Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eğer gerçekten sürekli anlatıyorsa evet, olur.
Bir yere kadar derdine derman olmaya çalışırım ama hala dertleri devam ediyor ve anlatıyorsa.. Kusura bakmasın.
Ben neden dertlerimi kimseye anlatmıyorum? Anlatsam bile karşı tarafın karşılık verebileceği bir dert olmalı. Çözüm bulamayacağım dertler anlatıyor, sonra bir şey yapmayınca biz suçlu oluyoruz. 😂
Her dert anlatılmaz.
Bir olur iki olur ama her gün çekilmez. İnsan sevdiğinin yanında huzur bulmak ister, sürekli dert dert modu düşürür bayar yani.
Burada 2 şey önemli. Sadece dert anlatıyor başka sohbet konu konuşma yoksa kötü bir şey. Bir de hep mi böyle dönemsel mi o da var. Eğer hep böyleyse yine kötü bir şey.
Sürekli dert anlatan insanla ömrüm tükenir. Hep olumsuza odaklanmış insan istemem hayatımda.
Cevap
10Cevap
Bana anlatmayacak da kime anlatacak. Derdine tasasına ortak olmaya çalışırım
Olur ama bir yerden sonra sıkar
Evet olur.. ben sevgilimin derdine ortak olurum zaten onun derdi benim derdimdir.
Bence onu tatlı bir dinle uyarmalısın kırmadan gücendirmeden seni ne olarak görüyor acaba terapist falan mı her buluşmada derdin tasasını anlatıyorsa o zaman profesyonel yardıma ihtiyacı var demektir bir psikoloğa götür onu orada da anlatsın dertlerini deşarj olsun senin yanına gelince de sürekli dert anlatmasın
Çenesiz kadın çekilmez hep ben konuşayım o dinlesin diyen dili boyu kadar kadın enerji tüketir. Hele bir de mız mız konuşuyorsa evlerden ırak 😀
seni kendie yakin görüyor onu uyar rahatsızsan eger
Sürekli dert anlatmak insanı bir yerden sonra sıkar
Olmaz can sıkar kabak tadı vermeye başlar bir müddet sonra
Olmaz bir süre sonra ajitasyon yapar gibi gelir abarttığını düşünürsün sıkar seni de
Derdine derman olmak gerekir
Surekli dert anlatan insanlardan nefret ediyorum
Hiç ara vermeden yapıyorsa sıkıntı vardır
Beni dinlemeyecekse anlatmasın
Olmaz ya güzelce söyle yasa ayrıl
Olmaz. Senin de modunu düşürür
Olmaz başkaları varken sabahlancak degilmi
Olmaz. Can sıkar ya
sıkar bir süre sonra
olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?