Hiç sevgili falan olmadık ben ona aşıktım nişanlı olduğu dönem ona aşık olduğumu söyledim sonra evlendi. İçinde hiç mi duygu yok bunun?

Hiç sevgili falan olmadık ben ona aşıktım nişanlı olduğu dönem ona aşık olduğumu söyledim sonra evlendi. İçinde hiç mi duygu yok bunun?

Nişanlı olduğu dönem ona ilanı aşk ediyorsun. Nasıl karşılık vermesini bekliyordun ki? Nişanlısını bırakıp sana gelmesini mi? Hayatında bir kadın varken senin ona asılmanı izin vermesi mi? Başka insanlara empati duymayıp, kendine empati duyulmasını bekliyorsun. Bir şey hissediyorsan tek başına, içinde yaşa. Başka çiftlerin arasına girme mesela. Asıl duygusuzca davranan sensin. Sürekli ben, benim istediklerim diyerek her istediğini yapamazsın.
Sen ne kadar hisli olursan ol ya da içimden neler hissedersen hisset bunları ifade etme şekline bağlı olarak onun sana karşı hissedeceği durum değişmez ya da sen duygusal şeyler söyledin diye O da seni isteyecek diye bir şey yok. Zaaflarını göstermediğin zaman daha istenen bir insan olabilirsin ama ona rağmen istenmiyorsan yapacak bir şey yoktur
Cevap
8Cevap
Adam seni istemiyor iyice üstüne gidiyorsun daha itici geldiğinin farkında mısın
İstemiyor ama onu unutmamıda istemiyor.
Seçil insan ol evlilerden uzak dur
Evlenilebiliyorsa boşanıladabilinir
Senin için boşanmanın değmeyeceğinin farkında ki boşanmıyor
İyiki söyledin Einstein
İyi işte bir daha nişanlı/evli insanlara bulaşmazsın.
Evli adama neden yazıyosun yazık Allah sizin gibi kadınlardan korusun hemcinslerimi
Duygu yerine biraz fikrini çalıştırsaydın bu mesajı yayınlamıyor olacak belkide mutlu olacaktın biliyomusun?
Yok anam yine olmazdım
Bak bu resimdeki senmisin bilmiyorum. Bu resimdeki sensen saçını siyaha boyat Dalgalı olsun, Özel bi günde yap bunu... Siyah bi elbise giy Tek tip, Siyah kısa bi bot ama altına deseni abartılı olmayan ve parlak olmayan mat ince siyah ince çorap giy. Makyajı abartma. Yanına git... Ama kendini ağırdan al. . Bak nolcak
Bir kere bile yüzyüze görüşmedik nerde olduğunu bile bilmiyorum
O zaman ayrı.. boş ver o zaman. Yalnız resimdeki cidden sensen dediğim kombin uyumlu. Bak ben kombinist biri değilum ama tipe göre cidden hemen kombin yaratabiliyorum. Sevgilin için boş ver... Bu arada ince çorap her zaman dikkat çekicidir unutna. Nerde ne zaman kombin yapcağına bağlı.
O sana layık biri değil sil gitsin
Gurur falan da kalmamış insanlarda.
Çocuğa vermeyince tribe girmiş
Yani
Evli diyin yaziyon
kanka üzülme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?