Hoşlandığım erkeğe gelince selam veremiyorum, bunu aşmanın bir yolu var mı?

Bugün gördüm, göz göze geldik ama bir selam diyemedim. Bilmiyorum başkalarına gelince gülümseyip selam vermekte hiç zorlanmıyorum ama ona gelince kilitleniyor gibiyim. Sadece gözlerine bakasım geliyor 😅 Utanmıyorum da, gidip konuştuğum oldu ama hayatında biri olduğunu duydum, bir de o gelip benimle konuşmadı pek, o yüzden eskisi gibi sohbet amaçlı gidip konuşmuyorum, sadece gerektiğinde konuşuyorum. Şimdi ayrılmış olabilirler ama tam bilemeyeceğim için akışına bıraktım sadece her şeyi..

Ama şimdi onun etrafındakilere selam verip gülümseyip ona gulumseyemeyince ve bir şey diyemeyince o da bana küs herhalde diye düşünecek. Sadece bakışlarımdan bir şey anlayamaz yani sonuçta. Gözler kalbin aynasıdır ama... 😶‍🌫️

O da bana selam vermiyor hiç. Çok nadirdir yani bir günaydın ya da iyi akşamlar diyişi. Ben dersem cevap verir onun dışında ben karşısındayım mesela göz göze geliyoruz bir günaydın diyeceğine gözlerini yere çeviriyor. O bana selam vermeyince ben de veremiyorum belki de. Bazen de uzaktan geliyorum, başka yere bakarken bana uzun uzun baktığını yakalıyorum, ben farkedince yere bakıyor ya da önüne dönüyor. Mesela orada selam verebilirim ama veremiyorum 😒

Bunu nasıl aşabilirim?

Veya ne yapmalıyım başka?

Ya da yapmamalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar yaşla ne ilgisi var ya? sizin kalbiniz kurumuş paslanmış ve küf tutmuş olabilir ama ben hala sevebiliyorum. fazla sevgilim de olmadı o yüzden nasıl davranacağımi pek bilmiyorum. öğrenmek isteyemez mi bir insan?
Hoşlandığım erkeğe gelince selam veremiyorum, bunu aşmanın bir yolu var mı?