Güncellemeler
+1 yıl
Nba de basketbol takımının bir asistan koçu hayatını kaybetmiş bir de yaşı da genç haberi gördüğüm an tüylerim diken diken oldu bilmiyorum öl*mü isteyerek haksızlık yaptığımı düşünüyorum kendime
Güncellemeler
+1 yıl
Eğer istemeden kırdığım olduysa lütfen kusura bakmayın bu olay benim hayata bakış açımı değiştirdi cidden kendimden utanıyorum öl*mü istediğim için ne olursa olsun savaşmaya devam edin , gelip geçici dünyada kimseyi kırmayın
Güncellemeler
+1 yıl
Bu Allah beni yaşatıp acı çektirmeye meraklı herhalde. Hosuna gidiyor demek ki bazı kullarına torpil geçiyor benim gibileri de unutmuş herhalde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
HasbinAllah nimel vekil , duan kabul olmuyorsa , sartlarina uygun degildir. Ama dikkat et , Allah sabirlidir. Canini almak yerine seni el ayaktan keser baskalarina muhtac olursun..
Cocuklar havaya atilinca napar? Guler demi , cunku babasinin onun tutacagindan o kadar emin. Bazende kader oluyor imtihan geregi bizi hava atiyor , bizde kainatin elinde tutan Allahin , bizi tutacagindan emin olsak. Her belada ve musibette sadece guleriz🩷.
Ben yoruldum artık ne para ne pul bir şey istemiyorum yani günah diye bekliyorum diye de benimde dayanma noktam var o yapmasa bile ben yapacağım zaten eninde sonunda
Tooo ben nediyorum sen nediyosun , ben sana bir ornek yazdim ona ragmen halen bukadar isyankarsan. Ozaman herkes olsun ya , derdi tasasi olan herkes olmeyi istesin. Bir dertli sensin cunku mala mine. Hakinda hayirlisi bacim nediyim..
Ben çok sabrettim ilk şeyde gelipte yapmıyorum bunu kaç kere burnumdan geldi yaşadığım hayat mesela sen dua ediyorsun para istiyorsun, güzellik istiyorsun bu da öyle bir şey aslında isyanla alakası yok
Ya bi boş konuşma bu s... Aga buraya bunları yazmak için gelmeyin moderatör yok mu banlasin seni ve senin gibileri
Sana ne ya rica ediyorum dua edin diye illa zorla et demiyorum gelipte triplere girmen komedi
Niye böyle isyankar durumdasın. Anlatmak ister misin
Hayat şartları maalesef akademik kariyer olarak çöpüm psikolojim bitik
Ne üzerine kariyer yaptın
Daha okuyorum şu an
Ne okuyorsun bakalım
Sağlık bölümü
Sağlık yönetimi falan mı
Hayır laboratuvar
Önlisans mi
ayyy kıyamam ya. valla gizli üye bende öyle evliya biri miyim diye düşündüm de:D hayırlısı ya
Ben de hep öyle dua ettim ama Allah her şeyi bir hikmet ile yapar. Umarım düzelir hayatın. Sanırım bir sağlık sorunun var.
Psikolojim çöp, akademik kariyerim çöp sağlığım çöp genç yaşımda bıktım artik
İnan bana sandığından çok daha fazla anlıyorum seni ben de bu genç yaşta öyle sağlık sorunları ve psikolojik sorunlar yaşadım ki bir ben bilirim bir Allah bilir. Boş burun sendromu diye araştırırsan bulursun bunu yaşayanların geneli ölmek istiyor. Umarım güzel bir şekilde işlerin rayına girer. Çünkü biz peygamber degiliz dua ettik diye hemen ölecegimizin garantisi yok. İntihar zaten adam öldürmekten bile daha büyük bir günah. Yani yaşamaya çalışmalısın ama sadece yaşamak değil zevk alarak yasamalısın. Günahlardan uzak dur ve dine yönel. Özellikle mastürbasyon denen illetten kesinlikle uzak dur. Başıma ne geldiyse hep masturbasyondan geldi. Hem manen hem fiziken insana aşırı zarar veren bir şey.
Dine yöneliyorum yine aynı Tanrı nin garezi var bana herhalde bitmiyor ne sınavı ne şeyi. İlk kez günah işlemiş olurum en azından bu çileyi bu acıyı çekmem psikolojik olarak
Tanrı dediğine göre müslüman değilsin sanırım
Tanrı ya inanıyorum dinlerine göre yaşıyorum bilmiyorum ya hiç bir şey hissetmiyorum artık Tanrı ya da kırgınım bir duamı kabul etmedi sanki çok şey istemişim gibi. Bir canım var sadece
Dinlerine göre derken. Yani eğer muslumansan Allah'a inanıyorsun. Ve tek din İslam. Yani daha önce hak din yahudilikti. Sonra o din tahrip edilince Hristiyanlık geldi. Sonra o da bozuldu ve İslam getirildi. Yani şu anda hak din İslam. Sen tam olarak hangi dine inanıyorsun.
Bilmiyorum hiç bir şey bilmiyorum neye inandığımı da bilmiyorum müslüman mıyım kâfir miyim , önceden olsa Müslümanım derdim şimdi tüm konuda inancım azaldı. Allah var onu biliyorum bu kadar acıyı verdiğine göre
Lütfen böyle şeyler düşünmemeye çalış. Namaza başla. Sen elbette müslümansın. Fakat kimi insanların imtihanı kimilerine göre daha zor olur. Umarım iyi olursun.
Bilmiyorum ne yapacağımı yönümü kaybettim artık benim yaşımda çoğu kişi nasıl mutlu ben 5 senedir bu duygudan mahrumum
Hayır yönünü kaybetmedin. Sağlığın yerinde imanlisin. Önemli olan da bu. Bu vakitten tezi yok namaza başla. Dualarında da ölmeyi isteme. Daha güzel şeyler iste. Psikolojik şeyler gelip geçer. Gün gelir atanirsin ekmeğini eline alırsın. Bir Goncagül gibi açarsın. Daha önemlisi iman ve fiziksel sağlığına bir şey olmasın.
Yine denerim ama yine bir şey değişmeyecek adım gibi eminim sevmiyor ki Allah beni. Yine de teşekkür ederim tavsiyeleriniz için umarım gönlünüzce olur her şey
Rica ederim. Umarım :)
Tövbe yarabbi tövbeee küreğin sapıyla bitane vurdum mu düzelirsin o nasıl dua öyle tövbee
Para , aşk veya kariyer istemek normalse dua ederken bu da normal bence ne var sanki kul hakkına mı giriyorum
Saçma sapan dua etmişsin öyle dua mı olur düzgünce sabır hidayet istesene
Hayat sevincim kalmadıysa gidipte para tarzı şeyler isteyecek halim yok hidayet sabır istedim psikolojim pert oldu
Ne olmuş olabilir ki bu kadar isyan ediyosun şükretmeyi becersek zaten dert tasa kalmayacak
Akademik kariyer olsun insan ilişkileri olsun sürekli hayal kırıklığı hadi geçtim şükrettigim zamanlarda oldu ama daha kötü oldum
Bence ne olursa olsun ümidini kesme dilersen anlatmak istersen dinlerim belki bi faydam dokunur
Çok şükür
Ben bilmiyorum çok kötü hissediyorum öyle bir şey istediğim için dönüm noktam oldu bu olay cidden
Silkelenmen güzel olmuş
Sen ve senin gibiler belki başkalarının ihtiyacını karşılamak için yaratılmışsinizdir.
Rica etsem sende benim için eder misin iyi bir şekilde
Ederim herkese dua ediyorum zaten ama Allah bir benim ettiğim duayı kabul etmiyor
Ne Dertlerin var böyle konuşuyorsun
Her konuda çöpüm maalesef
Anlatırsan Belki yardımcı olabilirim
Kariyer konusunda çöp gibiyim ailemi hayal kırıklığına uğratıyorum iğrenç bir evladım
Öyle düşünme Sabırlı ol biraz ümitsiz olma sana bir terapi yapalım
Çok ümitli oldum zamanında ama yine aynı döngü devam etti
Merak etme kırılır kaderin çarkı da bir gün
Bana ne artık Allah in keyfini bekleyeceğim diye enayi gibi acı çekmeye devam etmen şahsen madem o yapamıyor ben yaparım
Senin ciddi bir tarafı görmen gerekiyor
Tabi kalıcı olarak görsem efsane olur zaten cehenneme gidecegimin bilincindeyim
Sen kafayı sıyırmışsın iyice
Genç yaşta taşıyamadigi yükleri taşıyınca insan maalesef psikolojisi pert oluyor benim yapabilecek bir şeyim yok
Gizli desin
100 TL ile dua edilir
ederiz
Ask niye istemiyon