Çok gergin ve heyecanlıyım çok istiyordum. Annem Senin hakkında daha detaylı bilgi almak istiyor dedi. Neden şimdi söyledi ki offf mantıklı düşünemiyorum. Ne yapmalıyım. Biri akıl versin😭
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım
Sevgilim beni annesine anlatmış. Ne yapmalıyım, şimdi ne olacak?
Yahu sevdiğindeeeen, çocuk mutlu olmuş paylaşmıııış. Bir şey çeviriyor değil, seni ailesine anlatacak kadar çok seviyor. Ah yazık nasıl üzülmüştür şimdi çocuk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Skdksl niye ayrildin
Relax ol niye heyecan yapiyon ki ama niye ayrildiğini meral ettim birden garip geldi
Neden durduk yere annesine anlatıyor birde illeti haberim olmadan. Kesin bir şey çeviriyor. Erkek milleti bacım güven o
Neden durduk yere annesine anlatıyor birde illeti haberim olmadan. Kesin bir şey çeviriyor. Erkek milleti bacım güven o olur mu
ülkeyi terk etmelisin
Giyin kusan cicek cukulat geliyorlar
Birgün oturur konuşursunuz
Ayrıldın mı cidden?
Evet
neden ayrıldınız
Neden durduk yere annesine anlatıyor birde illeti haberim olmadan. Kesin bir şey çeviriyor. Erkek milleti bacım güven o olur mu
Yahu sevdiğindeeeen, çocuk mutlu olmuş paylaşmıııış. Bir şey çeviriyor değil, seni ailesine anlatacak kadar çok seviyor. Ah yazık nasıl üzülmüştür şimdi çocuk
Kızlar saf olmayın
Dinliyorum?
Neyi
Sebebini
Çünkü erkeklere güven olmaz. Sırf guveneyim diye yaptı biliyorum. Erkek sevmez
Pekiiii
O zaman kadınlara yönel
Bi de bi tane psikoloğa, çünkü ağır güven problemlerin var
Psikolok ücretli mi
Bir de hiç tanımadığın birisi sana ayrıl diye ilişkiyi bitirmen de ayrı bi problem olabilir...
Haklı olabilirsin
Tabii ki ücretli, işleri bu adamların. Kimse bedavaya hizmet vermiyor. Kaç sene okulunu okumuş adam
Devlet psikoloğu yok mu
Psikiyatriste gidebilirsin
Onlar sadece ilaç verip gönderiyor
Kankim o zaman psikolog
ne güzel işte
Kendin olacaksın
ayril
Gerçekten mi
istemiyorsan onu ayril
İstemediğimi söylemedim neden durduk yere ayrıl yazdınız
seni hak etmiyor
Ayrıldım haklısın