Sizce hangimizin yaptığı doğru?

Benim bi kız arkadaşım var, kendisi kapalı ben açık. Böyle kendisinden hoşlanan bir erkek oldu mu şans veriyor. Kendisi hoşlantı duymasa bile. Sonra o erkek ona çiçekler çikolatalar alıyor falan ama sevgili değiller. Daha sonra işte ne oluyor bilmiyorum olumsuz şekilde ayrılıyor ondan. Daha sonra başka bi erkekle tanışıyor ailesi ile bile tanışıyor sonra daha iyisini bulunca onu da bırakıyor. Böyle sürekli merdiven basamakları çıkar gibi. Yine de kötü diyemem çünkü erkekler bildiğin kızdan hoşlanıyor. Aşırı saf, kibar duruşundan sanırım.

Beni ise hep takıntılı insanlar buluyor ve ben bu zamana kadar kimsenin teklifini kabul etmedim. Çünkü sezgilerime kalbimin sesine güveniyorum birine baktığım an bunla biz olur muyuz olmaz mıyız anlıyorum hissediyorum ve o şekil karşılık veriyorum. Eğer bende hoşlantı yoksa asla karşılık vermiyorum. En fazla tanışma aşaması oluyo bende. Ne buluşma , ne sevgili dönemim olmadı hiç.

Arkadaşımın yaşı 26, benim 19.

Belki yaşından dolayı böyle rahat takılıyor ama bende gerçekten bazen çok yoruluyorum ve özeniyorum karşıma doğru düzgün erkek çıkmamasından. Nasıl desem benim karşıma çıkan erkekleri kabul etsem yarın bi gün show tvde haberimi görürsünüz. Baskıcı tipler ağır abiler

Sizce hangimizin yaptığı doğru?