Benden hoşlanıyor ama açılmıyor neden?

Konu şöyle başlıyor aynı sınıftan bir kız arkadaşlarım bana şakayla karışık senden hoşlanıyor gibi şeyler söyledi o da duyuyordu bakıyordu bana ama tepki vermedi bana bakıyordu sonra neyse dedim ciddiye almadım daha sonra kahve falı baktırıyordum (bu konuda yüzde yüz doğru bilgidir demiyorum sadece fark ettim ve tutturduğunda da düşündüm) Şöyle yazıyordu işte sana aşık olan birini fark etmediğin arkadaşlarının sana söylediğini ama sen ciddiye almadığını görüyorum gibi bir şey söyledi bunu ne demeye çalıştığını geç anladım daha sonra bana aşık olabileceğini düşünmeye başladım sonra okulda takip ediyordum bana böye boşluğuna denk geldiğinde baktığını vs gördüm hala daha öyle geçenlerde de aynı fal baktırıyordum şunu yazmıştı “Öyle değilsin ama uzaktan utangaç izlenimi veriyorsun hatta bundan 3 ay önce senden etkilenen birinin bu yüzden cür’et etmediğini düşünüyorum “ yazmıştı şu konuşa haklı olabilir uzaktan utangaç izlenimi verme sizce bu fal konusu o kadar ciddiye alınacak bir şey olmasa da biraz tutturuyor o yüzden kafam karışık sizce hoşlanıp açılmaması gibi bir şey olabilir mi hala sınıfta bazen denk geliyor bana bakıyorken yani bakması önemli birşry olmayabilir ama bilmiyorum instadan istek atmayı düşünüyorum ama böyle bir şey yoksa yanlış anlaşılmak da istemiyorum sizce istek atayım mı ilerde eğer yakınlık görürsem vs olabilir belki birşeyler ama bilmiyorum kafam karışık

Benden hoşlanıyor ama açılmıyor neden?