En fazla kaç ay sevgilisiz kaldınız?

Hayatınızda birinin olmasını istediğiniz halde, kaç ay sevgilisiz kaldınız? İsteyerek, sevgilisiz kalmayı kastedmiyorum. Yalnızlığı tercih etmenizi demiyorum. Sevgilim olsun artık. Dediğinizden itibaren. Kaç gün sevgilisiz kaldınız. Bence kızlar şanslı. Bir kız istese. Her dakka sevgili onlar için hazır. Kızın biri, yalnızlıktan sıkıldım, sevgilim olsun artık. Dese bi ton erkek bulur. Bence sevgilisi olmayan kadınlar. İstemediği için, ya da eline gelen fırsatları, değerlendirmedikleri için yalnızlar. Bir kız buraya yazsın, kim benle çıkar diye, eminim 10 kişi cevab verir. Bir kız, sohbet edecek bir erkek yok mu, yazsın, bi ton sohbet edecek erkek bulur. İnanmıyorum gerçi böyle yazan kızlara. Onların hesabına illahaki mesaj atan abazalar olmuştur. Ben bi tane feke kadın hesabı açsam bi sürü erkek yazar. Kızlar çok şanslı. Allahın tipsizi bile kocasını aldatmış, boşamış, kızın gözler kör, tipsiz, ağzı yamuk, kocası ağliyor, ayrılmayalım, diyor. Bu tipsize. Kadında ben seni aldattım. Dört çocuk senden değil diyor. Allah'ım ne günlere kaldık. Sosyal medya kapansa keşke. Kızların havası sönse

1-3 ay arası
1 aydan kısa, herzaman sevgilim vardır
3-6 ay
6 aydan fazla 1 yıl arası
Doğduğumdan beri sevgilim yok. Öksüzüm 😄
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
En fazla kaç ay sevgilisiz kaldınız?