Aşk İlişkileri Uf ya matematik yapabilen biri olunca aşık oluyorum 😁 napicam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sorularım da var biri baksa ya yardım edebilecek olan var mı Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler herkese Uf ya matematik yapabilen biri olunca aşık oluyorum 😁 napicam? Cevapla Matematik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. Soruları atabilirsin bana, aşık olmayacaksan çözeyim adfsd 😁 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok olmam soru dikkat çeksin diye yaptım shdhx 😅🫢 Yorumla
DümendenSportmen Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Abazaların hepsi Cahit Arf olacak şimdi aghshjdhwde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aksjdjfds Yo bana aşık olamayacaksan çözerim diyen bile var 😅😁 Yorumla
X_FlawlessVictory_X Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl aşık olmandan bağımsız matematik soruları varsa çözebilirim. matematiği çok seviyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Yapamadığım olursa atabilirim o zaman ☺️🙏 Yorumla X_FlawlessVictory_X +1 yıl olur tabi atabilirsin :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 2x2=5 Matematiğim bu kadar yeterli mi senin için 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahah teşekkür ederim Yorumla
DrDrakeromary Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Matematiğim iyi ama bu yaştan sonra soru çözmekle uğraşamm 1 0 Yorumla
MuRaT300 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Sende işini gösterene kadar millete tatlı dil yaparsın sonra resti çekersin aferin kiz 1 6 Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Dayı bundan sonra seni idolüm ilan ediyorum haberin ola Yorumla MuRaT300 +1 yıl @DümendenSportmen eyvallah🙏😅 Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Adamsın sakallarına kurban Yorumla Soran +1 yıl Açıkçası sorum dikkat çeksin diye yaptım shdhx 😅🫢 Yorumla Soran +1 yıl Kimseye rest çekmiycem ya o kadar kötü değilim sjdh Yorumla MuRaT300 +1 yıl Hiii tamam Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yardım ederim ama aşık olma lütfen 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Wjsjds Yorumla Soran +1 yıl Olmam Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Emin miyiz? Dm at Yorumla Soran +1 yıl Matematik yapabiliyor musun shsh Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Dm atarsan söylerim Yorumla Soran +1 yıl Yok ben başkasını buldum ejhdd Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama yine de Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Keyfin bilir kötü niyetim yok asla Yorumla Soran +1 yıl Tamam ☺️🙏 Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Umarım iyi olur senin açından:) Yorumla Soran +1 yıl Neden iyi olmasın ki Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Kısmet... Yorumla Soran +1 yıl Hm Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Allah yardımcın olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Olacak mısın aşık sjdjdj 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Sen çözebilecek misin ki sdjjd Yorumla whitewe4 +1 yıl Sence Yorumla Soran +1 yıl Evet bence Yorumla whitewe4 +1 yıl Mühendisim dndjdjd Yorumla Soran +1 yıl Yaa 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla whitewe4 +1 yıl Evetttt Yorumla Soran +1 yıl Ama şey 🙄 açıkçası sorum dikkat çeksin diye öyle yazdım sjdn özür dilerim Yorumla whitewe4 +1 yıl Yaz bakıyım Yorumla Soran +1 yıl Yok yazmıycam hshsd yapamazsam atabilirim ama teşekkürler ☺️🙏 Yorumla Soran +1 yıl Başka birini buldum da sjbx Yorumla whitewe4 +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama 🥰🙏 aşksız çözdürmek istedim shxb Yorumla whitewe4 +1 yıl Peki dndjdjjd Yorumla
nevflll Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ah asla tekrardan matematik görmek istemiyorum 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla biz ülkede yaşıyarak baya bilgiliyiz hayat matematiğimiz çok bilgili :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sor bakalim 1 13 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yuksek muhendisim matematigin icinden gectik zamaninda Yorumla Soran +1 yıl Yia teşekkür ederim yapamadığım olursa atabilirim o zaman ☺️🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapsanda at 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapip yapmamaktan bagimsiz olarak mesaj at yani😂 Yorumla Soran +1 yıl 😅😬 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey itiraf etcem sorum dikkat çeksin diye öyle yazdım özür dilerim 😅🫣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E tamam ama bu bana yazmamak icin bi bahane degil😂 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ama sjdh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse 🙄😏😏 Yorumla Soran +1 yıl Neyse boşverelim 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaybettin beni😂😏 Yorumla Soran +1 yıl Ahah 😅 maalesef sevgilim var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Soruları atabilirsin bana, aşık olmayacaksan çözeyim adfsd 😁
Yok olmam soru dikkat çeksin diye yaptım shdhx 😅🫢
Abazaların hepsi Cahit Arf olacak şimdi aghshjdhwde
Aksjdjfds Yo bana aşık olamayacaksan çözerim diyen bile var 😅😁
aşık olmandan bağımsız matematik soruları varsa çözebilirim. matematiği çok seviyorum
Teşekkür ederim
Yapamadığım olursa atabilirim o zaman ☺️🙏
olur tabi atabilirsin :)
2x2=5 Matematiğim bu kadar yeterli mi senin için
Ahah teşekkür ederim
Matematiğim iyi ama bu yaştan sonra soru çözmekle uğraşamm
Sende işini gösterene kadar millete tatlı dil yaparsın sonra resti çekersin aferin kiz
Dayı bundan sonra seni idolüm ilan ediyorum haberin ola
@DümendenSportmen eyvallah🙏😅
Adamsın sakallarına kurban
Açıkçası sorum dikkat çeksin diye yaptım shdhx 😅🫢
Kimseye rest çekmiycem ya o kadar kötü değilim sjdh
Hiii tamam
Yardım ederim ama aşık olma lütfen
Wjsjds
Olmam
Emin miyiz? Dm at
Matematik yapabiliyor musun shsh
Dm atarsan söylerim