Neden gerçekten seven insanların kavuşması imkansızdır?

Neden gerçekten seven insanların kavuşması imkansızdır?

Eğer gerçekten Aşk varsa ortada imkansız diye bir şey yoktur. Bazı şeyleri imkansızmış gibi lanse eden insanlardır. Kavuşamayınca aşk olur derler, belki oradan esinlendin, evet kavuşana kadar aşk olur kavuştuktan sonra sevgiye ve saygıya bırakır aşk yerini. Bahanelerin ardına sığınmamalı, iletişim de çok önemli.
Aşkı imkansız kılan şeyler
Güvensizlik
İhanet
Sevgililik
Anlayışsizlik
İlgisizlik
Bunlardır seven iki insan bence bur yolunu bulur yine birbirine kavuşur gerekirse bütün engelleri asılır sevmeyen insanlar içindir aşkları imkansızlık seven insan dağı taşı deler aşkına kavuşur ben öyle düşünüyorum tabi siz ne düşünüyorsunuz bilemedim
Yani elbette iki tarafta çok sevince kavusamadigi aşklar çok fazla var örnek olarak ama bece bu bir kıstas değil seven insan her yolu dener her şeyi yapar aşkına bir şekilde kavuşur aman zaten bizim aramızda engeller var ķavusamiyiz diyip boş ver unutsuzluk etmez
Aşkın imkansız kılınmasının pek çok nedeni olabilir. Fiziksel mesafe, zamanın getirdiği değişiklikler, aile baskıları veya çeşitli yaşam koşulları gibi faktörler, gerçekten seven insanların kavuşmasını zorlaştırabilir. Hayatın karmaşıklığı içinde, bazen iki kişi bir araya gelmeye istekli olsalar bile, dış etkenler bu birlikteliği engelleyebilir. Her ne kadar aşk güçlü bir bağ yaratıyor olsa da, bazen bu bağı sürdürmek veya birleşmeyi sağlamak için karşılaşılan engeller aşılmaz gibi görünebilir.
Cevap
13Cevap
aşkın gerçek olmamasıdır.. çünkü aşk diye bir şey yok maalesef.
Neden olmasın aşk 🤨
Vardır vardır 🤨
Çünkü kimsenin kimseye Tahammülü yok ve doyumsuzluk var
Bence imkansız değildir gerçekten seven imkansız falan dinlemez
Yine insanın kendisi
GÜVENSİZLİK.
KAŞE
İMZA
Aşkı imkansız yapan insanlardır
yaş farkı aşırı olması imkansız yapabilir
Aslında oyle degıl
İmkansız kilan sevemeyen insanlardir