Aşk İlişkileri Evlenmek için iyi birisi nasıl bulunur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl iyi ki bi soru sorduk tam 15 takip isteği geldi erkek tarafindan Evlenmek için iyi birisi nasıl bulunur? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. bence zamanla bulursunuz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alınlarında yazmıyor ki iyi diye. Tamam bu evleneceğim insan diyorsun yapmadığı kalmıyo. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Cok haklisin pampa Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben de iyi niyetli biriyim; ama benim gibisini bir türlü bulamıyorum. 1 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kimin iyi olduğu alnında yazmadığına göre evlenme kararı almadan önce mümkün olduğunca tanımaya çalışmanız gerekeceki. 0 4 Yorumla BilenAbi +1 yıl Bi ben eksik kalmışım takip etmeyen olarak desene :D Yorumla Soran +1 yıl Hahah aynen öyle Yorumla BilenAbi +1 yıl Neyse ki prensip olarak kimseyi takip etmiyorum. Ve abazan değilim. :D Yorumla Soran +1 yıl Masallah sana böyle ol Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl hem nerede koca diyorsun hemde 15 yeni koca adayın var ama bundan şikayet ediyorsun?karar ver 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen iyi olursan o seni bulur belki 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Cok şükür iyim ben karşımada ayni birisi gelir insallah Yorumla s Arag0rn +1 yıl Amin inşallah Yorumla Soran +1 yıl ☺️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Buradan bulamayacağın kesin niyetleri belli çünkü. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dogru diyon el patron😊 Yorumla
anonim0601 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İyi birisi mi? Kızlar genel anlamda iyi biri aramaz 🤷♂️ 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben iyi istiyorum beni bebek gibi sevsin aldatmasin değer versin Yorumla anonim0601 +1 yıl Sanmıyorum ya bende aynı şekilde davrandım da sonrası boka sarıyor bahaneler bahaneler falan Yorumla anonim0601 +1 yıl 15 takip istediği 16 yorum takip istediği atmayan ben varım galiba 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahhaah Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bulursan banada haber ver 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kısmet işi bu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl evet öyle Yorumla Cobol +1 yıl Eğer birşeyler olmuyorsa kaderin değilmiş takma kafana zamana bırak Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İyiler kalmadı piyasada 1 0 Yorumla
Gasdsdh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O seni bulucak bence 😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Insallah hocam Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Burası dolu nasıl görmedin aha 1 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
NammıkKemaL Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 96% +1 yıl gözlemlicen her yerden cıkabılır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zanetmiyorum Yorumla NammıkKemaL +1 yıl Olur olur niye olmasın Yorumla Soran +1 yıl Hayirlisi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ah sen cokmu istiyonn evlenmek evlilik bu kadar mi onemli len :D :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Önemli senin için önemli olmayabilir Cevap sahibi +1 yıl Önemliymş bak sen 🤣🤣🤣🤣
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Haydarinna rinna rinananay 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sabrinaaaa Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl 😬 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sanırım buradan değil. 🤦♂️😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😣 Yorumla BeyazMamba +1 yıl Doğru yoldasın. En azından nereye bakmayacağını buldun. ;-) Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Herkes bu soruyu soruyordur kendini 1 0 Yorumla
ali_akb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl görücü usulü şahsen ben öyle yapacam 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bende görücü üsülü olcak hayirlisi bakalim Yorumla ali_akb +1 yıl valla mı helal be 🥲 Yorumla Soran +1 yıl Evet ben severim ailemden görücü üsulu evlenen oldu Yorumla ali_akb +1 yıl ya bu devirde severek evlenenler hep mutsuz oluyor ileride çözemedim zaten bi kız bulacam görücü usulü tecihen köy kızı 👌şöyle çok dırdır etmeyen de bişey olursa Varya allahhh yaşadım desene 😊☺😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahah hayirlisi bakalim nasipde kim varsa o olur Yorumla ali_akb +1 yıl orası öyle 🙏 Yorumla
tarikkk30 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Nasip kısmet meselesi sen nasılsın İyi biri misin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet iyim sukurler olsn Yorumla tarikkk30 +1 yıl Allah gönlüne göre versin inşallah ne iş yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Amin seninde Hemsirelik bitti Yorumla Soran +1 yıl Hemsirelik hastanede Yorumla tarikkk30 +1 yıl Çok güzel bir mesleğin var aynı meslekten mi düşünüyorsun Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. Evlenmek bir zorunluluk mu? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet benim için zorunluluk Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Sebep? Yorumla Soran +1 yıl Cocuk istiyom Yorumla ahhbukizlar +1 yıl He o zaman evlen Yorumla
Umaypolat Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Annene söyle 🙄sanırım aileler herzaman haklıdır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl burada mı ariyon onuda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir da iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eeee Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. aynısnı bende dusunuyorumm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen bende Yorumla Bilir_Kisii +1 yıl guvenılır talıplerın geldı demek asdasd Yorumla
Birifarkındaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bulamıcan 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen bulamican yelloz Yorumla Birifarkındaa +1 yıl Ya gerçekten kesin bulamıcan çünkü sen iyi değilsin ki :) Yorumla Soran +1 yıl Ben iyim Yorumla Birifarkındaa +1 yıl He aynen inandık Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erken değil mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 23 yaş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu devirde evlilik zor.. 26 yaş güzel.. erkekler geç olgunlaşıyor Yorumla Soran +1 yıl Haklisin o konuda ama yurt disindayim burada cogu turk erkendne evleniyor Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. ksden bul işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Burdakiler akilari fikirleri önlerinde Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. O seni bulur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umarim Yorumla Theseussz +1 yıl Hayırlısı kral Yorumla
denizlilimühendis Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bulursun ya zamanı gelmemiştir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Dogru diyon muhendis Yorumla denizlilimühendis +1 yıl Sabret biraz acele etme çok Yorumla Soran +1 yıl Olur patron Yorumla denizlilimühendis +1 yıl Aferin 😉 Yorumla
ruzgarcann Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bulursun birgun canim ya uzulme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sende üzülme canim Yorumla ruzgarcann +1 yıl Ben uzulmuyorum ki ama Yorumla Soran +1 yıl Üzülüyorsun biliyorum Yorumla ruzgarcann +1 yıl Nerden biliyorsun uzuldugu mu Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. burdan :D 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bul bana alper Yorumla alperdemir1995 +1 yıl belediye bulsun :D Yorumla Soran +1 yıl Belediye napacakk beni ya sen bul alperinkoo Yorumla alperdemir1995 +1 yıl valla uğraşamam kız kurusu esmer böcükle :D Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olsun bakalim alperinkoo Yorumla alperdemir1995 +1 yıl olsun tabi :D Yorumla
tetik87 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Camide 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklisin tesekürler Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı. Ben ben 0 0 Yorumla
mamamimamam Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Buldun 0 2 Yorumla mamamimamam +1 yıl Peki sen iyi birimisin sence. Evlenmek için? Yorumla mamamimamam +1 yıl Niyeti iyi olan insanlar gönderiyordur belki o isteği. Buldunuz bunuyunuz Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. GittiGidiyor. Comdan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam semih abi Yorumla Semihh98 +1 yıl Sevdiğim kız banaaa Abii deyinceeeeAbii deyinceeee Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burdayım be burdayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aman daha gizliden yaziyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fkfldlfkfkfkfkfkdld daha evlenmeye hazır değilim hazır olunca normal yazarım sen bekle Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Tinderdan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Offff Yorumla
Naixxx Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl tinder 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tinderin anlamini biliyon mu kardeş Yorumla Naixxx +1 yıl senin yaşın kadar tinder kullandım merak etme. Yorumla Soran +1 yıl K3ko oldunu bu kadar belli etme Yorumla
boşşşkoy Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Dünyadan? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bul bana Yorumla boşşşkoy +1 yıl Yaş kaç kriterlerin neler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
bence zamanla bulursunuz
Alınlarında yazmıyor ki iyi diye. Tamam bu evleneceğim insan diyorsun yapmadığı kalmıyo.
Cok haklisin pampa
Ben de iyi niyetli biriyim; ama benim gibisini bir türlü bulamıyorum.
Kimin iyi olduğu alnında yazmadığına göre evlenme kararı almadan önce mümkün olduğunca tanımaya çalışmanız gerekeceki.
Bi ben eksik kalmışım takip etmeyen olarak desene :D
Hahah aynen öyle
Neyse ki prensip olarak kimseyi takip etmiyorum. Ve abazan değilim. :D
Masallah sana böyle ol
hem nerede koca diyorsun hemde 15 yeni koca adayın var ama bundan şikayet ediyorsun?
karar ver
Sen iyi olursan o seni bulur belki
Cok şükür iyim ben karşımada ayni birisi gelir insallah
Amin inşallah
☺️
Buradan bulamayacağın kesin niyetleri belli çünkü.
Dogru diyon el patron😊
İyi birisi mi? Kızlar genel anlamda iyi biri aramaz 🤷♂️
Ben iyi istiyorum beni bebek gibi sevsin aldatmasin değer versin
Sanmıyorum ya bende aynı şekilde davrandım da sonrası boka sarıyor bahaneler bahaneler falan
15 takip istediği 16 yorum takip istediği atmayan ben varım galiba 😂😂😂
Hahhaah
Bulursan banada haber ver
Kısmet işi bu
evet öyle
Eğer birşeyler olmuyorsa kaderin değilmiş takma kafana zamana bırak
İyiler kalmadı piyasada
O seni bulucak bence 😅
Insallah hocam
Burası dolu nasıl görmedin aha
tamam
gözlemlicen her yerden cıkabılır
Zanetmiyorum
Olur olur niye olmasın
Hayirlisi
ah sen cokmu istiyonn evlenmek evlilik bu kadar mi onemli len :D :D
Önemli senin için önemli olmayabilir
Önemliymş bak sen 🤣🤣🤣🤣
Haydarinna rinna rinananay
Sabrinaaaa
😬
Sanırım buradan değil. 🤦♂️😅
Evet 😣
Doğru yoldasın. En azından nereye bakmayacağını buldun. ;-)
Herkes bu soruyu soruyordur kendini
görücü usulü şahsen ben öyle yapacam
Bende görücü üsülü olcak hayirlisi bakalim
valla mı helal be 🥲
Evet ben severim ailemden görücü üsulu evlenen oldu
ya bu devirde severek evlenenler hep mutsuz oluyor ileride çözemedim zaten bi kız bulacam görücü usulü tecihen köy kızı 👌şöyle çok dırdır etmeyen de bişey olursa Varya allahhh yaşadım desene 😊☺😂😂
Hahah hayirlisi bakalim nasipde kim varsa o olur
orası öyle 🙏
Nasip kısmet meselesi sen nasılsın İyi biri misin
Evet iyim sukurler olsn
Allah gönlüne göre versin inşallah ne iş yapıyorsun
Amin seninde
Hemsirelik bitti
Hemsirelik hastanede
Çok güzel bir mesleğin var aynı meslekten mi düşünüyorsun
Evlenmek bir zorunluluk mu?
Evet benim için zorunluluk
Sebep?
Cocuk istiyom
He o zaman evlen
Annene söyle 🙄sanırım aileler herzaman haklıdır.
burada mı ariyon onuda
Hayir da iste
Eeee
Bulamayacaksın
Evde kalcan
Öyle deme😢
aynısnı bende dusunuyorumm
Aynen bende
guvenılır talıplerın geldı demek asdasd
Bulamıcan
Sen bulamican yelloz
Ya gerçekten kesin bulamıcan çünkü sen iyi değilsin ki :)
Ben iyim
He aynen inandık
Erken değil mi
23 yaş
Bu devirde evlilik zor.. 26 yaş güzel.. erkekler geç olgunlaşıyor
Haklisin o konuda ama yurt disindayim burada cogu turk erkendne evleniyor
ksden bul işte
Burdakiler akilari fikirleri önlerinde
O seni bulur
Umarim
Hayırlısı kral
Bulursun ya zamanı gelmemiştir
Dogru diyon muhendis
Sabret biraz acele etme çok
Olur patron
Aferin 😉
Bulursun birgun canim ya uzulme
Sende üzülme canim
Ben uzulmuyorum ki ama
Üzülüyorsun biliyorum
Nerden biliyorsun uzuldugu mu
burdan :D
Bul bana alper
belediye bulsun :D
Belediye napacakk beni ya sen bul alperinkoo
valla uğraşamam kız kurusu esmer böcükle :D
😀😀😀😀
Öyle olsun bakalim alperinkoo
olsun tabi :D
Camide
Haklisin tesekürler
Ben ben
Acele etme bir yerden çıkar karşına
Buldun
Peki sen iyi birimisin sence. Evlenmek için?
Niyeti iyi olan insanlar gönderiyordur belki o isteği. Buldunuz bunuyunuz
GittiGidiyor. Comdan
Tamam semih abi
Sevdiğim kız banaaa Abii deyinceeee
Abii deyinceeee
Burdayım be burdayım
Aman daha gizliden yaziyon
fkfldlfkfkfkfkfkdld daha evlenmeye hazır değilim hazır olunca normal yazarım sen bekle
Tinderdan
Offff
tinder
Tinderin anlamini biliyon mu kardeş
senin yaşın kadar tinder kullandım merak etme.
K3ko oldunu bu kadar belli etme
Dünyadan?
Bul bana
Yaş kaç kriterlerin neler
Annene soyle bulsun