Flörtünüz size değer vermesine rağmen size güvenmediğini hissettiriyorsa ne yapardınız? Ben direkt uzaklaşır mesafemi korurdum :)))

Flörtünüz size değer vermesine rağmen size güvenmediğini hissettiriyorsa ne yapardınız? Ben direkt uzaklaşır mesafemi korurdum :)))

Telefonumu karıştıran biri olmuştu.. hiç sosyal medya dahi kullanmayan.. rehberinde foto galerisinde mesajlarinda hiçbir absürtluk bulunmayan bana bunu yaptıysa.. praranoyak olmalıydı.. ama çok pişmanım ki orada o an bitirmediğime..
Direkt karıştırmak güvenmemek anlamına gelir karşı güveniyor ya da güvenmiyor demiyorum ama o hissi veriyor kişi örnek veriyorum iş yerini söylememesi gibi
🙄.
Ne oldu 🤔
Bana değer veriyor ama güvenmiyorsa henüz tanıma aşamasında olduğunu için çok üstüne düşmem. Ama bir ilişkide bu yaşanıyorsa bir sorun var denektir.
Flörtüm değer veriyorsa güveniyordur da.. güven ve değer ayrılmaz parça bir insan değer veriyorsa zaten aynı zaman da güveniyordur da. ben güvenmediğim insana değer de vermezdim.
Cevap
2Cevap
Güven en büyük problem ve biter..
Güvenmiyorsa ilişkiye devam etmeyebilir.
Neden güvenmiyor anlamaya çalışırdım, konuşup bundan rahatsız olduğumu ifade edip nedenlerini öğrenirdim.
Sordun bir güvensizliğim yok dedi o zaman ne yapardın?
Açık iletişim kuruyor ve bir soru soruyorsam aldığım cevabı doğru kabul ederim. Eğer rahatsız olduğum tavırları varsa bunları da söyleyip bu davranış bana böyle hissettiriyor diye söylerim ve nedenini öğrenirim.
İlginç kişilik olarak açık ve net olmayı seviyor yorum yapmak yerine direkt kişiyle iletişim kurmayı tercih ediyorsun. Genelde beni anlasın mantığında yaklaşılıyor.
Yorumlar ve ön yargılar ile sağlıklı bir ilişkinin süreceğine inanmıyorum.
Kesinlikle ne kadar açık ve dürüst olunursa o kadar sağlıklı bir ilişki olur. İletişim gerçekten önemli diğer bir unsur da tarafların birbirlerine özel zaman ve alan bırakması o da çok önemli
Flörtlük bir durum kalmaz.. Uğraşamam ve naz da çekemem..
Flört etmeyi bırakırım. Ki oldu böyle bisey ya.
Bende de oldu
Tedirginlik iyi bisey degil. Oyle iliskide olmaz bence. Bende ayni davranirdim heralde. Guvenmedigimi herrr turlu belli ederdim.
Bu devirde güvenmemek gayet normal bir durum.
Hiç uğraşamam selametle
Olmaz o iliskiden biter
uzaklaşırım
Flört etmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?