Kız benim için uzun yoldan geldi buluştuk ben beğenmedim ve ona belli etmedim konuşmayı bitirmeye çalışıyorım iki gündür yazmasam bile yazıyor ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ya konuş biraz sonra bi tartışma esnasında yapamam kusura bakma bana ters de ben genelde böyle yapıp uzaklaşıyorum😂😂
Elli kere yaptım ellisinde de birşeyler bulup yapıştı bildiğin
Gerçekleri söylesen daha iyi birdaha kimsenin ayağına gitmez ne biçim kızlar bunlar
Direkt söyleyip bitir, söylemezsen umut veriyormuş gibi algılanırsın.
ya ondan kolay ne var trip atınca senin tribini çekemem atma bana trip de bak ertesi gün nasıl terk ediyor seni 😅
Aynısını 5 kere yaptım bana diyor ki hep ben çabalıyorum diyip bişeyler diyor tekrar konuştururyo
o zaman büyük silahı kullanma vakti dikkat et bu çok tehlikeli ama kesin çözümü olan bir silahtır yaradana sığınıp söyluyorum hazır ol, ona çok ilgi göster arayı sıcat biraz sonra evlilikten bahset ve evlenince onunun çalışmasına karşı olduğunu söyle seni eve kapatacam benden izinsiz biyere gidemez sin ben olmadan evden dışarı çıkamazsın ben ne dersem o olur evde de ama ciddi ciddi söyle bunu emoji falan koyma bak gör neler oluyor hiçbir kaçar yolu yokk drket ayrılır hadi kolay gelsin 😌😌
Hahaıshaaoajoan bu kız onu kabul ederdi bu arada
hiçbiri etmez 🙃
ve cidden ederse ayrılmasadın olum deli misinnn😌😌
ben artik konusmak istemiyorum de iliski istemiyorum kisisel algilama de herturlu kirilir bu arada haberin olsunda
Bence sen bir bulusma ayarla ve bitirmek istedini soyle.
Gerekirse yol parasini da ver.
Peki kizin neyini hangi ozelliklerini beğenmedin.
Ben sporcuyum okulda sürekli olaylar oluyor birbirimizle eğleniyoruz ama bu kız ful ders çalışıyor bir konu açmaya çalıştığımda bir anda onun dersle ilgili anılarına dönüyor o kadar bunalıyorum ki anlatmam, tipi güzel değil ve buluşmaya okul çantasıyla geldi içinde test kitapları vardı…
Hmm anladimm yol yakinken soyle bnce.
Kilo boy olarak nasil
Boyu 173 kilosu 50 filan zayıf ben hiç beğenmedim ve bitirdşm konuşmayı bu arada
Açikca söyle yani
Neyin beğenmedin mesela
Ben sporcuyum okulda sürekli olaylar oluyor birbirimizle eğleniyoruz ama bu kız ful ders çalışıyor bir konu açmaya çalıştığımda bir anda onun dersle ilgili anılarına dönüyor o kadar bunalıyorum ki anlatmam, tipi güzel değil ve buluşmaya okul çantasıyla geldi içinde test kitapları vardı
🤣🤣🤣🤣🤣 ikiniz test çözün
Allah korusun
Kilolu mı
175 ve 50 kilo filan zayıf