Kadınlar babalarına, erkekler ise annelerine benzeyen birini isterler gibi bir kanı var. Peki sizde bu şekilde düşündünüz mü?

Kadınlar babalarına, erkekler ise annelerine benzeyen birini isterler gibi bir kanı var. Peki sizde bu şekilde düşündünüz mü?

Evet isterim babam gibi adam gibi adam merhametli vicdanlı gözü gönlü zengin karakterli saygılı edepli iyi niyetli sevgi dolu yardım sever güvenilir biri olsun başka bir şey istemem.
Çok güzel bir soru. Ben bazı özelliklerinin benzemesini isterken; bazı özelliklerinin de benzemesini istemezdim. Mesela babam öz verili, karakterli ve ilgili bir insan. Bu özelliklerinin hepsini ileride hayatıma girecek biri olursa ondan da beklerim.
Anne ya da babasıyla ilişkisi iyi olurlar genellikle evet isterler.. Ama bunu tersi de var tabi.. Anne ya da babasıyla İlişkisi iyi olmayan biri.. seveceği kişinin de onlara benzer özellikler taşımasını istemez hatta uzak durur o kişiden..
Evet çok isterim çünkü ben babama aşığım.. ona benzemeyen biriyle yapabiliceğimi sanmıyorum
Teşekkür ederim 🌸💫
Cevap
3Cevap
Anneme benzesin :D beni hep anlasın
Hayır istemem. uzak dursunlar. sevdiğim kişi bana benzer olsun ya da kendi olsun yeter başka bir şey istemem
şahsen ben babam gibi biriyle evlenmem çünküye ise giremem maalesef :))
Hiç böyle isteğim olmadı
Azıcık olsun isterim belki
Anneme benzesin de babamı umarım benzemez
Yok ya istemezdim habire didişirim yoksa
Babam gibi olsun isterdim
Kesinlikle hayır asla anlaşamam kendileriyle
İstemezdim
Biraz olsun isterdim
Aman aman kalsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?