sorunun olsun bu beni ilgilendirmez ki esimin maasini 3kisi yiyoruz ee birikim de olmuyor boylelikle biktim artik
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu işi kocan halletse daha iyi olur
Kocam halledemiyor ailesine karsi kotu hissediyor
Adamcağıza üzüldüm senin gibi bir bela karısı
Yorumlar rezalet neden kovuyorsun gorumceni
Yahu anlatamiyor mutum, kocamla bas basa bir hayat istiyorum sen ister misin 10 sene kardesiyle yasamaak. Kaynanam hayattayken gorumcemin bizde kalmasi ne kadar dogru, maasimiz yetmiyor anliyor musun. İki kisi yemek varken uc kisi yiyiruz birikim yok olmuyor. Aramizdaki kavgalara sahit olup hemen ailesine yetistiriyor asiri cimri surekli bizden yiyor kendisinden yedirmiyor
Basina gelmeden anlayamicaksin sanirim o halde insallah basina gelir :)
Abla manyakmısın niye herkese saldırıyorsun
Yahuuuuuu sorunlu musun saldiran sensin ya acikliyorum gelmis senin gibi bela kaeisi yazan sensin aw sen guzellikle geldinde ben kotu mu geldim
Abla tamamen sen haklısın bedduanı geri alırsan sana hak veririm
Hahahhha hala isin dalgasindasin kizim sen saka misin? Gelip saygsizca yazan kim? Ayrica gelip yaziyorsun bela gibi karisin diyorsun ben benim yasadigimi sende yasa deyince beeduani geri al diyorsun korktun mu dkskwkwks geri almami istiyorsan bana niye boyle yorum yapion aq basina gelmesin istiyon
Abla inşallah kaynananda senle yaşar
Ahhahshahaha yav gorumcem yasiyor zaten :D kaynanam imkansiz suanda ki yasamaz kaynana ne alaka hem ya kaynanami cok seviyorum yasasin no problem cocuguma bakar😂
Teyze git uyu yat
Teyze dedigin anan senin avel gel bak bakim teyze miyim instaya gel kim citir gorelim :) teyze kimmis goruruz
Eşiniz girmeli araya siz bir adınızı iki etmeyin.
Esim girmiyor iste sorun o giremiyor
Esinle konus tatli dille anlat o söylesin ,
Esimle konusuyom ne deyim diyor soylemiyor kirilir ailesi ters duser diye
Kaç yaşındaki
30
Evlenmiyormu
Yok istemiyo
Benim gibi ama ben 30 değilim daha küçüğüm de hiç yengeleri rahatsız etmem ayda en fazla 2 gidiyorum valla hatta yengem bizde kal kaç gün dedi yok dedim sonra kalsamda en fazla 2 gun ordada misafur gibiyim valla asla elimi dolaplarina atmam yerimde otururum yengem bir şey verirse yerin vermezse gidipde ben acım şunu yicek böyle şeylerin asla yok ama işte değerimi biliyorlarmi hayır
Sen 2gun duyorsun benim ki yillarca kalcak
Oha valla bilemedim ne desem önceden ev onları miydi yani babasinin evlimiydi yoksa senin eşin yenimi ev aldi
Onlarin evi vardi, babasi bize de ev aldiydi oturmamiz icin onlarin ev yikildi depremde bizim ki kaldi, yani yine de ailesinin. Ama ailesinin diye yine beraber yasamak sacma
Ama şimdi işler değişti babasının evi kız nereye gidecek pardon sandım senin eşin aldı ya da siz kiradaainiz ama bu zaten kızin evi kızda bekar napsin bence kaynanan size para falanda gönderiyor yurtdışından
Gondermiyor paraa
Kiz ailesinin. Yaninda gidebilir ailesi nerde bu kiz orada olmali biz eger olmazsak bu sehirde bu kiz ailesinin yanina diner
Bizim sayemizde kaliyor. Ayrica biz evliyiz ailesinin evi olsa dahi bizimke yasmaak ne alaka. İyi o zaman ailesinin ebi diye butun kardesler kalalim, o zaman kardesi kalsin biz kiraya gidelim. Kiraya da gitsek gelir bu kiz
Kusura bakmada burada sen haksizsin kız evlenmemiş nereye gitsin kız başına erkrk olsa yine derim belki ayrı kalabilir ama sende mantıklı düşün empati kur başından beri şartını söyleyeydin
Ya ailesinin yanina gitsi diyoz ailesi baksin biz niye bakicaz
Yav basindan beri boyleydi evlendikten sonra bu cikti bu olay. Ailesinin YANİNA GİDEBİLİR AİLESİNİN EVİ VARRRRRRR YURT DİSİNDA KALİYOR AİLESİ AİLESİYLE KALSİN
Senin AİLENİN EVİ VARKEN SİMDİYE KADAR AİLENLE YASARKEN SİRF DEPREM OLDU AİLESİ YURT DİSİNA YERLESTİ DİYE BENİMLE NOYE KALMAK İSTİYOR. Ailesi nereye kiz oraya yani
Banane ya sizin sorunlarinizdan
Ya bir yorum yapiyorsan devamini gwtir
Sen haksizsin kusura bakma kocanin evi değil babasının evi kız seni kovar aksine hayırdır ben olsam kıyameti koparirim babam ev alacak gelin beni kovacak yok canım hani kocan alsaydı amenna birde kız bekar bir sabret belki evelencek yarın birgün zaten o zaman cikacak
Ya anlamiyor musun kovsun babasinin evinde kalsin problem degil biz kiraya cikariz KİRAYA CİKSAM DA KİZ BENİMLE GELİYOR Diyorum kiraya cikayim o ailesinin evinde otursun AMA OTURMUYOR OTURMUYO İSTE ANLAMİYOR MUSUN AİLESİNİN İKİ EVİ VAR BİRİ BİS ONDA DA OTURMUYOR
Bak simdi iki ev var, kiz eve gidip yasamiyor yasamiyor biz gidersek gidiyor gitmezsek yooookk. Evet kovar diyorsun haklisin, peki sizin gelininiz ayri eve cikip, abinle yasicak ama sen yine gidiyorsun BABANİN EVİ OLMADİGİ HALDE O NOLCAK?
Annesi amerikadami
Hayir basia bir ulke ulke olmasi onemli degil yahu biz zaten asosyal ayda bi disari cikar yani. Ulke onemli degil sonucta burada da surekli evde
Madem çok meraklisin ailenden bak memur düzgün biri varsa kıza ayarla evlensin
Neye cok merakliyim?
Kardesim astsubay cevrem memur? :D gidip memurla evlenir
Ya işte sende bir iyilik sevap yap düzgün birini biliyorsan ona sor belki tanışmak ister ama gerçekten sırf göndermek için kıza kötü bildiğin birini postalama düzgün
Yahu kiza ne memurlar talip olmak istedi kiz istemiyorum diyor asla evlenmicem omur boyu bekar kalicam diyor anliyor musjn
Vaybe biz bulamıyoruz kız bulup evlenmiyor cokmu güzel
Ee yorum yap dmskskks napiyom simdi ben? Kiz evlilik dusunmuyor cunku anladin mi
Sana ne zararı var yemeğini suyunu senmi yapıyorsun eğer öyleyse sen bunu güzel bir dille söyle kendi yemeğini kendi yapsın
Ne mi zarari var, esimle kavgamizi gider ailesine soyler, istemedigim insanlari ben izin vermeden evime cagirir, sonucta koyternlerimiz ayri olmasina ragemb benim evime insan davet ediyordu. Ayrica yemek ben yapiyorum topluyorum o birsey toplamaz etmez. Ayricaaaaaa iki kisinin masrafi nerde uc kisi? Bizden cikiyor ya hani. Ayrica kedisi var ben kedi sevmiyorum abi, evimde yemekleri yaliyor kediyi cEkmiyor bile tiksiniyorum. Ayrica dedigim gibiiiiiiiii hep bizden geciniyor parasi oldugu halde
Ayrica sen evlen, kocanin kardesleiyle ayni evde insallah bir omur yasarsin kendine ait ozel alanin olmasinda goreyim seni, bas basa disari cikamama bas basa kalamama , sevisememe vs vs dkkekekw
Bedduan sana gelsin canım sen bu kötü kalple fazla ilerlemezsin ben zaten evlenmeden önce şartımi bellinederim sonradan gidipte milletin evini elinden alıp evin kızını kovacaksam zaten ben bunu başta kabul etmem gitmem sen herşeyi bilerek gitmişsin ve dua et kayinbaban sana ev almış yoksa şimdi evsizdin dahada yazma yetoooo
Yahu anlaman yok mu bende evlenmeden ince sartimi belirledimmmmm bunlar evlendikten sinra olduuuuu
Lann akilsiz seni benim 2evim var ailemden kendime ait yaaaaa anlamiyor musun. 😂 kizi kovmuyorummmm bunu da anla kizin da evi var var var ailesininde iki evi var. Biri bize biri de kaliyor orada da yasamam diyor kizzzzz benimle yasmaak istiyor anliyor musunnnnn yaaaaaa ben kiraya cikicam diyorum bende sizle gelcem diyo lannnn anlaman yok mu. ben evlerinde OTURMUYORUMMMMMM KİRAYA CİKAYİM DİYORUMM YOKKKK YİNE GELCEM DİYO
Sk. ktir ağzıma açma benim geriii banane senin olayından yapışkan dünden beri yapismissin yorum yapıyorum da hala zorla yaz diyo
Dnmsmsmwkwk haksizsin ya buna cevap veremedin ya kudurdun aha gorumcem evinde otursun biz kiraya cikicaz diyorum kiz gelcem diyo snsksksjksks sen de hala ev onun diyon ev ne alaka mk
Banane lan senin hayatından gorumcenden ohbe bekarım keyfime bakıyorum senin gibi olmadığım için şükürler olsun
Farkindaysan surekli farkli seyler vuruyorsun dmskskw ben sana açıklıyorum diyecek birsey bulamayip bu sefer de laf sokuyorsun yazik lan sana :dd
Bekar olene dek tek basina yaslancaksin yazik dkaksksskks sonra evde kalirisn sonra tek basina ölümünü beklersin alan yoksa seni yapcak birsey yok
Hergece hayat kadını gibi s. kilmem sen kendini hep pis hissederken ben temiz temiz takılıyor olucam
Sen mutlu olduğuna eminmisin eminim bekar olmak için canını verirdin
Ahhashsha kizim sen salaq misin annen de hayat kadini gibi skkmis demek ki sen olduguna gore 😂 ayrica esinle yapmaj mükemmel birsye tavsiye ederim. :) ve hayat kadini herkesle yatana denir ben esimle yatiyom ezik Instagram versene sen
Bekar olmak icin canimi vermek? 7aylik evliyim bismillah severek evlendim😂ayrica bekar da olabilirim bosanirim evlilikten bikarsam. Memurum kendi ayaklarimin uzerinde dururum sen anneye mu bagimlisin xkskekw
Hahahah bekarligin sultanlık olduğunu iyi biliyorsun ama işte sen mutlu rolune takıl
O kadar kiskancsin ki kuduruyorsu ln
İnsta vereyim gel bak nasil mutluyum :)
Yaz ben bakarım
Dm gel gizligi ac ordan yazicam Instagram adresimi, ayrica sen de ekle bakmak yetersiz :D tipini kiligini girelim
Sen bana niye bu kadar taktın yeter bırak yakamı kocan yetmedi banamı sardın
Sana sarmadim :D senin turkce bozuklugun gicigima gitti. Ben sana diyorum ki kiraya cikicam sen diyorsun ki ailesinin evi dagdan geldin bagdakini kovuyon diyon abi ne alaka dkskskwkwkw kiraya cikicagim evler de Mİ GORUMCEMİN EVİ ZKSMSMSKSKSK
ya ne uzattın ya
A. yav yeter 🤨
İnşallah ömür boyu sizinle kalır oh olsun
Ahahhsa kalamaz bosarim diyorum dkswkkwwk niye boyle beddua kiskanc fesat. İnsallah sende evlenir de anneci bir erkekle annesiyle ayni evde zulumler icjnde yasarsin. Bana bu iki gundur cektirdigin sinirler yuzunden insallah daha beterini yasarsin. İnsan basina gelmeden karsindaki insanin ne yasadigini anlamazmis insallah snein de basina gelirde beni anlarsin
Bedduaya bak ağa ya sana gelsin hepsi ben kızlardan hoşlanıyorum ayrıca erkekler değil güzelim
Japon yapıştırıcısı falanmısın
Misin ayri aw avelo
Kocan sana nasıl katlanıyor Allah sabır versin
Hahaha koca ne alaka, katlanmak derken senin yorumlara da canım diyor :D bunu soyleyim basta
Herşeyi düzgün Türkçe öğretiyor
Kocam sana salaq bu kiz diyor dkskkskwk
Kocandamı okuyor ne cins insanlarsınız