Aşk İlişkileri Sevgilimin biscolata yemesini yasakladim haksız mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çikolata yerken aklına o reklamdakiler gelmesin diye yasak koydum? Haklısın Haksız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilimin biscolata yemesini yasakladim haksız mıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl “Tell me what can i do”diye başlayan Carlos Martin’den ne istedin? Nazar etme çalış senin de olur asjsjs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl biscolata reklamları artık tv de yok zaten boşuna zahmet etmişsin 0 0 Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Tamam çok komiksin 🤣🤣🤣 falan aynen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik olsun diye yapmadım sevdiğimizi sahipkeniyoris Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Aynen karşim aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
“Tell me what can i do”diye başlayan Carlos Martin’den ne istedin? Nazar etme çalış senin de olur asjsjs
biscolata reklamları artık tv de yok zaten boşuna zahmet etmişsin
Tamam çok komiksin 🤣🤣🤣 falan aynen
Komik olsun diye yapmadım sevdiğimizi sahipkeniyoris
Aynen karşim aynen