Aşk İlişkileri Şu an uzun soluklu ilişkiye mi ihtiyacınız var, kısa süreli ilişkilere mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Uzun süreli Kısa süreli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru Şu an uzun soluklu ilişkiye mi ihtiyacınız var, kısa süreli ilişkilere mi? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim artık evlenmeyi düşünmem lazım gibi. :D 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Kısa Süreli daha iyi ya 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Uzun ilişki yaşamak isteyen bir insanım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kısa süreli kafa dağıtmalık uzun ilişki yaşayacak ve evlenecek düzgün insan kalmadı ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten kalmadı ama kısa süreli ilişkilerden de gına geldi herkesin 5 6 tane flörtü var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E napalım yapacak bir şey yok illa 5 6 flörte de gerek yok. Ben şu saatten sonra birine güvenip evlilik falan yapamam bundan sonra böyle Yorumla Soran +1 yıl Evlenme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenmiycem zaten Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olacaksa uzun ilişki olsun 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kısa süreli olsun 1 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Uzun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim artık evlenmeyi düşünmem lazım gibi. :D
Herhangi bir ilişki ihtiyacım yok.
Kısa Süreli daha iyi ya
Uzun ilişki yaşamak isteyen bir insanım.
İhtiyacım yok valla 😂
Uğraşamam 😂
İkisinde ihtiyacım yook
kısa süreli kafa dağıtmalık uzun ilişki yaşayacak ve evlenecek düzgün insan kalmadı ki
Gerçekten kalmadı ama kısa süreli ilişkilerden de gına geldi herkesin 5 6 tane flörtü var
E napalım yapacak bir şey yok illa 5 6 flörte de gerek yok. Ben şu saatten sonra birine güvenip evlilik falan yapamam bundan sonra böyle
Evlenme
Evlenmiycem zaten
Olacaksa uzun ilişki olsun
Uzun
Kısa süreli olsun
Yalnız kalmaya ihtiyacım var
Uzun
Kısa süreli takılmalık
Senin
Duruma kişiye göre değişir
Uzun soluklu