Aşk İlişkileri Bunu içersem ne olur sizce? Tadına bakmalı mıyım bu nee? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana almış aşkom djdh ama çok garip görünüyor içmiycem galiba Güncellemeler+1 yıl Heyy Bunu içersem ne olur sizce? Tadına bakmalı mıyım bu nee? Cevapla Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Fesleğen tohumlu yaban mersinli içecek denedim kötü kötü 😭 2 13 Yorumla Soran +1 yıl Kötü müü Yorumla Soran +1 yıl İçmiycem o zaman korktum zaten balık yumurtası gibi şeyler var içinde shdh Yorumla StoneeCold +1 yıl Ne balık yumurtası kız tohum onlar ama öyle akışkan bir içecek değil jöle gibi Yorumla Asya_2275 +1 yıl ama ben bi video izledim bu içeceğe benziyordu kız içinde balık yumurtası var diyordu.. Yorumla Soran +1 yıl Iyy Yorumla Asya_2275 +1 yıl boş ver bence tadına bak belki seversin sdjdjsj Yorumla Soran +1 yıl Kurbağa yumurtasını mı 😅😁 Yorumla Asya_2275 +1 yıl olsun belki güzeldir TwT Yorumla StoneeCold +1 yıl Havyarı kim bulmuş kullansınlar Yorumla Soran +1 yıl Olabilir aslında 😅 Yorumla StoneeCold +1 yıl Mangolu ve çarkıfelekli olanları bir tık daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla StoneeCold +1 yıl Rica ederim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. bu içecek ve bunun içinde kurbağa yumurtası mi ne var diye biliyorum. bir kız videoda öyle diyordu ve o içeceğe benziyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neee 🫣😁 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bunun tadı kötü , paranı çöpe atmışsın bayan 0 0 Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne o 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki işte shdbs Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. içme 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Hakan28Giresun +1 yıl kötü Yorumla Soran +1 yıl Hm teşekkür ederim Yorumla Hakan28Giresun +1 yıl hm rica Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fesleğen tohumlu yaban mersinli içecek denedim kötü kötü 😭
Kötü müü
İçmiycem o zaman korktum zaten balık yumurtası gibi şeyler var içinde shdh
Ne balık yumurtası kız tohum onlar ama öyle akışkan bir içecek değil jöle gibi
ama ben bi video izledim bu içeceğe benziyordu kız içinde balık yumurtası var diyordu..
Iyy
boş ver bence tadına bak belki seversin sdjdjsj
Kurbağa yumurtasını mı 😅😁
olsun belki güzeldir TwT
Havyarı kim bulmuş kullansınlar
Olabilir aslında 😅
Mangolu ve çarkıfelekli olanları bir tık daha iyi
Teşekkürler
Rica ederim
bu içecek ve bunun içinde kurbağa yumurtası mi ne var diye biliyorum. bir kız videoda öyle diyordu ve o içeceğe benziyor
Neee 🫣😁
Bunun tadı kötü , paranı çöpe atmışsın bayan
Ne o
Bilmiyorum ki işte shdbs
içme
Niye
kötü
Hm teşekkür ederim
hm rica
güzel değil bunlar