Güncellemeler
+1 yıl
O zaten benim yazmamı bekliyor, abi zaten engellemiştim ben onu 3 gün önce felan açtım engeli oda beni engellemişti ama geri kaldırmıştı.

Sizce özlüyormudur yalnız gururundan yazamayan bir erkek tipi. Bu yüzden asla yazmaz bana.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
özlüyor ama seni değil
Anlamadım?
telefonunu da zeki birisine ver
Abi ne alaka ben değil
Çocuğun hayatında ben vardım beni çok seviyordu, sonra olmadı. Beğendiği videoları buldum Kasım aralık ayı videoları bunlar.
Hayır inanma
Neden abi ya
Senle alakalı olduğun bile bilmiyorsun belki başkasını özlüyor beğeniyor belki benim gibi kimse olmamasına rağmen beğeniyor
Beni çok seviyordu sonra aramız bir anda bozuldu beğendiği videoları buldum bende
Dediğim gibi istediği kadar sevsin her şey sevgi değil demekki istemiyor seni özleyen insan yazar arar
Eminmisin abi aşırı gurur yapan birisi can çekişse yine yazmaz
İstediği gururu yapsın bende öyle diyodum zamanında ama yazdım o lafı kim söylediyse yazdı
Şimdi çok üzüldüm, yani bu kadar video beğenmiş ve bana atıf yaparak beğendiği çok belli
Uzak mesafeyiz çünkü
Yani bence yazmak istese yazar kimse engel olamaz duygusal şeyler bazı insanların hoşuna gittiği için beğenir bende öyleyim o yüzden üstüne alınma bence sana yazmadığı sürece
Abi azıcık ümit vardı içimde oda gitti çok teşekkür ederim: )
Rica ederim kral sıkma canını hayırlısı buymuş
Sen şunları beğenirken aklına hiç kimse gelmiyormuydu? en baştaki mesela çok sevmene rağmen bitirmek zorunda kaldığın kişi. Bu benim işte mesela.
Abi bide bu çocuğun annesi babası yok annesini ipte asılı bir şekilde bulmuş. Bana aşırı bağlıydı
Geliyo gelmez olur mu ama hep beğeniyordum ben
Oooo durum çok kötü ya çok üzüldüm valla arkadaşa
İşte aklına geliyor bu videolarda onu çağrıştırıyor o yüzden beğeniyorsun
Kral istiyosan sen yaz o zaman ne diyim
İşte bende yazayımmı diyorum sonra vazgeçiyorum. Ama aşırı özlüyorum.
Yaz bakalım ne dicek nolacak bende merak ettim
En son sevgilisi vardı bu arada sevgilisi varken beğeniyordu bu videoları
boş ver yazma o zaman s et
Çok büyük ihtimalle o kızdan ayrılmış takiplesmeyi bırakmışlar
Olabilir belki hala onun için beğeniyor o yüzden yazma bırak içinde kalsın
Edeyim edeyim diyorumda, sonra bir anda aklıma geliyor gözlerim doluyor be
Yazsam çokmu gurursuzluk yapmış olurum
Seven insanda gururluk muhabbet aramayacaksında yani ne biliyim senden sonra başka birini bulduysa değmez
Senin olay nasıldı peki abi merakımı mazur gör ama
2.5 sene sürdü bizimki hayatım skildi bitti gitti işte olan bana oldu kısacası
Abi bide bundan 4 gün önce bir story paylaştı o benim aklımı acayip karıştırdı sanada atamam ama. Abi zaten bu çocuk sevgilisiyle hiç mutlu değil çok istedi o kız yerine ben olmam ben belli sebeplerden dolayı sevdiğimi inkar ettim.
2,5 senede çok koyar be
Neden ayrıldınız ki
Yaşanmış ne varsa gömdük gitti ya napalım. O ayrıldı öyle istedi
Sırf şu çocukla tekrar olayım diye yapmayacağım şey yok hemen nasıl yok sayıp bitiriyorlar aklım almıyor ya
İnsanlar öyle işte nankörler iş işten geçince anlıyolar her şeyi
4 gün önce paylaştığı storyde buydu
Beni yak, at ama beni bana bırak
Sonra geri eve dön ama
Herkes bi' gün eve döner
Sen, o evi ben içindeyken yaktın
Geri dönemem bi' daha
Cidden emin ol oda seni unutamıyordur
İllaki geliyorsundur aklına çok güzel şeyler yasattiysan birde
Madem böyle şeyler paylaşıyor sen üzerine alınıyorsun bekle yazma bişey. Senin olan sana gelecektir unutma bu lafımı
Yaşatmışımdır inşallah bilmiyorum yani
Ya gelmezse işte, büyük ihtimalle gururu bir kenara bırakıp ben yazacağım. Nereye kadar bekleyeceğim?
Orası sana kalmış ama bence yazmamanı tavsiye ederim biraz daha bekle eğer senlik bi durum yoksa daha fazla üzüleceksin
Engelini yeni açtığım için biraz bekleyeceğim, bakalım ne olacak
Bekle bakalım nolacak eğer yazarsa banada haber ver buradan
Tamam haberdar ederim, abi sana beğendiği videoları göstersem emin ol gidip yaz dersin çok belli benim için beğendiği. Uzak mesafe hakkında felan.
Neyse çok sağol abi, beklemekten başka çarem yok
Ya oda benim gibi düşünüp benim yazmamı bekliyorsa : )
İlk adımı bi zahmet o atsın ya
Qqlwnqkwhjq inşallah
Çok sağol abi ya senide meşgul ettim ama, sana haber veririm bir gelişme olursa.
Sıkıntı yok kral ne zaman konuşmak istersen burdayım
Peki abi iyi geceler
İyi geceler abim